بازار آریا

آخرين مطالب

آل اسحاق: اعتماد کلید جذب سرمایه برای تولید است اقتصاد ایران

آل اسحاق: اعتماد کلید جذب سرمایه برای تولید است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با برشمردن الزامات تحقق شعار سال، سرمایه گذاری برای تولید اعتماد را کلید جذب سرمایه دانست و گفت: اگر سرمایه‌گذار به فضای حاکم بر اقتصاد اعتماد نداشته باشد، با هیچ وعده و وعیدی حاضر به سرمایه‌گذاری در تولید نخواهد شد. - آریا بازار -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه‌ با شعار سال گفت: چه برنامه‌ای که رئیس‌جمهور محترم ارائه می‌کنند، چه مشکلاتی که در گذشته با آن مواجه بودیم و چه فرمایشات اخیر رهبری در خصوص سرمایه‌گذاری، همگی به یک نقطه مشترک باز می‌گردند و آن این است که بدون سرمایه‌گذاری، تحقق تولید و رشد اقتصادی امکان‌پذیر نیست.
وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته، یکی از چالش‌های اصلی کشور، عدم سرمایه‌گذاری کافی، حتی در حد جبران استهلاک‌ها بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری، الزامات خاص خود را دارد، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری تنها با خواست و اراده محقق نمی‌شود، بلکه نیازمند ایجاد فضایی امن و مناسب است. فضایی که در آن سرمایه‌گذار، اعم از دولتی، خصوصی یا خصولتی، نسبت به توانمندی، صداقت و شفافیت مدیران و مجریان اطمینان حاصل کند.
وی اعتماد را کلید جذب سرمایه دانست و گفت: اگر سرمایه‌گذار به فضای حاکم بر اقتصاد اعتماد نداشته باشد، با هیچ وعده و وعیدی حاضر به سرمایه‌گذاری در تولید نخواهد شد.
آل اسحاق با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران به دلیل حساسیت‌های موجود، نیازمند مشاهدهٔ ثبات و هماهنگی در سیاست‌های اقتصادی هستند، افزود: همه ارکان نظام اقتصادی کشور باید در یک راستا حرکت کنند و نمی‌توان انتظار داشت که هر بخش، ساز خود را بزند.
وی هشدار داد: در صورت عدم هماهنگی و وجود تشتت در تصمیم‌گیری‌ها، سرمایه‌گذاران به بازارهای غیرمولد مانند طلا و ارز پناه برده و یا سرمایه خود را از کشور خارج می‌کنند.
وزیر پیشین بازرگانی با اشاره به اینکه چشم مردم ترسیده است، گفت: به دلیل برخی سیاست‌های اشتباه در گذشته، اعتماد مردم به بازار سرمایه و اقتصاد کشور کاهش‌یافته است.
وی افزود: ما در شرایطی هستیم که باوجود تمام پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالقوه، به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها و رویکردهای نادرست، در عمل شاهد نوعی گل به خودی در اقتصاد هستیم.
آل اسحاق با تأکید بر اینکه امکان حل مسائل اقتصادی کشور وجود دارد، تصریح کرد: ما از نظر نیروی انسانی، منابع طبیعی و موقعیت ژئوپلیتیک، در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و بخش عمده‌ای از مشکلات ما، ریشه در مسائل غیراقتصادی و داخلی دارد.
وی خواستار بازنگری در سیاست‌های گذشته شد و گفت: باید با شجاعت اشتباهات گذشته را پذیرفت و با بهره‌گیری از تجربیات، مسیر درست را در پیش گرفت.
رئیس اداره بازرگانی ایران و عراق با بیان اینکه باید به مدیران و کارشناسان اقتصادی اعتماد کرد، افزود: باید فضا را برای حضور و نقش‌آفرینی مؤثر متخصصان اقتصادی فراهم کرد و از دخالت‌های غیرکارشناسی و سیاست‌زدگی در امور اقتصادی پرهیز نمود.
وی تأکید کرد: با همدلی، هماهنگی و تکیه بر توانمندی‌های داخلی، می‌توان بر مشکلات فائق آمد و آینده‌ای روشن را برای اقتصاد کشور رقم زد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282776/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقدام مهم مرکز مبادله برای تحقق شعار سال

افزایش هشدار‌دهنده جانباختگان تصادفات در نوروز

13 اتفاق مهم بازار مسکن در سال 1403

بنگاه‌داری و کاسبی بانک‌ها مانع تحقق سرمایه‌گذاری می‌شود

رشد اقتصادی محدود در منطقه یورو همزمان با کاهش رکود در بخش تولید

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس منصوب شد

ادعای جنجالی وزیر عراقی درباره نفتکش‌های ایران

تقدیر مهاجرانی از خدمات‌رسانی امدادگران در نوروز

سود سهام عدالت جدید در راه است؟

گزارش صدا و سیما از تاخیر در برگزاری شورای عالی مسکن

مقررات بازار سرمایه چطور تدوین می‌شود؟+ جزئیات

سقف مهریه چند سکه می‌شود؟

تخصیص 1.5میلیارددلار برای ذخایر استراتژیک کالای اساسی در1404

افزایش مصرف بنزین در تعطیلات نوروزی؛ 6 استان در صدر

افزایش مصرف بنزین؛ 6 استان در صدر

قانون مالیات بر عایدی سرمایه به تحقق شعار سال کمک می کند

جزئیات اولیه از برنامه بازسازی اقتصاد ایران

دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان

هلال ماه دهم فروردین قابل رویت است+ عکس

ایران با این لباس برابر ازبکستان بازی می‌کند+ عکس

یک سد در الگودرز سرریز کرد

سفر عیدانه از گرمسار تا اصفهک

گروکشی ژئوپلیتیکی؛ ترکش‌های بازی اقتصادی آمریکا به آسیا رسید/ آماده‌باش جهان برای تنش‌های تازه در اقیانوس آرام

محمد هاشمی:برنامه‌ اقتصادی نباید فقط برای 30میلیون نفر باشد،باید برای 300 میلیون نفر باشد/ برخی کشورهای همسایه که در گذشته با ایران مخالف بودند اما...

1404 سالی مبارک برای بازار سرمایه

جزئیاتی از اختصاص ذخایر ارزی برای تامین کالا‌های استراتژیک

قیمت طلا امروز دوشنبه 4 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

تولید نفت عراق به 6 میلیون بشکه در روز می‌رسد

آزمون‌های مهم 1404 چه زمانی برگزار می‌شوند؟+ جزئیات

طلای جهانی خیز برداشت؛ قیمت جدید اونس

پرتاب اولین موشک از خاک اروپا تا ساعاتی دیگر+ جزئیات

مدیریت هوشمند دارایی‌ها؛ راهکاری برای تعادل میان سود و خدمت‌رسانی

آیین آغاز بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن منطقه ویژه اقتصادی و صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس

فائزه هاشمی: نمی‌توانم آینده روشنی را با اپوزیسیون تصور کنم

رنگ پیراهن تیم‌های ملی ایران و ازبکستان مشخص شد

افزایش تولید نفت عراق به 6 میلیون بشکه در روز تا 2029

حمله وحشیانه اسرائیل به خان یونس/ 16 فلسطینی شهید شدند

رسانه عبری: اطلاعات مراکز حساس اسرائیل در اختیار ایران است

ارسال پیام تبریک نوروزی بارزانی به مقام معظم رهبری

عملیات ضدصهیونیستی در حیفا/ یک اسرائیلی کشته شد

روابط ایران و افغانستان در سال آینده به چه صورت خواهد بود؟

قیمت‌گذاری صحیح؛ راه حلی برای پایان دادن به قاچاق سوخت

رونق گردشگری در کرمانشاه؛ محرکی برای اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ از سیاستگذاری تا اجرا

تولید داخلی را باید به یک راهبرد ملی تبدیل کنیم

ابلاغ احکام مالیاتی سال 1404

5 پیشنهاد چین برای مذاکرات هسته‌ای ایران تبدیل به سند شد+ جزئیات

دلیل گران‌تر بودن میوه تنظیم بازار

عراقچی: برای هر شرایطی آمادگی کامل داریم+ فیلم

مسیر مرزن‌آباد-تهران یک‌طرفه شد

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو