بازار آریا

آخرين مطالب

سرمایه‌گذاری هوشمندانه در تولید کلید موفقیت در بازارهای رقابتی است اقتصاد ایران

سرمایه‌گذاری هوشمندانه در تولید کلید موفقیت در بازارهای رقابتی است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش برنا از مرکزی ، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اراک در مصلی بیت‌المقدس این شهر، افزود: رهبر معظم انقلاب سال 1404 را با عنوان “سرمایه‌گذاری برای تولید” نامگذاری نموده‌اند که نشان از دغدغه معظم‌له نسبت به تولید و مسائل اقتصادی کشور دارد.
وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در تولید یکی از عوامل کلیدی در توسعه اقتصادی پایدار و ایجاد اشتغال در جوامع مختلف به شمار می‌آید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این سرمایه‌گذاری نه تنها به رشد اقتصادی کشورها کمک می‌کند بلکه می‌تواند منجر به افزایش کیفیت محصولات، کاهش هزینه‌ها و تقویت رقابت‌پذیری صنایع داخلی شود. امام جمعه اراک اظهار کرد: نخستین مزیت سرمایه‌گذاری در تولید، افزایش ظرفیت تولید است. با ورود فناوری‌های نوین و به‌کارگیری تجهیزات مدرن، کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی قادر به تولید بیشتر و با کیفیت بالاتر خواهند بود. این امر همچنین موجب کاهش وابستگی به واردات و تقویت خودکفایی اقتصادی می‌شود.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: علاوه بر این، سرمایه‌گذاری در تولید می‌تواند به ایجاد اشتغال پایدار منجر شود. با راه‌اندازی و توسعه واحدهای تولیدی، فرصت‌های شغلی جدیدی ایجاد می‌شود که می‌تواند به کاهش نرخ بیکاری و بهبود شرایط معیشتی افراد کمک کند.
وی اضافه کرد: همچنین، حمایت از تولید داخلی می‌تواند به ارتقای صادرات و بهبود تراز تجاری کشور کمک کند. بازارهای جهانی به دنبال محصولات با کیفیت و قیمت مناسب هستند و سرمایه‌گذاری در تولید می‌تواند به کشور ما این امکان را بدهد که در بازارهای خارجی رقابت کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی بیان کرد: دولت‌، مجلس و بخش خصوصی باید با تشویق به سرمایه‌گذاری در حوزه تولید، زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند و بستر مناسبی برای رشد صنعت ایجاد نمایند. این اقدام نه تنها به نفع اقتصاد کشور است بلکه به بهبود کیفیت زندگی مردم نیز کمک خواهد کرد.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی نسبت به مدیریت نقدینگی کشور و هدایت آن به سمت و سوی تولید تاکید کرد و افزود: دولت و مجلس باید برنامه‌ای تدوین کنند که نقدینگی مردم صرف خرید طلا و دلار نشود و در مقابل در حوزه سرمایه‌گذاری مولد و تولید ناخالص ملی سرمایه‌گذاری شود.
وی افزود: سرمایه‌گذاری در تولید و صادرات می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل برای نجات و توسعه یک کشور باشد. این نوع سرمایه‌گذاری باعث افزایش ظرفیت‌های تولیدی، ایجاد شغل، و در نهایت تقویت اقتصاد ملی می‌شود. همچنین با گسترش صادرات، کشور می‌تواند از ارزآوری بیشتری برخوردار شده و وابستگی به واردات را کاهش دهد. برنامه‌ریزی صحیح و همکاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی نیز در این روند بسیار مؤثر خواهد بود.
استان مرکزی در لبیک‌گویی به ندای رهبری پیشتاز باشد
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی این استان را در کشور کم‌نظیر عنوان کرد و گفت: با وجود این‌همه ظرفیت‌های ارزشمند، سرزمین آفتاب باید در لبیک‌گویی به ندای رهبر معظم انقلاب در نقش‌آفرینی در تولید پیشتاز باشد.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: استان مرکزی با موقعیت جغرافیایی و منابع طبیعی ظرفیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری در زمینه تولید دارد. این استان به دلیل وجود زیرساخت‌های مناسب، نیروی کار متخصص و دسترسی به بازارهای داخلی و خارجی، می‌تواند مکان مناسبی برای سرمایه‌گذاران باشد.
وی ادامه داد: علاوه بر این، صنایع مختلفی همچون صنایع معدنی، کشاورزی، انرژی و صنایع تبدیلی در این استان وجود دارند که می‌توانند به عنوان زمینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری مطرح شوند. همچنین، حمایت‌های دولتی و تسهیلات مالی، جذابیت این استان را برای سرمایه‌گذاران بیشتر کرده است.
توسعه شبکه ریلی کشور پیشتاز توسعه همه‌جانبه
امام جمعه اراک اضافه کرد: توسعه شبکه ریلی کشور با هدف تسهیل در امور تجاری و اقتصادی باید بیش از پیش مورد توجه متولیان امر قرار بگیرد.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: خط اتصال ریلی شلمچه – بصره، چابهار – زاهدان، شمال آذربایجان و رشت آستارا برای توسعه ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی کشور بسیار ضروری است.
مجامع بین‌المللی جنایات صهیونیست‌ها را محکوم کنند
وی در ادامه سخنان خود به حملات روزهای گذشته صهیونیست‌ها به غزه و حملات آمریکایی‌ها به یمن اشاره کرد و گفت: در سه روز گذشته بیش از 700 فلسطینی در نتیجه حملات صهیونیست‌ها شهید و بیش از 900 نفر زخمی شده‌اند.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: با این وجود مردم غزه همچون کوخ مقابل متجاوزان ایستاده‌اند و در این شرایط از مجامع بین‌المللی، شورای امنیت و کشورهای اسلامی و تمامی آزادی‌خواهان جهان انتظار می‌رود جنایات صهیونیست‌ها را در غزه و آمریکا را در یمن محکوم کنند.
ملت ایران در برابر توطئه‌های هوشیار است
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: آمریکا و اسرائیل گرگ‌های درنده‌ای هستند که اگر فرصت پیدا کنند به هر کشوری دست‌درازی می‌کنند چرا که منطق آنها چیزی غیر از زورگویی و تجاوز نیست.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: ملت ایران در سایه هدایت‌های حکیمانه رهبری معظم انقلاب تمام مسائل ره رصد می‌کند و در برابر تهدیدات و توطئه‌های دشمنان هوشیار است.
وی افزود: در شرایط کنونی نیاز است ضریب آمادگی نیروهای مسلح ما 100 درصد باشد تا در صورت نیاز بتوانیم توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در ادامه سخنان خود به شب‌های قدر اشاره کرد و گفت: خودسازی و رسیدن به قرب الهی از ویژگی‌های شب‌های قدر است و آحاد جامعه به خصوص جوانان باید از این فرصت برای حرکت به سوی کمال بهره ببرند.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: اهمیت شب‌های قدر آنقدر بالا است که روزه داران به دعا و نیایش در این شب ها سفارش فراوان شده اند و هر مومنی می تواند به اندازه درک و توان خود از آن بهره گیرد.
وی تاکید کرد: لازمه درک شب‌های قدر داشتن آمادگی قلبی است، مومنان باید با خلوص نیت در این شب‌ها از دنیای مادی فاصله گرفته و احسان و نیکی را در قلب‌های خود جایگزین کینه و حسد ورزی کنند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282637/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 364 میلیارد تومان

اسرائیل شرق و جنوب لبنان را بمباران کرد

آمریکا نسبت به سفر به اراضی اشغالی هشدار داد

پیش‌بینی مهم از بازار خودرو در سال 1404 / کی می‌توان خودرو خرید؟

کابوس ژاپن در کمین چین؛ اژدهای زرد گرفتار تله رکود و تورم منفی می‌شود؟

پیش بینی خطرناک / تورم 70 درصدی در راه است؟

مبلغ یارانه نقدی در سال 1404 چند هزار تومان است؟

زمان ترخیص پاپ از بیمارستان مشخص شد

واکنش ایران به حمله تروریستی علیه نمازگزاران نیجر

سردار پاکپور: رزمندگان در اوج آمادگی قرار دارند

راهنمای خرید اقتصادی دیگ بخار

سردار تنگسیری: اگر دشمن به کار احمقانه‌ای دست عبرت تاریخ خواهد شد

رایزنی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

برج میلاد خاموش شد/ علت چیست؟

خاتمی به دیدار کروبى رفت+ فیلم

جراحی بینی جان جوان 19 ساله را گرفت

خط و نشان مقام بلندپایه ارتش برای دشمنان: در صورت خطا طومار ننگین زندگی‌تان را در هم می‌پیچیم

وزرای خارجه ایران و مصر گفتگو کردند

پایان عملیات حفاری چاه 130 بی‌بی حکیمه

کنترل تورم نباید مانعی برای سرمایه‌گذاری در تولید ایجاد کند/ کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در تولید ضروری است

امنیت اقتصادی و ثبات قوانین پیش‌نیاز سرمایه‌گذاری برای تولید

پیام تسلیت عارف به یک استاندار

سردار رادان: سال جاری شاهد جهشی در انسداد مرزها خواهیم بود

خودکفایی در سایه تحریم؛ فرصتی برای شکوفایی تولید داخلی

چالش‌های پیش‌ روی بازار سرمایه در 1404؛ از ریسک‌های سیاسی تا بحران ناترازی انرژی

6 الزام «سرمایه‌گذاری برای تولید»

زلنسکی به خط مقدم رفت

دلایل و پیامدهای تغییرات ساختاری در نظام ارزی

پرداخت مرحله دوم کالابرگ به نوروز می‌رسد؟

برف بهاری این منطقه را سفیدپوش کرد+ فیلم

شلیک موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی

افزایش 6 درصدی مصرف بنزین در روز نخست فروردین

گلستان، آماده میزبانی از سرمایه‌گذاران در سال«سرمایه گذاری برای تولید»

تامین مالی زیرساخت‌ها پیش شرط رشد 8 درصدی اقتصاد ایران

محموله ویژه روسیه راهی ایران شد

تامین مالی زیرساخت‌ها پیش‌شرط رشد 8 درصدی اقتصاد ایران

تولد دوباره اقتصاد ایران؛ گذار از تک‌محصولی به تنوع اقتصادی

ریزش ساختمان در خیابان قزوین تهران/ 21 نفر مصدوم شدند

بیانیه مصر درباره ایران

اسرائیل: حملات نظامی در جنوب لبنان به پایان نرسیده است

رالی طلا در در 1404 هم ادامه خواهد داشت؟

تابستانی خشک در راه است

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رحیمی»

سه سناریو برای اقتصاد ایران در سال 1404؛ تورم به 70 درصد می‌رسد؟

بسته‌های تشویقی دولت در راه است

حذف سامانه نیما و یکسان‌سازی نرخ ارز؛ تحولات بازار ارز در سال 1403

آمریکا: خلیلزاد نقش دولتی رسمی ندارد

فردا؛ برگزاری نشست کمیته وزرای خارجه کشورهای عربی و اسلامی در قاهره

تصاویری هولناک از لحظه آغاز سیل و رانش زمین در رودسر+ فیلم

اسکان مسافران نوروزی در مدارس

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی