بازار آریا

آخرين مطالب

پیشنهاد محرمانه سفیر اسرائیل درباره یک جنایت جدید در غزه اقتصاد جهان

پیشنهاد محرمانه سفیر اسرائیل درباره یک جنایت جدید در غزه
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش در اظهاراتی محرمانه پیشنهاد اعدام کودکان فلسطینی در غزه را مطرح کرد.
دیوید رویت، سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش در اظهاراتی محرمانه در دیدار با اقلیت یهودی در شهر «اینسبروک» با طرح این ادعا که کودکان فلسطینی در غزه تفنگ و بمب به همراه دارند، پیشنهاد قتل کودکان فلسطینی در غزه را داد و تهدید کرد اگر اتحادیه اروپا به سرمایه‌گذاری در غزه بیاندیشد، تلاش‌ها در زمینه بازسازی‌ها را مختل می کند.
وب‌سایت «میدل ایست آی» گزارش داد، رویت در این دیدار بدون ارائه هیچ مدرکی دال بر اینکه کودکان در غزه سلاح در دست دارند، مدعی شد: هر کودکی که تفنگ یا بمب در دست دارد، باید اعدام شود.
این ویدیو 2 روز بعد از آن ضبط شد که رژیم صهیونیستی در تاریخ 18 مارس توافق آتش‌بس در غزه را نقض کرد و در نتیجه آن بیش از 500 تن از جمله 200 کودک به شهادت رسیدند.
سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش ضمن رد نگرانی‌ها در خصوص کشتار کودکان مدعی شد: اگر شما باور داشته باشید که هیچ فردی در غزه دخیل نیست پس تایید خواهید کرد که اسرائیل کودکان را عامدانه هدف قرار می‌دهد و این درست نیست.
خبر مرتبط

بازار آریا


حمله موشکی یمن به فرودگاه بن‌گوریون و ناو هواپیمابر آمریکا سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به فرودگاه بن‌گوریون در یافای اشغالی و ناو هواپیمابر آمریکا در راستای حمایت از ملت فلسطین خبر داد.
طبق گزارش صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف)، از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر سال 2023 تاکنون بیش از 14 هزار و 500 کودک جان خود را از دست دادند البته این آمار شامل کودکانی نیست که رژیم صهیونیستی از زمان نقض توافق آتش‌بس به قتل رسانده است.
به گزارش وزارت بهداشت فلسطین در غزه، تعداد کل شهدای جنگ غزه از ابتدا تاکنون 50 هزار تن و زخمی‌ها 113 هزار تن و مفقودی‌ها 10 هزار تن است.
رویت در ادامه با زیر سوال بردن سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا در بازسازی غزه پیشنهاد داد آنچه در غزه بازسازی شد، دوباره ویران شود.
او گفت: آیا اروپا تا این اندازه دیوانه هست که مبالغی را در غزه سرمایه‌گذاری کند؟ چراکه ما آن را دوباره ویران خواهیم کرد.
سفیر رژیم صهیونیستی در اتریش گفت که از طریق واتس‌اپ با «کریستین استوکر» صدراعظم اتریش در ارتباط بوده است.
خبر مرتبط

بازار آریا


پیشنهادات سیاسی اخیر آمریکا را با تردید زیاد می‌نگریم وزیر خارجه کشورمان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بی‌توجهی کامل به زندگی انسان‌ها، دلیل دیگری است که به پیشنهادات سیاسی اخیر آمریکایی‌ها با تردید زیاد نگاه می‌کنیم.
او مدعی شد که استوکر تنها دیپلماتی است که با او گفتگو کرده و تمایل داشته با این دیدار به او اطمینان دهد که روابط اتریش با رژیم صهیونیستی همچنان قوی خواهد بود.
اما فعالی که این ویدیو را ضبط کرده، ضمن محکومیت اظهارات رویت، گفت: از لحن آرام رویت هنگام بیان نظراتش حالم به هم خورد، زمانی که او پیشنهاد اعدام کودکان را داد، هیچ کسی مداخله نکرد، وقتی افرادی که از قدرت تغییر برخوردار هستند، جنایات جنگی را به عنوان راه‌حل پیشنهاد می‌دهند، این باعث می‌شود به این فکر کنم که اوضاع تا چه اندازه خراب است، ما باید برای حل این مشکل، این بیماران روحی-روانی و فاشیست را که ما را به دشمنی با یکدیگر تحریک می‌کنند و از قراردادهای امپریالیستی بهره‌ می‌برند، به چالش بکشیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1284822/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

2 فرد و 6 نهاد در ایران، امارات و چین تحریم شدند

اعلام جرم علیه مدعی دروغین استعفای نمایندگان مجلس

شی جین‌پینگ به روسیه سفر می‌کند/ توسعه روابط 2 کشور در دستور کار

ابلاغ تعرفه و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404

وزش باد شدید در گیلان/ هواشناسی: در جنگل آتش روشن نکنید

رکود اقتصادی در کرانه باختری در سایه فشارهای رژیم صهیونیستی

خرید نهال هلو و شلیل اصلاح شده با کیفیت تنها با 30 هزار تومان در نهالستان سالم نهال

رویکرد مسکو به پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

تمهیدات ترافیکی پلیس در روز طبیعت

شینا انصاری در نشست بریکس شرکت می‌کند

احتمال افزایش سقف وام مسکن به 2 میلیارد تومان

خبر قتل یک زندانی کذب است/ ماجرا چه بود؟

رشد 7 درصدی توزیع بنزین در نوروز 1404

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

هشدار روسیه به واشنگتن درباره ایران

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

ساعت کاری ادارات به روال عادی بازگشت

ترافیک سنگین در جاده چالوس/ تردد در این محورها ممنوع شد

طرح ترافیک تغییر می‌کند؟

دیدار فرزانه صادق با خانواده شهید شیرازی

5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی مرغوب است

رقابت چین و ایالات متحده: نبرد تعیین کننده قرن

فون‌درلاین: تعرفه‌های ترامپ را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم

عارف: دولت برای مقابله با فساد با هیچ احدی تعارف ندارد

دستور ویژه دادستان برای شناسایی عاملان حمله به پاکبان

قیمت نفت نزدیک 75 دلار تثبیت شد

باد شدید و بارش پراکنده در راه تهران/ پایتخت گرم می‌شود

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

تزریق سرمایه 3 میلیارد دلاری به نفت

تولد دوباره کانسپت مازراتی بومرنگ با پیشرانه MC20

مصرف بنزین از 140 میلیون لیتر بنزین گذشت

راز بقای ساتا در گرداب | چگونه یک سازمان ثبات را به بازنشستگان هدیه داد و به غول اقتصادی بدل شد؟

میزان مالیات نقل‌وانتقال ملک/ روند معاملات مسکن کند است

13 بدر در این مناطق بارانی است

آغاز موج بازگشت مردم از سفرهای نوروزی/ توصیه پلیس چیست؟

از عملکرد سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح چه خبر؟

تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار

اروپا شمشیر را از رو بست / فون‌درلاین: تعرفه‌های ترامپ را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم

مقررات جدید در آگهی‌های فروش خودرو و املاک دست دوم

فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان

اعلام جزئیات جدید از تصادف اتوبوس کرمان

رصد و توسعه شبکه برق کشور برای مدیریت اوج بار 1404

افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به 2 هزارو 700 نفر

بازگشت ساعت کار ادارات به روال عادی از 16 فروردین‌

میزان مالیات نقل و انتقال ملک‌ اعلام شد

راه خلاصی از قبوض تصاعدی برق

رونمایی از اولین اقدام اقتصادی دولت در سال 04/ چه کسانی با استیضاح همتی قصد تسویه حساب داشتند؟

واکنش انگلیس به تصمیم تعرفه‌ای کاخ سفید/ خواهان جنگ تجاری نیستیم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی