تاکید بر صدور مجوز تولید خودروهای هیبریدی در کهگیلویه و بویراحمد
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه مدیرکل اقتصادی و امور داراییهای این استان در دیدار با رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران گفت: برای شروع به کار ساخت واحد تولیدی خودروهای هیبریدی در دشت سقاوه شهرستان مارگون میطلبد مجوز آن سریعتر صادر شود.
یدالله رحمانی با تشکر از همکاری سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران برای صدور مجوز این واحد تولیدی افزود: برای تحقق شعار سال تاکنون 100 فرصت سرمایه گذاری برای تحقق شعار سال در این استان احصاء شده است.
وی ادامه داد: این استان با داشتن 11 درصد روان آبهای کشور و 10 درصد جنگلها و یک درصد جمعیت کشور فرصتهای مناسبی در حوزه نفت و گاز، گردشگری، آبزیان و کشاورزی دارد.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد هم از راه اندازی مرکز سرمایه گذاری در این استان خبر داد گفت: در این مرکز صدور مجوزهای لازم برای سرمایه گذاری انجام میشود و دیگر لازم نیست سرمایه گذاران به ادارات دیگر رفت و آمد کنند.
طاهر شریف پور اضافه کرد: برای سرمایه گذاری در این استان مشوقهای خوبی در نظر گرفته شده که انتظار میرود مردم به جای اینکه در حوزه ملک و طلا و ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنند آن را به بخش تولید سوق دهند.
کد خبر 6436167
-
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸:۲۸
-
۹ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1293518/