بازار آریا

آخرين مطالب

تمامی اعضای کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس 10 درصد جریمه شدند گزارش ویژه

تمامی اعضای کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس 10 درصد جریمه شدند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: در جلسه امروز مصوب شد که تمامی اعضای کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس بابت کسب نتایج دور از انتظار در این فصل 10 درصد جریمه شوند و با توجه به جریمه 10 درصدی در نیم‌فصل اول، در مجموع 20 درصد جریمه اعمال خواهد شد.
پیمان حدادی پس از پایان نشست هیات مدیره پرسپولیس در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: نشست فوق‌العاده هیات مدیره باشگاه پرسپولیس بنا به درخواست رضا درویش امروز در ساختمان باشگاه برگزار شد و تمامی اعضا به همراه مدیرعامل بانک شهر حضور داشتند.
وی افزود: در ابتدا جا دارد به عنوان عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس بابت نتایج تیم در این فصل از هواداران پرسپولیس که سرمایه واقعی این تیم محسوب می‌شوند، عذرخواهی کنیم. آنها بابت نتایج تیم محبوبشان ناراحت و ناراضی هستند و این نارضایتی حق طبیعی‌شان است.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اضافه کرد: در جلسه امروز مصوب شد که تمامی اعضای کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس بابت کسب نتایج دور از انتظار در این فصل 10 درصد جریمه شوند و با توجه به جریمه 10 درصدی در نیم‌فصل اول، در مجموع 20 درصد جریمه اعمال خواهد شد.
خبر مرتبط

بازار آریا


رضا درویش از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس استعفا داد شکست برابر سپاهان و از دست رفتن یک جام دیگر به قیمت استعفای مدیرعامل باشگاه تمام شد.
حدادی افزود: درویش در جلسه امروز گزارشی از عملکرد باشگاه در این فصل را به اطلاع مدیران ارشد پرسپولیس رساند. او بر این باور بود که در سه سال حضورش در باشگاه پرسپولیس، هر آنچه در توان داشته، انجام داده است و حضور یک مدیر جدید می‌تواند به بهبود شرایط باشگاه کمک کند.
وی اضافه کرد: قرار است در جلسه دوشنبه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درباره استعفای درویش از سمت مدیرعاملی تصمیم‌گیری شود. در این جلسه در صورتی که با استعفای وی موافقت شود، درباره سرپرست موقت پرسپولیس تصمیم‌گیری خواهد شد.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: درویش اعتقاد دارد در طول مدتی که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بوده است، در جهت موفقیت این تیم گام برداشته و تلاش کرده است تا رضایت هواداران پرشمار پرسپولیس را جلب کند. حالا نیز به این نتیجه رسیده است که نبودن وی می‌تواند به پیشرفت پرسپولیس کمک کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1296477/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تولید بدون بازار؛ سراب کارآفرینی با رویافروشی

وضعیت بحرانی صندوق‌های بازنشستگی کشور

سبزی بی‌نظیر برای تقویت سیستم ایمنی بدن

عوارض جانبی داروهای کاهش وزن

این دمنوش به اندازه یک پرتقال ویتامین C دارد

خال روی پوست چقدر نگران‌کننده است؟

چالش‌های غذای آخر شب

این ویتامین به رفع پوکی استخوان کمک نمی‌کند

چرا بعضی زنان نمی‌توانند با هیچ روشی وزن کم کنند؟

7 نکته اساسی برای محافظت از دیسک

ارتباط شوکه‌کننده داروهای ضدافسردگی با مرگ ناگهانی

خطرات کم‌شنوایی برای ایجاد افسردگی و اختلالات روانی

نانی که مورد تأیید طب ایرانی است

آجیلی که باید در مصرف آن زیاد‌روی نکرد

اعمال تعرفه‌ها؛ باجگیری ترامپ برای جبران بدهی

راه‌های موثر برای رطوبت‌رسانی به موی سر

بمب خبری؛ ایران با ورود آمریکایی ها رسماً موافقت کرد

تحسین ترامپ از دولت خودش بابت اخراج مهاجران

ترتیب خوردن مواد غذایی برای کنترل این بیماری موثر است

ادامه جنگ لفظی آمریکا و چین بر سر تعرفه‌های تجاری

آجودانیه متعلق به این عکاس معروف قاجاری بود

حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به مناطقی در یمن

سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

رسوایی افشای اطلاعات محرمانه وزارت دفاع آمریکا/ «هگزث» برکنار می‌شود؟

موافقت مصر و عربستان با راهکار دو دولتی در فلسطین/ واکنش منفی به کوچ اجباری از غزه

خلأ حکمرانی هوشمند در «راه و شهرسازی»

وحشت صهیونیستها از فراخوان روز جهانی خشم علیه اسرائیل

تلاش برخی از گروههای ذینفع خاص برای دستکاری روند دیپلماسی/ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند

آژیر خطر در شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری

دیپلماسی در رم، دلار در تهران

دومین گاف آقای وزیر

رفت‌وبرگشت جنجالی «کوچه»

کارتال چگونه «برانکو» می‌شود؟

رشد بازی‌های ایرانی با آزادی گوگل‌پلی

بررسی وضعیت بورس پس از رشد پرحجم اخیر

رشد بورس تنها آغاز ماجراست

پرواز شاخص در قله تاریخی

اعمال تعرفه 100درصدی واردات برقی‌‌‌ها متوقف شد

تدوین و اجرای نقشه راه توسعه شهری متوازن و مردم‏‏‌محور

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در تل‌آویو

معمای ولادیمیر

10 اقتصاد بزرگ جهان در سال 2025

خاندوزی درست می‌گفت یا نیلی؟

در اهمیت نفع شخصی

«ترمز اجاره» خالی کرد

چرا شرایط برای توافق مساعد است؟

صادرات زیر تیغ ارزی

مواجهه 30 استان با فرونشست زمین

عصر تازه رویارویی‌ها؛ سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

عملیات ضربتی پلیس برای بازداشت دو شرور سابقه‌دار تهران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی