بازار آریا

آخرين مطالب

3 روز نخست سفرهای نوروزی چند تلفات جاده‌ای داشت؟ گزارش ویژه

3 روز نخست سفرهای نوروزی چند تلفات جاده‌ای داشت؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی با اشاره به وقوع 9 هزار و 369 فقره تصادف از ابتدای طرح ترافیک نوروزی 1404 تاکنون، گفت: وقوع این حوادث ترافیکی در سه روز گذشته از آغاز سفرهای نوروزی، منجر به مرگ 62 نفر و مصدومیت هزار و 945 نفر شده است.
سردار سیدتیمور حسینی روز سه‌شنبه با ارائه گزارشی آماری از اجرای طرح ترافیک نوروزی 1404، افزود: طرح ترافیک نوروزی که 25 اسفند با محوریت پلیس راهور و مشارکت فعال هلال احمر، سازمان امداد و نجات، آتش‌نشانی، اورژانس و مدیریت بحران با هدف تأمین ایمنی بیشتر مسافران نوروزی و کاهش آمار تصادفات و تلفات ناشی از آن، آغاز شده است تا 15 فروردین ادامه دارد.
آمار تصادفات سه روزه نخست سفرهای نوروزی 1404
رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به گزارش‌های دریافتی مرتبط با حوادث رانندگی و آمار مرگ و میر آن در سه روز گذشته از آغاز سفرهای نوروزی(25 اسفند تاکنون)، اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح ترافیک نوروزی 1404 (25 اسفند1403) تا امروز (سه‌شنبه 27 اسفند) حدود 6 میلیون نفر از مردم به سفر رفته و در جاده های کشور تردد داشته اند.
وی تصریح کرد: در 24 ساعته گذشته، وقوع 2 هزار و 644 فقره تصادف در جاده‌های کشور ثبت و گزارش شده که 13 نفر در این حوادث جان خود را از دست داده و 472 نفر نیز مصدوم شده اند.
سردار حسینی افزود: طی سه روز گذشته در مجموع 9 هزار و 369 فقره تصادف در سطح کشور با 62 کشته و هزار و 945 مصدوم ثبت شده است.
عدم توجه به جلو عامل 48 درصد تصادفات 
رییس پلیس راهور فراجا با تحلیل علل وقوع تصادفات در حوزه‌های درون و برون شهری، گفت: عوامل اصلی وقوع تصادفات رانندگی برون شهری به ترتیب شامل «عدم توجه به جلو» با 48 درصد، «عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه» با 24 درصد، «انحراف به چپ» با 10 درصد و «تغییر مسیر ناگهانی» با چهار درصد است.
به گفته وی، در تصادفات درون‌ شهری منجر به فوت یا جراحت نیز «عدم توجه به جلو» با 44 درصد، «تغییر مسیر ناگهانی» با 17 درصد، «عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه» با 13 درصد و «انحراف به چپ» با چهار درصد به ترتیب بیشترین عامل هستند.
ضرورت مشارکت همگان در پویش ملی «نه به تصادف»
رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به راه اندازی پویش ملی «نه به تصادف» با هدف کاهش حوادث رانندگی و تلفات ناشی از آن، گفت: رییس جمهور و همه اعضای دولت ضمن پیوستن به این پویش و تاکید بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بر مشارکت فعال دستگاه‌ها در راستای ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی تاکید دارند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281452/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار سید حسن خمینی با مهدی کروبی+ عکس

ادعای آکسیوس درباره محتوای نامه رئیس جمهور آمریکا به ایران

اوکراین توقف حمله به زیرساخت‌های روسیه را پذیرفت

برنامه ویژه چین برای نجات اقتصاد

آغاز فروش بلیت هواپیما برای نیمه دوم تعطیلات+ جزئیات

پیش بینی گلدمن ساکس برای طلا تا پایان 2025

کامیون عراقی در کرز پرویزخان آتش گرفت+ جزئیات

پیک نوروزی ممنوع است

اهرم تازه چین برای نفوذ در خلیج فارس

جزئیات تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

ژاپن نوروز را تبریک گفت

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تا پایان فروردین

تکرار ادعاهای ضد ایرانی از سوی ترامپ

جنگنده‌های آمریکایی به صعده و صنعا حمله کردند

گوترش خواستار آتش‌بس در غزه شد

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

زمان عرضه گوشی تاشو اقتصادی سامسونگ+ عکس

یامین‌پور: ما مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

میرسلیم: همه می‌دانند که ما گرفتار مشکلات اقتصادی مزمن شده‌ایم

ترامپ تلفنی با زلنسکی گفت‌و‌گو کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد حکم انتصاب صادر کرد

شهروندان صرفه‌جو در مصرف آب پاداش می‌گیرند

سال شکوهمند ماسک

تعلیق وب سایت‌های فروش بلیط هواپیما بخاطر گران فروشی

دلار رکوردشکنی و به 3500دلار خواهد رسید

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 | خودرو در سال جدید گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 / خودرو گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو برای 1404

ماسک: افراد بد قصد جانم را دارند

حقوق کارگران چقدر افزایش یافت؟

خرید نهال گردو لیبل دار جهاد کشاورزی از نهال سبز با قیمت استثنایی 59 هزار تومان و نهال میوه 30 هزارتومان و تحویل 24 ساعته!

پنیر لیقوان اصل رو اینطوری بشناس!!

قیمت طلا در مسیر 3500 دلار

تشریح وضعیت تامین کالاهای اساسی از سوی وزیر کشور

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست

بلومبرگ مدعی حمله زمینی اسرائیل به غزه شد

ادعای جدید ایلان ماسک/ قصد جانم را دارند

این کشور‌ها به دنبال نرم‌افزار جاسوسی اسرائیلی هستند

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا پایان فروردین 1404

درخواست مهم رئیس جمهور از مردم در آستانه نوروز

کاخ سفید درباره گفت‌و‌گوی ترامپ و پوتین توضیحات جدید داد

وانت‌های زامیاد بر اساس ضوابط سازمان استاندارد تولید می‌شوند

پیش‌شرط‌های صعود بورس در سال 1404 چیست؟

بخشنامه مهم وزارت کار درباره دستمزد 1404 کارگران

رکورد عجیب این محصول خجالتی ایران خودرو/ پایه‌های گروه پژو بدون پارس لرزید

مذاکرات مخفیانه اطرافیان ترامپ با مخالفان زلنسکی افشا شد

افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه 1404

قیمت طلا به قله رسید/ خریداران طلا بخوانند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی