بازار آریا

آخرين مطالب

29 واحد صنعتی، معدنی و صادراتی نمونه گیلان تجلیل شدند اقتصاد ایران

29 واحد صنعتی، معدنی و صادراتی نمونه گیلان تجلیل شدند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش می‌متالز، «هادی حق‌شناس» استاندار گیلان در این همایش ضمن قدردانی از اهتمام همه فعالان حوزه اقتصادی و تولیدکنندگان با اشاره به ظرفیت و توان کاملاً موثر بخش خصوصی برای تحقق اهداف کلان اقتصادی، اظهار کرد: حمایت دولت، به‌ ویژه در رفع موانع فضای کسب‌وکار و مسوولیت‌پذیری بخش خصوصی دو ضرورت مهم و زمینه‌ساز بهبود اوضاع و پیشرفت چشمگیر کشور است.
وی با بیان اینکه در بروز بحران هم‌چون ناترازی‌ها، باید تصمیمات سخت ولی کم‌هزینه گرفت، افزود: باید در راستای حمایت از تولید و صادرات که در دهه‌های اخیر مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، تسهیل‌گری کنیم تا شاهد رونق اقتصادی و بهبود وضعیت مردم باشیم.
نماینده عالی دولت در گیلان نقش تجار در رونق صادرات را بسیار مهم برشمرد و گفت: در گیلان مسیر‌های ترانزیتی زمینی، دریایی و هوایی بسیار خوبی وجود دارد که هر کدام دارای ظرفیت‌هایی هستند که اگر این بخش‌ها را به بخش خصوصی بسپاریم قطعاً بهتر می‌شود از آن استفاده کرد.
حق‌شناس از احتمال تداوم ناترازی‌های انرژی در بهار و تابستان آینده خبر داد و تصریح کرد: قطع به یقین واحد‌های تولیدی اولویت آخر خاموشی‌ها در صورت لزوم خواهد بود.
وی یکی از راه‌های کنترل ناترازی انرژی را واردات گازوئیل دانست و تصریح کرد: در دریای خزر، بندر، سوله، کانتینر و سایر امکانات وجود دارد. از این رو در صورت ادامه‌دار بودن ناترازی‌های برق می‌توان با واردات گازوئیل و تحویل آن به نیروگاه‌ها، برق تولیدی یک نیروگاه را در اختیار 17 شهرک صنعتی و شهر صنعتی استان قرار داد. به رئیس‌جمهور و وزیر کشور پیشنهاد دادم با مشخص شدن میزان برق استان، اختیار برنامه‌ریزی برای مدیریت بهینه مصرف انرژی را به استان واگذار کنند.
حق‌شناس با درخواست از بزرگان صنعت گیلان در خصوص چگونگی مدیریت واحد‌های صنعتی در هنگام ناترازی انرژی و تعطیلی اعمالی به صنعت گفت: تولید در استان باید به حداکثر ظرفیت خود برسد و دولت نیز در این خصوص در کنار واحد‌های تولیدی است، از این رو انتظار است فعالان این حوزه با هم‌اندیشی، راهکار مناسب برای مدیریت مصرف انرژی را ارائه دهند.
وی صنعت را موتور محرک اقتصاد دانست و گفت: اگر صنعت رونق یابد شاهد رشد اقتصادی و توسعه اشتغال در گیلان خواهیم بود، از این حاضریم مدیریت انرژی و چگونگی مصرف آن را به شهرک‌های صنعتی بسپاریم.
استاندار با تأکید بر لزوم فعال بودن شهر و شهرک‌های صنعتی در گیلان بیان کرد: چراغ واحد‌های تولیدی و صنعتی در گیلان باید همیشه روشن باشد و دولت نیز در این راستا در کنار مدیران صنعت و شهرک‌های صنعتی بوده و از همه ظرفیت خود برای افزایش تولید به استان استفاده خواهم کرد.
«تیمور پورحیدری» مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان هم در این مراسم عزم و همت فعالان این عرصه اقتصادی را ستودنی توصیف کرد و گفت: علی‌رغم دشورای‌های فضای اقتصادی، فشار حداکثری تحریم‌های ظالمانه و انقباض ارزی از یک طرف و ناترازی‌های انرژی برق و گاز در حوزه تولید از طرف دیگر، توفیقات متعددی به همت این عزیزان حاصل شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 23 واحد تولیدی راکد با مشارکت بخش خصوصی احیا شده و به چرخه تولید بازگشته‌اند، گفت: علاوه بر این، بالغ بر 10 واحد تولیدی در دست احیا می‌باشد.
این مسوول تولید و صادرات را ثمره تفکر، خلاقیت و همت والای کارآفرینان و تولیدکنندگان دانست و گفت: تولید و صادرکردن، تنها یک فعالیت اقتصادی نیست بلکه نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار یک ملت و کشور است.
پورحیدری اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون 180 پروانه بهره‌برداری صنعتی جدید در گیلان با سرمایه‌گذاری افزون بر 6 هزار میلیارد تومان و اشتغال 4680 نفر صادر شده است.
وی میزان اجرای طرح توسعه صنعتی را 32 مورد در واحد صنعتی قبلی گیلان برشمرد و افزود: این 32 فقره در فاز توسعه خود با سرمایه‌گذاری 4 هزار و 200 میلیارد تومان موجبات اضافه شدن 1200 نفر به اشتغال قبلی را فراهم کرده‌اند.
مدیرکل صمت در بخش دیگر از سخنان خود به برگزاری 23 فقره مزایده معدنی برای احیای معادن متروک اشاره و عنوان کرد: از ظرفیت منابع معدنی برای پیشرفت و کمک به پروژه‌های عمرانی از هیچ کوششی دریغ نکردیم تا بتوانیم به نحو مطلوب به تکمیل پروژه‌های عمرانی فعال استان کمک نماییم.
وی گفت: از ابتدای سال تاکنون موفق به دریافت حقوق دولتی از معادن به میزان 550 میلیارد ریال شده‌ایم که بیش از هدف‌گذاری است و در واقع 110 درصد آن تحقق عملکرد حاصل شده است.
پورحیدری با اشاره به عزم بالای صادرکنندگان استان گفت: در 11 ماه امسال بیش از 690 میلیون دلار صادرات انجام شده که از نظر وزنی بیش از یک میلیون و 200 هزار تن کالا بوده که نسبت به سال گذشته در مدت مشابه از لحاظ وزنی 11 درصد رشد داشته و از نظر دلاری 2 درصد شاهد رشد صادرات بوده‌ایم.
مدیرکل صمت گیلان از رشد 7 برابری صدور کارت بازرگانی در گیلان در راستای تسهیل در امور تجاری خبر داد و گفت: در 11 ماه امسال 605 فقره کارت صادر شده و 368 مورد کارت بازرگانی نیز تمدید شده که نسبت به سال گذشته در همین مدت 7 برابر رشد داشته است.
در پایان، ضمن قدردانی از تمامی فعالان حوزه تولید و صادرات که با تلاش‌های خود به اعتلای اقتصاد و اشتغال کمک می‌کنند، از 29 واحد صنعتی، معدنی و صادرکننده نمونه استان به‌ علت فعالیت صادراتی برتر با لوح و تندیس زرین تجلیل شد.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279355/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یقه گیری از متهم گرانی؛ مقصران اصلی تورم مزمن شناسایی شدند

عصر «کارخانه‌های تاریک» در چین؛ ربات‌ها حالا 24 ساعته مشغول کارند

یکی از وعده های پزشکیان هوا شد/ او با سه وعده دیگرش چه خواهد کرد؟

چند دلیل زیان ده شدن صنعت داروسازی / چروکیدگی صنعت دارو اتفاق افتاده است

دعای روز چهاردهم ماه رمضان

تاکید نماینده مجلس بر اهمیت بالای سامانه خودنویس

هیات روسیه وارد پیونگ یانگ شد

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، وظیفه همگان است

برپایی میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

50 درصد تخفیف عیدانه رویال نهال: فرصتی بی ‌نظیر جهت خرید نهال ‌های میوه

صنوبر یک‌ساله فقط و فقط 5هزارتومان دوساله 10 هزارتومان؛ تخفیف ویژه حمایت از باغداران

اظهارات تهدید‌آمیز روبیو علیه دانشجویان حامی فلسطین

شرایط شرکت دانشجویان و پذیرفته‌شدگان سنوات قبل در نوبت دوم کنکور 1404+ جزئیات

تعویق در زمان پاسخ نتانیاهو به موافقت حماس با پیشنهاد میانجی‌گران

هوای پایتخت برای این گروه‌ها ناسالم شد

آخرین فرصت خریدنهال میوه همه ارقام فقط و فقط 20هزار تومان

چرا سیب زمینی گران شد؟

قاچاقچیان سوخت، افراد معمولی نیستند

یوسفی: وفاق باید حول محور حل مشکلات مردم باشد، نه منافع سیاسی/ مشکلات اقتصادی با انسجام حل می‌شود

3 شناور در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند

سودای آلمان برای توافق محرمانه با سوریه

خیز رشد، صعود سرمایه گذاری

عدم تحویل برخی خودروهای وارداتی با گذشت 3 ماه از تکمیل وجه

قیمت خودرو نجومی شد؛ پژو پارس میلیاردی شد

ادعای تازه استارمر علیه پوتین/ تلاش می‌کند آتش‌بس را به تاخیر بیندازد

امروز؛ آغاز واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

استعفای یک مقام دولت ترامپ

یقه «کسری بودجه» را بگیرید!

فروش ویژه 1170 رقم نهال تجاری زودبارده با 100% باردهی تضمینی + بارکددار با ارسال یکروزه

از تخفیفات ویژه عیدانه رویال نهال برای خرید نهال های اصلاح شده و پیوندی استفاده کنید

دمای بیشتر مناطق کشور افزایش می‌یابد/ آلودگی هوا در راه کلانشهرها

عاملان ربایش یک قطار در پاکستان چه کسانی بودند؟

تعویض شدن به مذاق رونالدو خوش نیامد

آیا در ایران باستان معادن طلا وجود داشته است؟

این دسته از خودروها در ایام نوروز توقیف می‌شوند/ توصیه مهم به رانندگان

قیمت طلا امروز شنبه 25 اسفند 1403/ افزایش قیمت

بازدید سرلشکر باقری از پروژه پردیس فناوری زیرزمینی دانشگاه امام حسین(ع)

بانک آمریکایی: اقدامات ترامپ منجر به رکود اقتصادی می‌شود

بازگشت مقتدی صدر به سیاست؟

نشست مهم مشاوران امنیتی سران سه کشور اروپایی و آمریکا درباره اوکراین

دبیری: رشد اقتصادی در سال جاری 3.1 درصد بوده است/ نتوانستیم به سطح مورد نظر برسیم

از چالش‌های اقتصادی 1403 ایران تا ضرورت مانع‌زدایی برای جهش تولید

بین بیماری‌های عصبی و تصادفات ارتباطی وجود دارد؟

فاجعه؛ قیمت دلار به بالای 110 هزار تومان می‌رسد/ این وضعیت خوراک براندازی است

رد پای 3 کشور عربی در شهرک‌سازی اسرائیل

نقشه اسرائیل برای شکست مذاکرات آمریکا و حماس

حضور پرستاران خارجی در بیمارستان‌های تهران/ ماجرا چیست؟

افزایش نرخ جریمه رانندگی از امروز

روایت انور قرقاش از دیدار با عراقچی در تهران

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی