بازار آریا

آخرين مطالب

اروپا آماده واکنش به تعرفه‌های ترامپ شد اقتصاد ایران

اروپا آماده واکنش به تعرفه‌های ترامپ شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم : رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که این بلوک در حال آماده‌سازی اقدامات متقابل علیه آخرین موج تعرفه‌های ترامپ است.
رئیس کمیسیون اروپا روز پنجشنبه تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای اعمال تعرفه 20 درصدی واردات از اتحادیه اروپا را محکوم کرد و هشدار داد که این اتحادیه "آماده پاسخگویی" است. 
ترامپ روز چهارشنبه اتحادیه اروپا را در کنار چین، هند، ژاپن و کره در فهرست 60 کشوری قرار داد که مشمول تعرفه‌های بالاتر "متقابل" شده‌اند، در حالی که سایر کشورها با تعرفه 10 درصدی مواجه خواهند شد. این اقدام، شدیدترین سیاست حمایت‌گرایانه آمریکا از زمان رکود بزرگ دهه 1930 محسوب می‌شود.
اورسولا فون در لاین هشدار داد که تعرفه‌های ترامپ پیامدهای شدیدی برای مصرف‌کنندگان و شرکت‌هایی خواهد داشت که از زمان جنگ جهانی دوم از تجارت با آمریکا بهره‌مند بوده‌اند.
وی تأکید کرد که اتحادیه اروپا، به‌عنوان بزرگ‌ترین بازار واحد جهان، باید از خود در برابر اختلالات عمیق در تجارت جهانی که ناشی از انزوای آمریکاست، دفاع کند.
وی در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: در این بی‌نظمی، هیچ نظم و هیچ مسیر روشنی وجود ندارد. در این پیچیدگی و آشوبی که ایجاد شده، تمامی شرکای تجاری آمریکا آسیب خواهند دید.
رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که این بلوک در حال آماده‌سازی اقدامات متقابل علیه آخرین موج تعرفه‌های ترامپ است.
به گفته فون در لاین، اقدامات اروپا فراتر از بسته 26 میلیارد یورویی خواهد بود که قبلاً در واکنش به تعرفه‌های آمریکا بر فولاد و آلومینیوم تصویب شده است.
وی تأکید کرد که بروکسل همزمان برای حمایت از صنایعی که بیشترین آسیب را خواهند دید نیز اقدام خواهد کرد.
او که در سمرقند ازبکستان در یک اجلاس حضور داشت، گفت: ما در حال نهایی‌کردن اولین بسته اقدامات متقابل در پاسخ به تعرفه‌های فولاد هستیم و هم‌اکنون برای گام‌های بعدی آماده می‌شویم تا در صورت شکست مذاکرات، از منافع و کسب‌وکارهای خود محافظت کنیم.
فون در لاین همچنین هشدار داد که اتحادیه اروپا نمی‌تواند بار مازاد تولید جهانی را تحمل کند و اجازه نخواهد داد کالاهای ارزان‌قیمت به بازارهای اروپایی سرازیر شوند، به‌ویژه کالاهایی که از چین و سایر کشورهایی که از بازار آمریکا کنار گذاشته شده‌اند، وارد شوند.
این مقام اروپایی تأکید کرد که سیاست ترامپ نظم تجاری جهان را ویران خواهد کرد و اثرات آن برای مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارها سنگین خواهد بود.
وی هشدار داد: میلیون‌ها شهروند با افزایش قیمت مواد غذایی، داروها و حمل‌ونقل روبه‌رو خواهند شد و تورم افزایش خواهد یافت. وی همچنین گفت:هزینه تجارت با ایالات متحده به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
در پی اعلام این تعرفه‌ها، بانک آی‌اِن‌جی روز چهارشنبه پیش‌بینی رشد اقتصادی منطقه یورو را برای سال آینده از 1.4 درصد به 1 درصد کاهش داد و چشم‌انداز رشد سال جاری را نیز تعدیل کرد.
با این حال، فون در لاین هنوز اقدامات متقابل را به‌طور رسمی اجرا نکرده و تصمیم‌گیری را به جلسه‌ای که قرار است روز جمعه میان 27 سفیر اتحادیه اروپا و ماروش شِفچوویچ، مذاکره‌کننده تجاری وی، برگزار شود، موکول کرده است.
روز چهارشنبه، ترامپ اتحادیه اروپا را در بدترین دسته‌بندی شرکای تجاری آمریکا قرار داد و برای تمام کالاهای وارداتی از این بلوک تعرفه 20 درصدی تعیین کرد.
وی در سخنانش اتحادیه اروپا را متهم کرد که در حال "استثمار" آمریکا است و این وضعیت را "اسفبار" خواند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1286869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعرفه‌های ترامپ 600 تن آیفون را از هند به آمریکا برد

دویست‌متری سرنوشت

رزمایش مشترک 2 روزه ایران و ارمنستان

معاون وزیر: تولید 11 میلیون تن گندم پیش‌بینی شد

نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» برگزار می‌شود

تاکید زاکانی بر ضرورت گسترش روابط اقتصادی میان ایران و آفریقای جنوبی

بیانیه وزارت خارجه آمریکا پس از مذاکره واشنگتن و مسکو

افزایش دوباره قیمت جهانی طلا

آغاز فروش محصولات گروه سایپا از این روز

اجرای طرح پرستار پیگیر در بیمارستان‌های دولتی

جنوب شرق آسیا در تنگنای وابستگی اقتصادی به چین و آمریکا

منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن دو مطالبه مردم سبزوار

وزارت دفاع در توسعه اقتصادی کرمانشاه نقش موثری ایفا می‌کند

ترامپ برای محافظت از موهایش یک دستور امضا کرد

روزانه چند تن زباله در کشور تولید می‌شود؟

عارف: ایران همواره از مسیر مذاکره و تعامل استقبال کرده است

دو سیگنال متفاوت بورسی

آغاز فروش محصولات گروه سایپا از هفته آینده

افزایش مصرف برق در کشور

صعود دوباره قیمت طلای جهانی به بالای 3126 دلار

بی‌توجهی به ظرفیت‌های اقتصادی عامل مشکلات کنونی در استان مرکزی است

عطر صدر ـ 7 | اینفوگراف: شهید صدر از طلوع تا غروب

سوال نمایندگان از این وزیر پزشکیان کلید خورد

بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند

منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود

در جستجوی ساحل آرامش در سرمایه گذاری ، نسخه های شفابخش فارس برای سرمایه گذاری در تولید چیست؟!

«مادورو» فرمان اضطراری اقتصادی مقابله با تعرفه‌های ترامپ را امضا کرد

زمینه راه‌اندازی سامانه جامع وثایق مهیا شد

الحوثی: رژیم‌صهیونیستی هیچ علاقه‌ای به تسویه سیاسی ندارد

بازدید پزشکیان از ستاد فرماندهی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران + عکس

پیش بینی برداشت بیش از 11 میلیون تن گندم طی سال جاری

عراق واردات این کالاهای ایرانی را آزاد کرد

واردات محصولات کشاورزی به عراق آزاد شد

ابزارهای اقتصادی اروپا در برابر روسیه

وجود 20 هزار میلیارد ریال نقدینگی مازاد در استان مرکزی

انتخاب اعضای هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد مازندران

مادورو: تمام بورس‌ها به جز بورس‌های شانگهای و کاراکاس سقوط کردند

گزارش| آمار جزئیات مصوبات مجلس در سال 1403

الفیاض: قانون الحشد الشعبی به‌زودی تصویب می‌شود

وزیر اطلاعات: تولید و نشر اخبار جعلی از اهداف دشمن است

خودروی کارکرده خارجی، دست نیافتنی تر شد

وزیر دادگستری: آمریکایی‌ها همزمان با تهدید خواستار مذاکره بودند

زمان برگزاری حراج شمش طلا

وال‌استریت ژورنال: چین آماده جنگ تمام‌عیار با آمریکاست | ابزارهایی که پکن دارد

ظرفیت‌های بوشهر در اقتصاد دریا و زنجیره ارزش پتروشیمی معرفی می‌شود

سفر به افغانستان گام های بلند برای تقویت روابط تجاری و توسعه مرزهای مشترک است

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه مشاغل با جدیت پیگیری شود

رونق تولید، شاه کلید حل مسائل اقتصادی کشور است

باران در راه پایتخت

رونالدو بازیگر شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی