همتی:نرخ ارز نیما و توافقی بهم نزدیک میشود
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اختلاف نرخ ارز باعث ایجاد رانت میشود، گفت: سال گذشته به دلیل اختلاف ارز 1700 همت رانت توزیع شد. - آریا بازار -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالناصر همتی روز پنجشنبه در حاشیه بیست و هشتمین همایش ملی توسعه صادرات غیر نفتی در جمع خبرنگاران, اظهار داشت: دولت قصد دارد نرخ نیما و توافقی را به یکدیگر نزدیک کند تا دغدغه صادر کنندگان کاهش یابد.
ادامه روند افزایشی دلار نیما/نرخ امروز: 50هزار و 283تومان
وزیر اقتصاد ادامه داد: در حال حاضر اختلاف نرخ ارز باعث میشود تا میزان صادرات، کمتر و واردات، بیشتر نشان داده شود که این موضوع معضلاتی از جمله قاچاق را ایجاد میکند.
همتی با اشاره به اهمیت صادرات غیر نفتی در دوران تحریم گفت: در هفت ماه امسال 32 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشتیم که حدود 14 درصد نسبت به مدت مشابه پارسال رشد داشته است.
وی ادامه داد: موانعی پیش روی تولید و صادرات وجود دارد که از جمله آنها میتوان به کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی اشاره کرد.البته ستاد اقتصادی دولت تصمیمات خوبی در این باره اتخاذ کرده که به زودی اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به تعدد مقررات در حوزه صادرات، گفت: دستور رئیس جمهور این است که مقررات مربوط به صادرات به صورت مداوم تغییر نکرده و ثبات ایجاد شود.
همتی همچنین درباره حل مسئله fatf، گفت: رییس جمهور مصمم است که مسأله آف ای تی اف با اتخاذ راهکارهایی حل و فصل شود. اکنون با دستور رئیس جمهور از مسیرهای قانونی و با مسئولیت وزارت اقتصاد در حال پیگیری این موضوع هستیم.
وی با بیان اینکه زمان حل این مسأله به نهادهای تصمیم گیری بستگی دارد، ادامه داد: برخی ادعا میکنند تا زمانی که تحریم هستیم تصویب fatf فایدهای ندارد در حالی که این گونه نیست.
وی ادامه داد: تحریمها بر روی اشخاص حقیقی و حقوقی متمرکز است، اما fatf کلیت مردم ایران را تحریم میکند و مشکلاتی را برای حتی ایرانیان خارج از کشور ایجاد کرده است.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: با وجود اینکه ایران بسیاری از مقررات پولشویی را اجرا کرده و با آن مقابله میکند شایسته نیست که نام ایران در لیست سیاه fatf قرار گیرد و متهم به پولشویی شود.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷:۲۶
-
۲۰ بازديد
-
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1212502/