بازار آریا

آخرين مطالب

راه‌حل پزشکیان برای حل مشکلات کشور گزارش ویژه

راه‌حل پزشکیان برای حل مشکلات کشور
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : رییس جمهور گفت: اگر دست به دست هم دهیم، اگر به سمت خدا حرکت کنیم و در این مسیر پشت به پشت هم داشته باشیم، قادر خواهیم بود که مشکلات را رفع کنیم.
مسعود پزشکیان بامداد دوشنبه در مراسم سومین شب از لیالی پر فضیلت قدر در مسجد دانشگاه تبریز اظهار کرد: ابتدا باید خودمان را پیدا کنیم، ما مسلمانان از هیچکس کمتر نیستیم، کافی است برای رسیدن تلاش کنیم.
وی افزود: باید همه ما تلاش کنیم در این شب پرفضیلت قدر تغییر کنیم و با تغییر خود جامعه را هم تغییر دهیم طوری که جامعه ای بسازیم که مدنظر ائمه اطهار علیهم السلام بوده و ارزش های اسلامی را در این جامعه پیاده کنیم.
خبر مرتبط

بازار آریا


پزشکیان برای دیدار با اقوام به تبریز رفت مسعود پزشکیان در سفر به تبریز برنامه‌های رسمی و سیاسی نداشته و بیشتر تمرکز خود را بر دیدارهای خصوصی و ملاقات با نزدیکان خود گذاشته است.
وی افزود: باید ببخشیم و پناه بی پناهان باشیم، همه دعاها و مناجات‌ها برای تغییر رفتار من و شما و درخواست از خدا برای عفو و بخشش است، پس خود ما هم باید ببخشیم و عفوکنیم و یار و یاور گرفتاران و درماندگان باشیم.
پزشکیان ادامه داد: امیرالمومنین حضرت علی (ع ) ما را به تقوا وصیت می‌کند و می‌فرماید به دنبال دنیا راه نیفتید حتی اگر دنیا به دنبال شما راه بیفتد، اگر در دنیا چیزی از دست دادید، نسبت به آن تاسف نخورید، حق را بگویید و برای اجر و نتیجه عمل کنید و یار و یاور مظلومان باشید.
رئیس جمهور اظهار کرد: وظیفه مسلمانان اخلاق و رفتار درست و گذشت است، دعا برای تغییر رفتار است و نه صرفا برای خواندن، دعا می‌خوانیم که به عنوان یک مسلمان در زندگی به اندازه وسع خود رحیم، غفور، صادق، دوست، حمید باشیم و حق بگوییم و پناه بی پناهان باشیم.
دکتر پزشکیان تاکید کرد: ملائکه و روح درشب قدر به زمین نزول می‌کنند، وقتی که تکانی نخوریم و تغییری ایجاد نکنیم لیله القبر هستیم و باید حرکت کنیم تا لیله القدر شویم.
وی تاکید کرد: باید دعا کنیم و تصمیم بگیریم که طور دیگری مملکت خود را بسازیم، طور دیگری خانواده و محله خود را بسازیم، به عنوان یک مسلمان با چشم رحمت و گذشت به خود، همسایگان و دوستانمان نظر کنیم.
رئیس جمهور گفت: تغییر در نگاه، تغییر در رفتار، انسجام و راستی آن چیزی است که از خداوند طلب می‌کنیم، اینکه صادق، راستگو و پناه یکدیگر باشیم، شما هم برای ما دعا کنید که شرمنده شهدا و ملت عزیزمان نباشیم برای همه مشکلات راه حل وجود دارد و ما نیز تلاش خواهیم کرد که مشکلات را پشت سر بگذاریم.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهور در دومین روز از سفر غیررسمی به تبریز، در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان به طور سرزده و بدون تشریفات در جمع دانشگاهیان شب زنده دار در دانشگاه تبریز حضور یافت.
پزشکیان ساعتی پیش نیز در مسجد رسول الله(ص) واقع در کوی دانشگاه در مراسم احیای شب بیست و سوم و عزاداری شهادت امیرالمؤمنین (ع) حاضر شد، استانداران آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی نیز در این مراسم همراه رئیس جمهور بودند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1283397/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقلال بانک مرکزی کلید حل بحران‌های اقتصادی/ بانک مرکزی باید با بانک‌های ناتراز جدی‌تر برخورد کند

تولید پنل خورشیدی در ایران، گامی به سوی استقلال انرژی

هشدار آمریکا نسبت به وقوع حملات تروریستی احتمالی در سوریه

جاده کندوان یکطرفه می شود

گذر آرژانتین از دل بحران؛ خاویر میلی تورم را ضربه فنی کرد/ رشد اقتصادی پیش‌بینی‌ها را شکست داد

سفیران اقتصادی؛ محرک تحقق شعار سال در گلستان

قیمت طلا امروز شنبه 9 فروردین 1404/ قیمت طلا رکورد زد+ جدول

پادکست «ایران و جهان در سالی که گذشت»/قسمت نهم

صندوق بین‌المللی پول با اعطای 400 میلیون دلار به اوکراین موافقت کرد

رمضانی بونش: عدم موفقیت طالبان در به‌ رسمیت شناخته شدن توسط جامعه بین‌الملل/ حاشیه‌نشینی عمران خان و تقابل کابل - اسلام‌آباد/رشد قدرت سیاسی و اقتصادی هند

آخرین وضعیت جاده های کشور/ ترافیک در این محورها سنگین است

پیداشدن اسناد محرمانه نظامی ارتش انگلیس در خیابان!

هشدار؛ ورود سامانه بارشی جدید به 8 استان کشور

حمل و نقل عمومی تهران نونوار می شود

افزایش تماس‌های حماس با میانجی ها برای توقف جنگ غزه

موافقت صندوق بین المللی پول برای اعطای 400 میلیون دلار به اوکراین

جذابیت بازار‌های ارز و بیت‌کوین باید برداشته شود

مگر می‌شود مذاکره نکرد و FATF را نپذیرفت و منتظر روز‌های خوب بود؟/ بدون مذاکره تثبیت قیمت دلار دور از انتظار است

خط لوله صلح؛ پاکستان بر سر دوراهی تامین گاز از ایران و تحریم آمریکا

بهتاش در پایتخت 7؛ بررسی شخصیت و تاثیرات در داستان سریال

خیز آمریکا برای معامله بزرگ با هند؛ آیا ترامپ و مودی از خط پایان عبور می‌کنند؟

نائب قهرمانی نماینده رباتیک ایران در مسابقات 2025 قزاقستان

حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطق غیرنظامی صنعا

رئیس جمهور به منزل علی نصیریان رفت + فیلم

کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و ترکمنستان به میزبانی تهران برگزار می‌شود

گنج پنهان ایران در دریا کشف شد

تحکیم روابط اقتصادی ایران و ترکمنستان؛ توافقات ترانزیتی و انرژی

آمریکا شکست خورده و بر عملیات نظامی یمن در دریا تاثیر نخواهد گذاشت

افزایش عوارض سیگار و تنباکو در سال 1404؛ نرخ‌های جدید اعلام شد

درخواست ترامپ از دیوان عالی آمریکا برای ورود به یک ماجرای پرتنش

افزایش قیمت نفت تحت تأثیر تحریم‌های ونزوئلا و ایران

موج گرانی در بازار خودروهای اقتصادی / کوییک اتومات آر 113 میلیون گران شد

دیدار رئیس شورای حاکمیت سودان با ولیعهد سعودی در عربستان

خودداری دبیرکل سازمان ملل از محکوم کردن حمله اسرائیل به لبنان

آمریکا صعود ایران به جام‌جهانی را تبریک گفت + عکس

تکبر اسرائیلی

رکود ازدواج؛ آیا افزایش تجرد برای اقتصاد بد است؟

اطلاعیه مهم هواپیمایی چابهار درباره پرواز تهران- کیش

افزایش 40 هزار بشکه‌ای ظرفیت پالایشی در پالایشگاه اصفهان

برگزاری گفت‌وگوهای فنی میان ایران و تروئیکای اروپایی در ژنو

دیدار مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر با خانواده شهید حکمت‌پناه

ادعای ترامپ یک روز پس از پاسخ تهران به نامه او از طریق عمان

بازیکن ایران به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

عراقچی: مذاکره مستقیم با آمریکا مردود است

پیشنهاد جدید پوتین درباره اوکراین

گزیده‎‌های نفتی هفته

آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی / یک محور پرتردد مسدود است

واکنش ایران به تجاوز نظامی جدید رژیم صهیونیستی به لبنان

افزایش 45 درصدی حقوق کارگران در برابر تورم 50 درصدی/ درمانی ناکافی برای درد معیشت

سودان جنوبی با فروپاشی اقتصادی و بحران آوارگی مواجه است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی