بازار آریا

آخرين مطالب

وزیر نیرو: بدمصرف‌ها منتظر قطع برق باشند! اقتصاد ایران

وزیر نیرو: بدمصرف‌ها منتظر قطع برق باشند!
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر / وزیر نیرو با توصیه به مشترکان خانگی گفت: باید مدیریت مصرف در دستور کار قرار گیرد زیرا اگر شاهد بدمصرفی باشیم با محدودیت‌های برق مواجه می‌شوند.
عباس علی آبادی وزیر نیرو با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار مهر در رابطه با تأمین برق صنایع و تأمین برق خانگی در ایام پیک اظهار کرد: فاصله بین مصرف و تولید افزایش یافته است و اولویت ما با صنایعی است که Gdp و بهره‌وری بالاتری داشته باشند. با توجه به اینکه شاخص مصرف انرژی بالاست جی دی پی هم باید بالا باشد که این طریق نتیجه بهتری برای اقتصاد کشور دارد.
وی با توصیه به مشترکان خانگی گفت: باید مدیریت مصرف در دستور کار قرار گیرد زیرا اگر شاهد بد مصرفی باشیم با محدودیت‌های برق مواجه می‌شوند.
وی ادامه داد: هم اکنون در حال کامل کردن ابزارهای محدودکننده هستیم و این محدودکننده‌ها به نحوی عمل خواهند کرد که در حد الگوی مصرف و مطابق با استانداردهای جهانی به مشترکان برق تخصیص پیدا می‌کند و برای مصرف بیشتر آن برق مشترکان قطع می‌شود.
وی در خصوص وضعیت ناترازی برق در تابستان، اظهار کرد: اگر برنامه‌ها اجرایی نشود ناترازی برق به 24 هزار مگاوات می‌رسد اما پیش‌بینی می‌کنیم که با اجرای برنامه‌ها ناترازی به کمتر از 10 هزار مگاوات برسد.
وزیر نیرو در رابطه با برنامه وزارت نیرو برای تغییر تعرفه‌ها، گفت: تعرفه‌ها به صورت پلکانی افزایش خواهد یافت برای تصرف‌های در حد الگو تغییر چندانی نخواهد داشت اما برای مشترکانی که فراتر از الگو مصرف می‌کنند بیشتر مؤثر خواهد بود و این موضوع هم در آب و هم برق اجرایی می‌شود.
علی آبادی در رابطه بادریافت حقابه ایران از افغانستان توضیح داد: شاید دقیق نباشد اما 5 نوبت از طرف افغانستانی درخواست کردیم که جلسه‌ای درباره حقابه ایران داشته باشیم آنها هم بارها وعده برگزاری جلسه را دارند.
وی ادامه داد: طبق قاعده جلسات باید در دو طرف به طور مرتب برگزار شود، نوبت قبل در افغانستان برگزار شد و این جلسه باید در تهران برگزار شود، اما افغان‌ها اعلام کردند که نتوانستند مجوز لازم برای ورود به این امر را دریافت کنند. به همین دلیل پذیرفتیم که نماینده ایران برای برگزار جلسه به افغانستان برود.
وزیر نیرو گفت: تاکنون توانیم 6٠ تا ٧٠ میلیون مترمکعب حقابه را دریافت کردیم که این عدد بسیار کمتر از حقابه ایران است.
وی افزود: البته برنامه‌های دیگری جز حقابه هیرمند در دستور کار داریم و طرح تهلاب به سرعت در دستور کار قرار دارد. همچنین انتقال آب از دریای عمان را در دستور کار داریم و این موضوع قانون دارد.
علی‌آبادی درباره تجدیدپذیرها و افزایش ظرفیت تولید برق تجدیدپذیرها خاطر نشان کرد: در تجدیدپذیرها موضوع مهم جذاب کردن محیط کسب و کارها در این حوزه است و باید بتوانیم هم در مصرف و هم تولید برق از تجدیدپذیرها را افزایش دهیم. به طوری که در حال ٧٨ هزار مگاوات متقاضی داریم و ٣5 هزار مگاوات پروانه صادر شده اما رسیدن به برنامه فاصله داریم و با صبوری به برنامه می رسیم.
وی ادامه داد: تا پایان سال ١٠ هزار مگاوات تجدیدپذیر را فعال خواهیم کرد، در ضمن ٢-٣ هزار مگاوات تجهیزات تجدیدپذیر خانگی به زودی وارد کشور می‌شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1297622/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سبزی بی‌نظیر برای تقویت سیستم ایمنی بدن

عوارض جانبی داروهای کاهش وزن

این دمنوش به اندازه یک پرتقال ویتامین C دارد

خال روی پوست چقدر نگران‌کننده است؟

چالش‌های غذای آخر شب

این ویتامین به رفع پوکی استخوان کمک نمی‌کند

چرا بعضی زنان نمی‌توانند با هیچ روشی وزن کم کنند؟

7 نکته اساسی برای محافظت از دیسک

ارتباط شوکه‌کننده داروهای ضدافسردگی با مرگ ناگهانی

خطرات کم‌شنوایی برای ایجاد افسردگی و اختلالات روانی

نانی که مورد تأیید طب ایرانی است

آجیلی که باید در مصرف آن زیاد‌روی نکرد

اعمال تعرفه‌ها؛ باجگیری ترامپ برای جبران بدهی

راه‌های موثر برای رطوبت‌رسانی به موی سر

بمب خبری؛ ایران با ورود آمریکایی ها رسماً موافقت کرد

تحسین ترامپ از دولت خودش بابت اخراج مهاجران

ترتیب خوردن مواد غذایی برای کنترل این بیماری موثر است

ادامه جنگ لفظی آمریکا و چین بر سر تعرفه‌های تجاری

آجودانیه متعلق به این عکاس معروف قاجاری بود

حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به مناطقی در یمن

سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

رسوایی افشای اطلاعات محرمانه وزارت دفاع آمریکا/ «هگزث» برکنار می‌شود؟

موافقت مصر و عربستان با راهکار دو دولتی در فلسطین/ واکنش منفی به کوچ اجباری از غزه

خلأ حکمرانی هوشمند در «راه و شهرسازی»

وحشت صهیونیستها از فراخوان روز جهانی خشم علیه اسرائیل

تلاش برخی از گروههای ذینفع خاص برای دستکاری روند دیپلماسی/ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند

آژیر خطر در شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری

دیپلماسی در رم، دلار در تهران

دومین گاف آقای وزیر

رفت‌وبرگشت جنجالی «کوچه»

کارتال چگونه «برانکو» می‌شود؟

رشد بازی‌های ایرانی با آزادی گوگل‌پلی

بررسی وضعیت بورس پس از رشد پرحجم اخیر

رشد بورس تنها آغاز ماجراست

پرواز شاخص در قله تاریخی

اعمال تعرفه 100درصدی واردات برقی‌‌‌ها متوقف شد

تدوین و اجرای نقشه راه توسعه شهری متوازن و مردم‏‏‌محور

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در تل‌آویو

معمای ولادیمیر

10 اقتصاد بزرگ جهان در سال 2025

خاندوزی درست می‌گفت یا نیلی؟

در اهمیت نفع شخصی

«ترمز اجاره» خالی کرد

چرا شرایط برای توافق مساعد است؟

صادرات زیر تیغ ارزی

مواجهه 30 استان با فرونشست زمین

عصر تازه رویارویی‌ها؛ سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

عملیات ضربتی پلیس برای بازداشت دو شرور سابقه‌دار تهران

خط‌ونشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو

درخواست سفیر جدید آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از حماس

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی