بازار آریا

آخرين مطالب

تورم نقطه‌ای تولید در بهمن ماه به 46.5 رسید؛

صعود تورم پیش‌نگر گزارش ویژه

صعود تورم پیش‌نگر
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تورم تولید در ماه‌های پایانی سال روند صعودی گرفته است. درحالی‌که صنعت گرفتار رکود است، اوج‌گیری هزینه‌های تولید روند صعودی قیمت‌ها در بخش صنعت را به دنبال داشته است. این تورم، پیشرانی برای تورم مصرف‌کننده محصولات بخش صنعت خواهد بود.
مرکز آمار ایران تورم ماهانه تولید در بهمن ماه امسال را 8.4درصد و تورم نقطه به نقطه (در مقایسه با بهمن سال گذشته) را 46.5درصد اعلام کرد. به گزارش مرکز آمار ایران، در بهمن‌ماه 1403، شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت 1586.7 بود که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 8.4درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 46.5درصد افزایش و در 12ماه منتهی به بهمن امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) 26.6درصد افزایش داشته است.
افزایش تورم ماهانه
در بهمن‌ماه1403 درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 8.4درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل که 5.3درصد بود، 3.1واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی به ازای تولید کالاهای خود در داخل کشور در بهمن‌ماه1403 نسبت به ماه قبل 8.4درصد افزایش دارد. در این ماه بیشترین تورم ماهانه با 21.7درصد مربوط به گروه «کُک و فرآورده‌های حاصل از پالایش نفت» و کمترین تورم ماهانه با یک‌درصد افزایش مربوط به گروه «وسایل نقلیه موتوری، تریلرو نیم تریلر» بوده است.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در بهمن‌ماه1403 درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 46.5درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (36.9درصد) 9.6واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی به ازای تولید کالاهای خود در داخل کشور، در بهمن‌ماه1403 نسبت به ماه مشابه سال قبل 46.5درصد افزایش دارد. در این ماه بیشترین تورم نقطه به نقطه با 64.9درصد مربوط به گروه «مواد شیمیایی و فرآورده‌های شیمیایی» و کمترین تورم نقطه به نقطه با 23.5درصد مربوط به گروه «ساخت منسوجات» بوده است.
افزایش تغییر تورم سالانه
در بهمن‌ماه1403 درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در 12ماه منتهی به این ماه نسبت به دوره مشابه در سال قبل 26.6درصد بود که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (24.5درصد) 2.1واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی به ازای تولید کالاهای خود در داخل کشور در 12ماه منتهی به بهمن‌ماه1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل 26.6درصد افزایش دارد. در این ماه بیشترین تورم سالانه با 38.5درصد مربوط به گروه «ساخت تجهیزات برقی» و کمترین تورم سالانه با 15.3درصد مربوط به گروه «ساخت کاغذ و محصولات کاغذی» است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280516/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهبرد اولیه اقتصادی دولت چهاردهم، ثبات نسبی اقتصاد و تامین معیشت مردم است

خط و نشان سنگین بی وای دی برای تسلا

کشف 5 میلیارد تومان انواع بلوریجات خارجی قاچاق در تهران

رئیس اتاق بازرگانی قم: تولیدکنندگان استان مشارکت چشمگیری در امور خیریه دارند

همراه کمپانی؛ مرکز تخصصی تعمیرات آیفون و موبایل در تهران

توضیحات تامین اجتماعی درباره ادعای پوشش یک ریالیِ دارو

این خودروها تا پایان تعطیلات توقیف می‌شوند

روایتی از وضعیت بحرانی سدهای کشور

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: هیچ‌گونه اختلالی در تامین سوخت نداشته‌ایم

6 روایت از ملی شدن صنعت نفت؛ از مذهبی تا چپ‌گرایانه

طرح‌های اصلاح نظام گازرسانی و مصرف در دستور کار دولت

تولید و عرضه پرسودترین نهال های میوه فقط 29هزارتومان در نهالستان پالیز

با مقایسه قیمت بلیط هواپیما در سفرمارکت همیشه می‌توانید بلیط ارزان بخرید

توضیحات تامین اجتماعی درباره ادعای پوشش یک ریالیِ دار

پیام تسلیت عارف به ظریف

حق بیمه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه برای 1404

واکنش چین به حمله جدید اسرائیل به نوار غزه

هدررفت چند میلیاردی سوخت از طریق نیروگاه‌ها

شرایط کنونی کشور از نظر چالش‌های اقتصادی با دهه 60 تفاوتی ندارد/ باید با صمیمیت مسائل را با مردم در میان گذاشت

شرایط کنونی کشور با دهه 60 تفاوتی ندارد

عارف: راهبرد اولیه اقتصادی دولت چهاردهم ثبات نسبی اقتصاد و تامین معیشت مردم است

استاندار قم: وصول مالیات باید با عدالت و انصاف انجام شود

چرا مردم نسبت به گرانی‌ها بی‌خیال شده‌اند؟

همایش تشکل‌های اقتصادی اصفهان در سفر استانی رئیس‌جمهور برگزار می‌شود

عارف: هماهنگی تیم اقتصادی دولت چهاردهم بی‌سابقه است

چرا با استیضاح همتی دلار ارزان نشد!

شتاب‌گیری توسعه صادرات غیرنفتی هرمزگان با تجارت مرزی

عارف: نیازمند تصمیم‌گیری‌های شجاعانه اقتصادی هستیم/ اساتید بزرگ به دولت کمک کنند

توضیحات تامین اجتماعی در خصوص ادعای پوشش یک ریالیِ دار

خدمات‌رسانی اتوبوسرانی پایتخت به شهروندان در شب‌های قدر

سهام عدالت چقدر می ارزد؟

سقف تسهیلات خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن افزایش یافت

ظرفیت برداشت گاز ایران 500 میلیون‌ فوت‌مکعب افزایش می‌یابد

افزایش 500 میلیون فوت مکعبی ظرفیت برداشت گاز ایران

فروش ویژه بیش از 100 نوع نهال میوه 30هزارتومانی در معتبرترین نهالستان کشور

در این کشور وضعیت اضطراری اعلام شد/ استقرار ارتش در خیابان‌ها

در این کشور وضعیت اضطراری اعلام شد/ استقرار ارتش را در خیابان‌ها

نتانیاهو تنها شد + عکس

اسرائیل دستور بستن گذرگاه رفح را داد

عارف: شرایط کنونی کشور از نظر چالش‌های اقتصادی با دهه 60 تفاوتی ندارد

تأکید رحیمی بر نقش سازمان تعزیرات در جنگ اقتصادی دشمنان

قیمت جهانی طلا امروز 28 اسفند؛ تثبیت اونس در کانال 3000 دلار

وضعیت اقتصادی خوب نیست، امّا ناامید نباشیم!

عارف: چالش‌های اقتصادی کنونی کشور با دهه 60 تفاوتی ندارد

عارف: شرایط کنونی کشور با دهه 60 تفاوتی ندارد

افزایش 50 درصدی حقوق بازنشستگان در راه است؟

این گروه از بازنشستگان امروز منتظر واریزی باشند

آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ مردم الان خرید کنند یا نکنند؟

جکت سکوی میدان گازی بلال در خلیج فارس نصب شد

لبنان و سوریه به توافق رسیدند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی