بازار آریا

آخرين مطالب

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است اقتصاد ایران

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرآنلاین، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود علیه واردات از بسیاری از کشورها شروع کرده، به حساب می‌آید.
به گزارش ایسنا، به نوشته این نشریه این جنگ تجاری ترامپ «یک هدیه استراتژیک» نصیب رئیس جمهور چین «که هفته‌ای عالی را تجربه کرد» کرده است.
طبق گزارش این روزنامه، «ترامپ با تبر رشته‌های اقتصادی که بخشی از جهان را به یک بلوک اقتصادی واحد با هدف رقابت با پکن پیوند زده‌اند قطع کرده و این اتفاق درست در زمانی که خیلی از کشورها شروع به تجدید نظر در روابط اقتصادی خود با چین کرده‌اند، افتاده است.»
وال استریت ژورنال «ضد آمریکا بودن» را مشخصا به عنوان یک نیروی سیاسی قدرتمند که همچنان در برخی کشورهای آسیایی برجسته است خوانده و تحلیل می‌کند که این ضدیت هر چه بیشتر تشدید خواهد شد.
در حالی که ایالات متحده سالها دیپلماسی را صرف باز داشتن کشورهای اروپایی از اتکای اقتصادی بیش از حد به چین کرده اما به عقیده این نشریه، به زودی هیات‌های تجاری این کشورها اعم از فرانسه، آلمان و کشورهای دیگر سفر به چین را از سر خواهند گرفت.
روز جمعه پکن تعرفه‌های تلافی جویانه جدیدی را به میزان 34 درصد علیه واردات تمامی کالاها از ایالات متحده اعلام کرد و اجرای این تعرفه‌ها از 10 آوریل شروع می‌شود. مقام‌های چین از واشنگتن خواسته‌اند دست از استفاده از تعرفه‌های تجاری به عنوان یک سلاح با هدف سرکوب تجارت و اقتصاد چین برداشته و حق مشروع چینی‌ها برای برخورداری از توسعه را تضعیف نکند.
هفته گذشته دونالد ترامپ تعرفه‌های جدید تجاری علیه واردات از کشورهای دیگر اعلام کرد که طبق دستور این رئیس جمهور آمریکا حداقل نرخ این تعرفه‌ها 10 درصد است. با این وجود طبق این سیاست، آمریکا تعرفه‌هایی متناسب با هر کشور در نظر می‌گیرد. «اسکات بسنت»، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده اعلام کرد تعرفه‌های جدید واشنگتن علیه واردات از چین به تعرفه‌های سابقا به اجرا در آمده اضافه خواهند که باعث می‌شود در مجموع سطح تعرفه‌های آمریکا علیه واردات از این کشور آسیایی به 54 درصد برسد.
«وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین در مصاحبه‌ای با «ریانووستی» گفت افزایش تعرفه‌های کالاهای وارداتی چین از سوی آمریکا بدون هیچ پایه و اساسی صورت گرفته و به وجهه واشنگتن و بازارهای جهانی خسارت زده‌اند.
310310
کد خبر 2046096

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1288318/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی راهی روسیه شد

چرا قیمت دلار بیش از 100 درصد بالا رفت اما قیمت موادمخدر نه!

هشدار چین به آمریکا: برای حل مسائل تهدید را کنار بگذارید

دولت ایران باید «آرایش جنگی» بگیرد

لزوم «آرایش جنگی» در نبرد اقتصادی

ورود سامانه‌ جدید بارشی به مازندران/ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش محسوس دما

نفس تهران باز شد

واکنش غریب آبادی به ماجرای خودکار طلایی در مسقط+ فیلم

سفر یک مقام ایرانی به عربستان+ عکس

قیمت طلا امروز پنجشنبه 28 فروردین 1404/ رکوردزنی دوباره طلا+ جدول

رکود و گرانی، نفس صنایع را گرفت

عراق در آستانه بحران اقتصادی بی‌سابقه/ تنها گزینه السودانی برای عبور از بحران چیست؟

بارش برف، تگرگ، رعدوبرق و طوفان در این 20 استان

عراقچی: گفت‌وگوی مفیدی با آقای رافائل گروسی داشتم

سدان لوکس آواتار 06 مدل 2025/ تصاویر

ترکش‌های قیمت نفت به ثبات عراق؛ عربستان شمشیر را از رو بست/ السودانی در آستانه بحران اقتصادی بی‌سابقه+ نمودار

چرا رشد اقتصادی 1403 پایین بود؟

افزایش قیمت چای خارجی و لوبیا چیتی

دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو

نماینده ویژه‌ ترامپ در امور اسیران آمریکایی مشخص شد

حمله اسرائیل به خیمه‌های آوارگان در خان‌یونس

از بازرگانان و فعالان تجاری نمی‌پرسند بدون FATF چه مشکلاتی برایتان ایجاد می‌شود؟

آمریکا 68 بار در 24 ساعت گذشته به یمن حمله کرد

واکنش تهران به اتهامات وزیر خارجه انگلیس علیه ایران

غذای مفید برای قد بلند شدن کودکان

خطرات کمبود خواب برای سلامتی

چرا بیماران قلبی در طول موج گرما بیشتر می‌میرند؟

خواص کرفس برای سلامت قلب و عروق

دیسک کمر دارید؟ این 5 کار را هرگز انجام ندهید

نشانه‌های تمایل به خودکشی + ا️ینفوگرافیک

جایگزین‌های جوش شیرین برای سفید کردن دندان

فاجعه خاموش در دهان ایرانی‌ها

رژیم غذایی برای رهایی از کبد چرب

مغز این میوه را به جای مولتی‌ویتامین بخورید

روش‌های تشخیص انسداد رگ‌های قلب

خطری پنهان که در بهار سلامتی‌تان را به خطر می‌اندازد

دمنوش معطر برای لاغری و آرامش

به رسمیت شناختن کشور فلسطین تحولی بزرگ است

پیامدهای اقتصادی تعرفه‌های ترامپ

راز ققنوس سرخ

آرزوهای شهاب حسینی برای سینمای ایران

ایجاد یک استراتژی موثر برای توسعه مدیریت

سقوط سهام انویدیا و ای‏‏‌ام‏‏‌دی پس از محدودیت صادرات تراشه‏‏‌ها

بازگشت امید با چاشنی تردید

پیش‌بینی هیوندای از قیمت آینده خودرو

واکنش عضو شورای رقابت به درخواست خودروسازان

بازار برقی‌های آمریکا زیر ضرب تعرفه‏‏‌

نابرابری در ایران از لنز اشتغال صنعتی

ریشه‌یابی بحران‌های نفتی

سال سخت سیمان

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی