بازار آریا

آخرين مطالب

انتشار کتاب سفید روابط تجاری چین و آمریکا در سایه تنش‌ها اقتصاد ایران

انتشار کتاب سفید روابط تجاری چین و آمریکا در سایه تنش‌ها
  بزرگنمايي:

بازار آریا - پس از آنکه تعرفه‌های آمریکا بر اقلام وارداتی چینی در روز سه‌شنبه به مرحله اجرایی رسید، مقامات چینی کتاب سفید موضع چین در روابط اقتصادی و تجاری میان چین و آمریکا را منتشر کردند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دفتر اطلاع‌رسانی دولت چین عصر روز سه‌شنبه کتاب سفید با عنوان «موضع چین در مورد برخی مسائل روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا» را منتشر کرد.
در این کتاب سفید آمده‌است که چین همواره بر این باور است که ماهیت روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا بر اساس منافع متقابل و برد-برد است. به عنوان دو کشور بزرگ با مراحل توسعه و سیستم‌های اقتصادی متفاوت، بروز اختلافات و تنش‌ها در همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان چین و آمریکا امری طبیعی است، اما کلید حل این مشکلات در احترام به منافع و نگرانی‌های اساسی یکدیگر و یافتن راه‌حل‌های مناسب از طریق گفت‌وگو و مذاکره است.
کتاب سفید همچنین تأکید می‌کند: جنگ تجاری هیچ برنده‌ای ندارد و حمایت‌گرایی به هیچ‌وجه راه‌حل مناسبی نیست. موفقیت هر یک از دو کشور یک فرصت و نه تهدید برای دیگری است.
«چین امیدوار است که آمریکا به سمت چین بیاید و مطابق با جهت‌گیری‌های مشخص‌شده توسط رؤسای جمهوری دو کشور، با احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری برد-برد، از طریق گفت‌وگو و مشورت مشکلات خود را حل کرده و روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا را به‌طور سالم، پایدار و قابل ادامه توسعه دهد.»
رسانه‌های چینی: جنگ تجاری برنده‌ای ندارد واکنش وزارت بازرگانی چین درباره کتاب سفید
یکی از مقامات وزارت تجارت چین در پاسخ به سوالات خبرنگاران اعلام کرد که انتشار این کتاب سفید به‌منظور روشن‌سازی واقعیت‌های روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا و توضیح سیستماتیک مواضع چین در این زمینه است.
وی افزود: ماهیت روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا بر اساس منافع متقابل و برد-برد است، اما در سال‌های اخیر یک‌جانبه‌گرایی و حمایت‌گرایی در آمریکا افزایش یافته است و این کشور به‌طور مداوم تعرفه‌ها و محدودیت‌های اقتصادی جدیدی علیه چین اعمال کرده است که به‌طور جدی همکاری‌های اقتصادی و تجاری عادی دو کشور را مختل کرده است.
مقام وزارت تجارت تأکید کرد: چین مجبور به اتخاذ اقدامات مناسب برای مقابله با این اقدامات شده است. جنگ تجاری برنده‌ای ندارد و چین تمایلی به جنگ تجاری ندارد، اما دولت چین همچنین هیچ‌گاه اجازه نخواهد داد که حقوق مشروع مردم چین آسیب ببیند و از بین برود.
چین: تهدیدات آمریکا ذات باج‌گیرانه آن را آشکار می‌کند وی هشدار داد: اگر آمریکا اصرار به تشدید محدودیت‌های اقتصادی و تجاری داشته باشد، چین عزم راسخ و ابزارهای کافی دارد و قطعا به‌طور قاطع به آن واکنش نشان خواهد داد و در این مسیر تا پایان خواهد ایستاد.
در پاسخ به نظر آمریکا که می‌گوید کسری تجاری عظیم به ضرر این کشور است، مقام وزارت تجارت همچنین اظهار داشت که تفاوت تجاری میان چین و آمریکا نتیجه‌ای از مشکلات ساختاری اقتصادی آمریکا و همچنین مزیت‌های مقایسه‌ای و تقسیم کار بین‌المللی دو کشور است.
وی در آخر خاطر نشان کرد: افزایش تعرفه‌ها علیه چین نه‌تنها کسری تجاری آمریکا را کاهش نمی‌دهد، بلکه باعث افزایش هزینه واردات آمریکا و در نتیجه گسترش بیشتر کسری تجاری می‌شود.
تعرفه‌های 104 درصدی آمریکا علیه چین که از امروز (20 فروردین) اجرایی می‌شود، به دنبال آن اعمال شده که پکن به خواسته واشنگتن برای لغو تعرفه‌های 34 درصدی علیه کالاهای آمریکایی توجهی نکرد.
مقامات کاخ سفید پیشتر اعلام کرده‌بودند که چین «تا ظهر» روز سه‌شنبه فرصت داشت تا از نرخ تعرفه 34 درصدی که پکن در پاسخ به تعرفه‌های هفته گذشته ترامپ اعلام کرده بود، عقب نشینی کند. طبق اعلام کاخ سفید، نرخ 104 درصدی از روز چهارشنبه ساعت 12:01 بامداد به وقت محلی اعمال خواهد شد.
ترامپ تعرفه‌های 104 درصدی بر چین اعمال کرد انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290031/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تامین 2 میلیارد و 157 میلیون دلار ارز مورد نیاز واردات و نیازهای خدماتی

اتوبوس شهری در تبریز ترمز برید و با چند خودرو برخورد کرد + فیلم و عکس

سقوط یک هواپیما در هند + آمار تلفات

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری به کجا رسید؟

رشد 8 درصدی اقتصاد با سرمایه‌گذاری در صنعت نفت

برکناری 18 مدیر مدرسه غیردولتی/ علت چه بود؟

شاخص کل بورس ریزش کرد

بورس محتاط شد

بورس قرمز شد

خطرناک‌ترین قمار اقتصادی با سرمایه ملی

ناکارآمدی بانک مرکزی در به‌روزرسانی آمارهای اقتصادی/ بانک مرکزیِ بی‌آمار، چگونه می‌خواهد بانک‌ها را اصلاح کند؟

تولید 6.5 میلیون بشکه نفت/ تحقق رشد 8 درصدی با فعال‌سازی ظرفیت‌های انرژی

عارف: امنیت انرژی یک ضرورت جهانی است

نقش کلیدی اداره ثبت شرکت‌ها در روان‌سازی ثبت تعاونی‌ها

ایران آماده آغاز عصری تازه از مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان

گردهمایی بین‌المللی اقتصادی "روسیه - جهان اسلام" در شهر کازان برگزار می‌شود

سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به کرمانشاه، تمرکز بر پروژه‌های عمرانی و جذب سرمایه‌گذار

خرید و فروش تتر بدون احراز هویت + (نکات مهم جلوگیری از خطرات امنیتی)

سرپرست جدید بورس انرژی ایران تعیین شد

رقم سقف تعهدات بیمه حوادث طبیعی ساختمان اعلام شد

دومین نشست شورای معاونین بنیاد شهرستان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استان تهران برگزار شد

روابط عمومی‌ها باید مجهز به ابزارهای نوین باشند

رئیس بورس انرژی ایران تغییر کرد

صدور کیفرخواست برای 73 نفر از کارکنان بانکی در پرونده چای دبش

افزایش ظرفیت فروش مشاغل خانگی در دستور کار دولت

عارف: آماده آغاز عصری تازه از مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان هستیم

روح‌الامینی: آقای عارف! گزارش‌های کمی آمار یک شمشیر دو لبه است، به هر جهت که دل‌تان خواست می‌تواند ببرد

برنامه افزایش تولید بنزین به 129 میلیون لیتر در روز

پایان چشم انتظاری 42 ساله خانواده شهید بهشهری

اقامه نماز اثرات متفاوتی بر زندگی شخصی و اجتماعی افراد خواهد داشت

مدیرعامل بورس انرژی ایران معرفی شد

روستای حسنلو، آیینه‌ای تمام‌نما از جلوه‌های تاریخی گردشگری

اقتصاد قدرتمند با استعدادهای اقلیمی و دانش بنیان در کشور شکل بدهیم

محور برنامه‌های استان کرمان «سرمایه‌گذاری» است

اهمیت پرورش فرزندان در محیط خانواده

کرمانشاه میزبان رئیس‌جمهور در اردیبهشت

اجرای طرح کالابرگ در سال 1404 ادامه دارد؟

لوکس‌ترین خودروی بنز رونمایی شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «عباسیان»

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد

فراز و فرودهای دلار در فروردین 1404

سامانه مبارزه با پولشویی راه‌اندازی شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

آماده آغاز دورانی تازه از مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان هستیم

اصفهان در حال عقب افتادن از علم و صنعت/ از فرصت‌سوزی برای ثبت «محور تاریخی زاینده‌رود» تا عدم جذب اعتبارات ملی

افزایش تعرفه واردات خودرو مورد تائید مجلس نیست

200 طرح اشتغالزایی در بروجرد اجرا می‌شود

کشت هیدروپونیک در شرق اصفهان توسعه می‌یابد

معاون اول رئیس جمهور : ایران یک بازیگر مهم در بازار انرژی جهانی است

آریا نوآور آیندگان، پلی میان نوآوری و تجهیز آشپزخانه‌های ایرانی با شهر آشپزخانه نوین ایرانیان

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی