بازار آریا

آخرين مطالب

نحوه محاسبه حقوق کارگران در سال جدید اعلام شد اقتصاد ایران

نحوه محاسبه حقوق کارگران در سال جدید اعلام شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - پس از تعیین حداقل مزد سال 1404 توسط شورای عالی کار، حقوق کارگران با پایه سنواتی و طرح‌های طبقه‌بندی مختلف مشاغل اعلام شد.

شورای عالی کار در تاریخ 25 اسفند 1403 با حضور نمایندگان سه گروه دولت، کارفرمایان و کارگران پس از بحث و بررسی راجع به تعیین حداقل مزد سال 1404 و در اجرای ماده 41 قانون کار موارد زیر را با اجماع و اتفاق آرا مورد تصویب قرار داد، از اول سال 1404 حداقل مزد روزانه با نرخ یکسان برای کلیه کارگران مشمول قانون کار اعم از قرارداد کار دائم یا موقت مبلغ روزانه 3 میلیون 463 هزار و 656 ریال تعیین می‌شود.
همچنین از اول سال 1404 سایر سطوح مزدی نیز روزانه 32 درصد مزد ثابت یا مزد مبنا موضوع ماده 36 قانون کار به اضافه روزانه 310 هزار و 535 ریال به نسبت آخرین مزد در سال 1403 افزایش می‌یابد.
تبصره با اعمال افزایش این بند مزد شغل کارگران مشمول طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل مصوبه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و نیز مزد ثابت سایر کارگران نباید از مبلغ روزانه 3 میلیون و 463 هزار و 656 ریال کمتر شود.
به کارگرانی که در سال 1404 دارای یک سال سابقه کار شده یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنواتی آنان گذاشته باشد روزانه مبلغ 94 هزار ریال نیز به عنوان پایه سنوات پرداخت خواهد شد.
تبصره پرداخت مبلغ مربوط به پایه سنواتی کارگران مشمول طرح‌های طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با در نظر گرفتن رقم فوق الذکر برای گروه 1 با توجه به دستورالعمل و جدول اعلامی توسط اداره کل روابط کار جبران خدمت و بیمه بیکاری صورت می‌گیرد.

بازار آریا


تبصره پرداخت مبلغ مربوط به پایه سنواتی کارگران مشمول طرح‌های طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با در نظر گرفتن رقم فوق الذکر برای گروه 1 با توجه به دستورالعمل و جدول اعلامی توسط اداره کل روابط کار جبران خدمت و بیمه بیکاری صورت می‌گیرد.
تبصره 3 بر اساس مصوبه مورخ 25 12 1403 شورای عالی کار و در راستای تقویت مهارت محوری و بهره‌مندی تمامی کارگران و در نتیجه رضایت‌مندی کارگران با سابقه از ابتدای سال 1404 همه کارگران دارای قرارداد کار دائم و موقت مشمول قانون کار که دارای یک سال سابقه کار شده و یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنوات آنان در همان کارگاه گذشته باشد، اعم از اینکه حق سنوات یا پایان کار خود را تسویه حساب کرده باشند یا خیر، مشمول دریافت پایه سنوات خواهند بود.
بر اساس مصوبه مورخ 21 مهرماه 1387 شورای عالی کار و در جهت افزایش رضایت‌مندی کارگران و کارفرمایان و به منظور تثبیت و تسری به تمامی کارگران اعم از دائم و موقت، مقرر شد از ابتدای سال 1404 کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار به عنوان مزایای رفاهی و انگیزه‌ای موضوع تبصره 3 ماده 36 قانون کار بابت هر کارگر اعم از متاهل و مجرد ماهانه مبلغ 22 میلیون ریال از سوی کارفرمایان به آنان پرداخت می‌شود.
مبلغ کمک هزینه مسکن کارگری مطابق سال گذشته ماهانه 9 میلیون ریال می‌باشد تا از فروردین 1404 توسط کارفرمایان پرداخت شود.
مبلغ حق تاهل ماهانه 5 میلیون ریال برای کارگران متاهل اعم از مرد یا زن می‌باشد که از فروردین ماه 1404 از سوی کارفرمایان پرداخت می‌شود.

بازار آریا


ضوابط مربوط به چگونگی اعمال افزایش مقرر در بند 1 و تبصره 1 بند 2 در کارگاه‌هایی که دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشند و نیز در مورد کارگران کارموزی و همچنین چگونگی ارتقاء طبقه‌بندی شغلی به موجب دستورالعمل‌های اداره کل روابط کار، جبران خدمت و بیمه بیکاری خواهد بود.
مقررات این مصوبه شامل حال دانش آموزان و دانشجویانی که در ایام تعطیلات تابستانی تابستانی سال 1404 بتن موقت در کارگاه‌ها اشتغال می‌یابند، نخواهد شد.
واحدهای مشمول قانون کار به منظور ایجاد رابطه هرچه بیشتر مزد و مزایا و یا بهره‌وری و تولید و ایجاد انگیزه بیشتر در بین کارکنان خود علاوه بر اجرای این مصوبه می‌تواند نسبت به افزایش و برقراری مزد و مزایا در قالب موافقت نامه‌های کارگاهی و پیمان‌های دسته جمعی پس از تایید وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اقدام نمایند.
این بخشنامه با امضای احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ شد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1284016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیداشدن اسناد محرمانه نظامی ارتش انگلیس در خیابان!

هشدار؛ ورود سامانه بارشی جدید به 8 استان کشور

حمل و نقل عمومی تهران نونوار می شود

افزایش تماس‌های حماس با میانجی ها برای توقف جنگ غزه

موافقت صندوق بین المللی پول برای اعطای 400 میلیون دلار به اوکراین

جذابیت بازار‌های ارز و بیت‌کوین باید برداشته شود

مگر می‌شود مذاکره نکرد و FATF را نپذیرفت و منتظر روز‌های خوب بود؟/ بدون مذاکره تثبیت قیمت دلار دور از انتظار است

خط لوله صلح؛ پاکستان بر سر دوراهی تامین گاز از ایران و تحریم آمریکا

بهتاش در پایتخت 7؛ بررسی شخصیت و تاثیرات در داستان سریال

خیز آمریکا برای معامله بزرگ با هند؛ آیا ترامپ و مودی از خط پایان عبور می‌کنند؟

نائب قهرمانی نماینده رباتیک ایران در مسابقات 2025 قزاقستان

حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطق غیرنظامی صنعا

رئیس جمهور به منزل علی نصیریان رفت + فیلم

کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و ترکمنستان به میزبانی تهران برگزار می‌شود

گنج پنهان ایران در دریا کشف شد

تحکیم روابط اقتصادی ایران و ترکمنستان؛ توافقات ترانزیتی و انرژی

آمریکا شکست خورده و بر عملیات نظامی یمن در دریا تاثیر نخواهد گذاشت

افزایش عوارض سیگار و تنباکو در سال 1404؛ نرخ‌های جدید اعلام شد

درخواست ترامپ از دیوان عالی آمریکا برای ورود به یک ماجرای پرتنش

افزایش قیمت نفت تحت تأثیر تحریم‌های ونزوئلا و ایران

موج گرانی در بازار خودروهای اقتصادی / کوییک اتومات آر 113 میلیون گران شد

دیدار رئیس شورای حاکمیت سودان با ولیعهد سعودی در عربستان

خودداری دبیرکل سازمان ملل از محکوم کردن حمله اسرائیل به لبنان

آمریکا صعود ایران به جام‌جهانی را تبریک گفت + عکس

تکبر اسرائیلی

رکود ازدواج؛ آیا افزایش تجرد برای اقتصاد بد است؟

اطلاعیه مهم هواپیمایی چابهار درباره پرواز تهران- کیش

افزایش 40 هزار بشکه‌ای ظرفیت پالایشی در پالایشگاه اصفهان

برگزاری گفت‌وگوهای فنی میان ایران و تروئیکای اروپایی در ژنو

دیدار مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر با خانواده شهید حکمت‌پناه

ادعای ترامپ یک روز پس از پاسخ تهران به نامه او از طریق عمان

بازیکن ایران به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

عراقچی: مذاکره مستقیم با آمریکا مردود است

پیشنهاد جدید پوتین درباره اوکراین

گزیده‎‌های نفتی هفته

آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی / یک محور پرتردد مسدود است

واکنش ایران به تجاوز نظامی جدید رژیم صهیونیستی به لبنان

افزایش 45 درصدی حقوق کارگران در برابر تورم 50 درصدی/ درمانی ناکافی برای درد معیشت

سودان جنوبی با فروپاشی اقتصادی و بحران آوارگی مواجه است

جزئیات باورنکردنی از لحظات پایانی مارادونا

خرید طلا در 1404 سودآورتر از دلار خواهد بود؟

ابلاغ نرخ عوارض و مالیات بر ارزش افزوده سیگار وارداتی 1404

انتشار بیانیه پایانی نشست بریکس با 35 بند نهایی

نقص فنی پرواز تهران-کیش/ توضیح هواپیمایی چابهار

موج بازگشت مسافران نوروزی به تهران شدت گرفت

اتحادیه اروپا: راهی جز دیپلماسی با ایران وجود ندارد

نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای برای 1404 ابلاغ شد

حداقل 500 میلیارد دلار برای مهار ناترازی ها نیاز داریم/ با این شوخی ها که آقایان می کنند، مشکل حل نمی شود/ ویدئو

حمله روسیه به خرسون / مسیرهای تامین سلاح اوکراین هدف قرار گرفت

پیام ترامپ در «تروث سوشال» درباره گفتگو با نخست‌وزیر کانادا

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی