بازار آریا

آخرين مطالب

وزیر راه و شهرسازی: 1.5 میلیون نفر واجد شرایط دریافت مسکن حمایتی هستند گزارش ویژه

وزیر راه و شهرسازی: 1.5 میلیون نفر واجد شرایط دریافت مسکن حمایتی هستند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بیش‌از 6 میلیون برای مسکن ثبت‌نام کرده بودند، اعلام کرد: تنها 1.5 میلیون نفر واجد شرایط شناخته شدند.
فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، امروز (یکشنبه، 24 فروردین) در گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم در حوزه مسکن اظهار داشت: با تعهدات ایجادشده از سوی دولت‌های گذشته مواجه بودیم. این تعهدات در بخش‌های روستایی، شهری، بافت‌های فرسوده و خود مالک تقسیم شده بود.
وی افزود: قانون جهش تولید در سال 1400 تصویب شد، اما قانون برنامه هفتم به‌صورت تفصیلی مشخص کرده که در هر یک از این حوزه‌ها در مدت پنج سال چه میزان مسکن باید تأمین شود. پیش از قانون جهش تولید نیز ثبت‌نام‌هایی در حوزه مسکن حمایتی انجام شده بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


فرزانه صادق امشب به تلویزیون می‌آید وزیر راه و شهرسازی امشب در گفت‌وگوی ویژه خبری ضمن ارائه جزئیاتی از دومین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم، مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های وزارتخانه را در این بخش تشریح می‌کند.
صادق ادامه داد: طبق آخرین آمار ثبت‌نام در سامانه «تم» که به‌روزرسانی و مشکلات آن در جهت شفافیت برطرف شده، بیش‌از 6 میلیون نفر ثبت‌نام کرده‌اند. بر اساس شروط چهارگانه، یک میلیون و 500 هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند. این شروط شامل تأهل (با اعمال تبصره‌هایی برای معلولان، نخبگان، بانوان بالای 35 سال و مردان بالای 45 سال)، فاقد سابقه مالکیت، فرم «ج» و سکونت پنج‌ساله است.
وی تصریح کرد: در خصوص مسکن حمایتی و دخالت مستقیم دولت در ساخت مسکن، برای این افراد تأمین زمین در حال انجام است. از میان واجدان شرایط، حدود 800 هزار نفر مبالغی بین 40 تا بیش از 200 میلیون تومان به‌عنوان آورده اولیه به دولت پرداخت کرده‌اند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: معمولاً از بیان آمار و ارقام پرهیز می‌کنم و بیشتر به رویکردها، سیاست‌ها، چالش‌ها و نحوه مواجهه با آن‌ها می‌پردازم، اما به دلیل اهمیت موضوع، اعلام این آمار ضروری است. بیش از 50 درصد از این 800 هزار نفر هنوز به تسهیلات بانکی متصل نشده‌اند که یکی از چالش‌های اصلی است.
وی تأکید کرد: طبق تأکید رئیس‌جمهور، این تعهدات مربوط به دولت‌های قبل است، اما تعهد نظام در قبال مردم محسوب می‌شود و باید تعیین تکلیف شود.
صادق ادامه داد: تاکنون بیش از 450 هزار واحد مسکونی به تسهیلات بانکی متصل شده‌اند و روند اتصال مابقی همچنان در دستور کار است. برخی از پروژه‌ها با آورده مردم آغاز شده‌اند اما هنوز تسهیلات بانکی دریافت نکرده‌اند.
وی در ادامه گفت: پروژه‌ها مسکن حمایتی در مراحل مختلفی قرار دارند؛ برخی در مرحله فونداسیون، برخی دارای پروانه ساخت، در مرحله سفت‌کاری، نازک‌کاری و یا در مرحله پایان کار هستند. اطلاعات مربوط به تمامی این پروژه‌ها در سامانه موجود است و گزارش تفصیلی آن نیز به‌زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وزیر راه و شهرسازی یکی دیگر از چالش‌ها را واگذاری اراضی بدون آماده‌سازی عنوان کرد و تصریح کرد: طبق آئین‌نامه قانون ساماندهی، اراضی تنها پس از آماده‌سازی باید واگذار شوند. این شامل ایجاد زیرساخت‌های دسترسی، جدول‌گذاری و اتصال به شبکه‌های اصلی است. دولت چهاردهم نیز با جدیت این اراضی را در فرآیند آماده‌سازی قرار داده است.
وی با تأکید بر لزوم تأمین خدمات پشتیبان سکونت همزمان با ساخت مسکن گفت: یکی از رویکردهای مهم ما، ایجاد زیرساخت‌های خدماتی از جمله مراکز تجاری خرید، مدارس، مراکز درمانی، فرهنگی، ورزشی و مذهبی در کنار پروژه‌های مسکونی است. تجربه نشان داده که در پروژه‌های گذشته، خدمات پشتیبان پس از سال‌ها هنوز تأمین نشده‌اند.
وی افزود: در تمامی پروژه‌های جدید، تأکید جدی بر این موضوع وجود دارد و سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید نیز در این زمینه فعال هستند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292265/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست رسمی از انگلیس برای بازداشت یک مقام رژیم صهیونیستی

واکنش اولیانوف به سفر گروسی به تهران

کاهش انتظارات بازار برای کاهش نرخ فدرال: آشفتگی تعرفه‌ها بر روند اقتصادی تاثیر می‌گذارد

استقبال معاون استاندار از ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در کردستان

آب منطقه‌ای کردستان فرصت‌های سرمایه گذاری در محدوده منابع آبی را احصاء کند

بررسی پالرمو و CFT در چارچوب قانون اساسی انجام می‌شود

بازداشت 4 نفر از متهمان حمله به پلیس راه یاسوج - اصفهان

اقتصاد آرژانتین از ثروت تا بحران/ اجرای سیاست اصلاحات ارزی

بازخوانی شکاف‌های اجتماعی در ایران امروز؛جهان‌های موازی در زیست روزمره

قولی که دنیامالی به پزشکیان درباره ورزش ایران داد

بازار ارز بر مدار کاهشی/ دینار عراق و ریال عمان ارزان شدند

حمله جنگنده‌های آمریکا به صنعا و الجوف در یمن

توضیحات غریب‌آبادی درباره مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

افزایش قیمت جهانی این کالا در پی تحریم نفت ایران

صنایع استان؛ ناترازی های انرژی را جهت طرح در هیات دولت گزارش کنند/ دعوت از فعالان اقتصادی یزد برای حضور در اکسپو 1404

هشدار درباره آینده تولید در گلستان؛ قوانین ضدتولید باید متوقف شود

پیام گروسی در «ایکس» پس از دیدار با عراقچی

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

بیانیه سفارت ایران در لندن در واکنش به ادعاهای بی‌اساس دولت انگلیس

طارمی و کیانی برترین‌های «قهرمان ایران» شدند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

لزوم تقویت نقش مناطق آزاد در اقتصاد ملی

عقب نشینی گمرک از بخشنامه تعرفه 100درصدی برای تمام خودروها

انتقال پایتخت جدی شد / این استان پایتخت جدید اقتصادی کشور است

آموزش فنی و حرفه ای بر روی توسعه اقتصادی مؤثر است

مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفا کنند

دیدار «السودانی» و «طالبانی» در سلیمانیه عراق

حضور پزشکیان در اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران» + فیلم

سردرگمی معامله‌گران بازار خودرو/ رانا و اطلس ارزان شدند + جدول

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

کاهش محسوس دمای هوا در این نواحی کشور

رباتی برای کارهای خانه

جزئیات جلسه مجمع تشخیص برای بررسی دو لایحه پالرمو و CFT

مراغه شهری با ظرفیت‌های پنهان؛ انتقاد معاون وزیراز بهره‌نبردن ظرفیت ها

نگاهداری: مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند

پتانسیل‎های پنهان مراغه؛ انتقاد معاون وزیر از بهره‌ نبردن از ظرفیت ها

سلیمی: به من قول زمینی را دادند که یازده نفر صاحب داشت

رهبر حزب دموکرات‌های رژیم صهیونیستی به نتانیاهو تاخت

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

تاکید عراقچی بر شناسایی و مجازات عاملان مرگ چند تن از اتباع پاکستانی در ایران

جسارت تولید «رها» قابل تقدیر است

رایزنی نفتی ایران و عراق در بغداد

خوش‌بینی بورس به دومین شنبه مذاکرات

تشکیل پرونده قضایی دیوان کیفری بین‌المللی علیه یک کشور

بازار خودرو همچنان در نوسان/ دنا پلاس ارزان شد

قتل زن جوانی مقابل مغازه لباس‌فروشی در تهران

عراقچی فردا به روسیه می‌رود

پیش‌بینی‌های نگران کننده اوپک و IEA درباره آینده بازار نفت

رشد 5.4 درصدی اقتصاد چین در سایه تهدیدهای تجاری آمریکا

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی