بازار آریا

آخرين مطالب

ایرانی‌ها انقلاب کردند تا به کسی باج ندهند اقتصاد ایران

ایرانی‌ها انقلاب کردند تا به کسی باج ندهند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شیراز، آیت‌الله «لطف‌الله دژکام» نماینده ولی فقیه در استان فارس در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز با اشاره به سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: در نیمه این ماه چشم بشریت به وجود نازنین این امام معصوم روشن شد و بهره‌های وجود نازنینش آشکار شد و مردم سر سفره کرم امام حسن (ع) نشستند که کریم اهل بیت (ع) است.
وی با اشاره به اینکه شهر داراب فارس مزین به نام امام حسن مجتبی (ع) است، افزود: فردا عصر پیش از مغرب در مسجد نصیرالملک مثل هر سال جلسه جشن امام حسن مجتبی (ع) برگزار می‌شود و مومنین در این جشن شرکت کنند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اینکه آغاز سال جدید همراه با نوزدهم ماه رمضان شب‌های قدر است، ادامه داد: مردم ما به خوبی می‌دانند چه گونه در این مناسبت‌ها حق هر دو قضیه را به نوعی ادا کنند و مسلما در این چند روز شهادت حضرت علی (ع) اظهار شادی نمی‌کنیم.
وی اظهار کرد: احترام حضرت علی (ع) در بین ایرانی‌ها ویژه است و کسی نمی‌تواند هیچ چیزی را با این موضوع عوض کند بنابراین عزیزان برنامه‌ریزی‌هایی که می‌شود خصوصا جوان‌تر‌ها که در بخش‌هایی مدیریت دارند حواسشان باشد و از بزرگ تر‌ها بپرسید که همیشه می‌دانند چه کنند و با احترام نسبت به وجود مقدس امیرالمومنین علی (ع) سال تحویل می‌شود و دعای تحویل سال بخوانید که دعای ماه رمضان شما است.
دژکام در رابطه با مسائل اقتصادی کشور و اصلاح مسائل اقتصادی، بیان کرد: رهبر عظیم الشأن انقلاب در دیدار با مسئولان نظام در این خصوص صحبت مفصلی فرمودند و هفت راهکار برای اینکه مسائل اقتصادی ما حل شود ذکر کردند و این 7 راهکار را عموما خود ما باید انجام دهیم.
وی ادامه داد: اینکه دستگاه تبلیغاتی و رسانه بیگانه می‌خواهد بگوید دوا و نسخه شفای اقتصاد ایران را باید غربی‌ها بپیچند برای این است که خودشان می‌خواهند سود ببرند وگرنه با ایران که در افتاده‌اند اقتصاد خودشان لنگ شده است.
نماینده ولی فقیه در فارس با اشاره به گزارش بانک جهانی و رشد اقتصادی اروپا گفت: مستحضر هستید که خودشان می‌دانند اگر با ایران معامله نداشته باشند کارشان خراب است و اگر ترامپ شلوغ می‌کند و با کانادا و مکزیک در می‌افتد و خلیج پاناما را می‌خواهد، چون اقتصادشان لطمه خورده که اگر ضرر نخورده بود کارشان به اینجا نمی‌رسید.
آیت‌الله دژکام بیان کرد: شما دیدید که برخی از همین کشور‌های اروپایی و آمریکایی و در رأس خود آمریکا نسبت به کشور آرژانتین تحریم‌هایی شروع کردند و کشتی ما از اینجا حرکت کرد و از کنار مرز آمریکا رد شد و مواد نفتی را به کشوری که محاصره آمریکا بود، برد. قدرت ما زیاد شده و قدرت آنها رو به افول است؛ ایرانی‌ها انقلاب کردند که به هیچکسی باج ندهند، اما خودمان می‌توانیم اقتصاد خود را قوی کنیم و به نتایج خوب برسانیم.
وی با تصریح بر اینکه انسجام در رده عالی و سران قوه خوب است و مجموعه‌های دیگر تصمیم‌گیر با سران قوا همراه هستند، گفت: این انسجام در رده عالی موجود است و رهبری فرمود در رده میانی هم انسجام باید اینگونه ایجاد شود.
امام جمعه شیراز بیان کرد: امروز دشمن به جان شما افتاده است و سهم خواهی‌هایی که اعصاب مدیران را خرد می‌کند را به خاطر رضای خدا کنار بگذاریم که این اولین قدم برای پیشبرد اقتصادمان است.
آیت‌الله دژکام با بیان اینکه در دومین راهکار مقام معظم رهبری فرمودند سرعت عمل داشته باشیم، گفت: بروکراسی یا دیوان سالاری داریم که طولانی‌ترین آن برای استان فارس است که کاری که در سایر قسنت‌ها 6 ماه طول می‌کشد در این استان 1 سال زمان می‌برد و این برای ما باعث شرمندگی است و متاسفانه واقعیت است و آمار اداری استان این را نشان می‌دهد و زیادی مشکلات را در استان بزرگ کردیم و رهبری فرموده در اقدام و عمل تسریع شود و دیر تصمیم می‌گیرید و دیر اقدام می‌کنید و مردم حس نمی‌کنند که کار دارد انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: سرعت عمل همراه با کار کارشناسی باشد ما کارشناسان قوی داریم که به کار وارد هستند و از وجودشان حسن استفاده شود و ممکن است اقتضایی پیش آید و مدیران جابه جا شوند و مدیر تاز مسلط بر عرصه کار در ابتدا نباشد، اما کارشناس می‌داند چه خبر است لذا این مسائل را رهبری فرمودند و ما امیدواریم در اطاعت از فرمان ایشان موفق شویم و در آمار سالانه حجم بروکراسی فارس کوچک‌تر شود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس به سومین ظرفیت‌های بلااستفاده کشور اشاره کرد و گفت: استان فارس ظرفیت بالایی دارد و باید از آن حسن استفاده کنیم و فعال شوند و مولد سازی را که در دوره شهید آیت الله رئیسی مطرح بود را مدنظر قرار دهیم.
آیت‌الله دژکام در ادامه به بحث مبارزه با قاچاق گریزی زد و افزود: دستگاه نظارتی باید بیشتر تلاش کنند و همه بیدار باشند و جلو سوءاستفاده به جد گرفته شود.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط انقلاب امام خمینی (ره) بساط رب‌های خودساخته ذهن برخی را برچید تلاش برای اجرای عدالت را هیچ مدیری نباید فروگذار کند حجت الاسلام «رضوی اردکانی»: امروز لبنان و حزب الله قوی‌تر از همیشه است

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279142/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یقه گیری از متهم گرانی؛ مقصران اصلی تورم مزمن شناسایی شدند

عصر «کارخانه‌های تاریک» در چین؛ ربات‌ها حالا 24 ساعته مشغول کارند

یکی از وعده های پزشکیان هوا شد/ او با سه وعده دیگرش چه خواهد کرد؟

چند دلیل زیان ده شدن صنعت داروسازی / چروکیدگی صنعت دارو اتفاق افتاده است

دعای روز چهاردهم ماه رمضان

تاکید نماینده مجلس بر اهمیت بالای سامانه خودنویس

هیات روسیه وارد پیونگ یانگ شد

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، وظیفه همگان است

برپایی میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

50 درصد تخفیف عیدانه رویال نهال: فرصتی بی ‌نظیر جهت خرید نهال ‌های میوه

صنوبر یک‌ساله فقط و فقط 5هزارتومان دوساله 10 هزارتومان؛ تخفیف ویژه حمایت از باغداران

اظهارات تهدید‌آمیز روبیو علیه دانشجویان حامی فلسطین

شرایط شرکت دانشجویان و پذیرفته‌شدگان سنوات قبل در نوبت دوم کنکور 1404+ جزئیات

تعویق در زمان پاسخ نتانیاهو به موافقت حماس با پیشنهاد میانجی‌گران

هوای پایتخت برای این گروه‌ها ناسالم شد

آخرین فرصت خریدنهال میوه همه ارقام فقط و فقط 20هزار تومان

چرا سیب زمینی گران شد؟

قاچاقچیان سوخت، افراد معمولی نیستند

یوسفی: وفاق باید حول محور حل مشکلات مردم باشد، نه منافع سیاسی/ مشکلات اقتصادی با انسجام حل می‌شود

3 شناور در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند

سودای آلمان برای توافق محرمانه با سوریه

خیز رشد، صعود سرمایه گذاری

عدم تحویل برخی خودروهای وارداتی با گذشت 3 ماه از تکمیل وجه

قیمت خودرو نجومی شد؛ پژو پارس میلیاردی شد

ادعای تازه استارمر علیه پوتین/ تلاش می‌کند آتش‌بس را به تاخیر بیندازد

امروز؛ آغاز واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

استعفای یک مقام دولت ترامپ

یقه «کسری بودجه» را بگیرید!

فروش ویژه 1170 رقم نهال تجاری زودبارده با 100% باردهی تضمینی + بارکددار با ارسال یکروزه

از تخفیفات ویژه عیدانه رویال نهال برای خرید نهال های اصلاح شده و پیوندی استفاده کنید

دمای بیشتر مناطق کشور افزایش می‌یابد/ آلودگی هوا در راه کلانشهرها

عاملان ربایش یک قطار در پاکستان چه کسانی بودند؟

تعویض شدن به مذاق رونالدو خوش نیامد

آیا در ایران باستان معادن طلا وجود داشته است؟

این دسته از خودروها در ایام نوروز توقیف می‌شوند/ توصیه مهم به رانندگان

قیمت طلا امروز شنبه 25 اسفند 1403/ افزایش قیمت

بازدید سرلشکر باقری از پروژه پردیس فناوری زیرزمینی دانشگاه امام حسین(ع)

بانک آمریکایی: اقدامات ترامپ منجر به رکود اقتصادی می‌شود

بازگشت مقتدی صدر به سیاست؟

نشست مهم مشاوران امنیتی سران سه کشور اروپایی و آمریکا درباره اوکراین

دبیری: رشد اقتصادی در سال جاری 3.1 درصد بوده است/ نتوانستیم به سطح مورد نظر برسیم

از چالش‌های اقتصادی 1403 ایران تا ضرورت مانع‌زدایی برای جهش تولید

بین بیماری‌های عصبی و تصادفات ارتباطی وجود دارد؟

فاجعه؛ قیمت دلار به بالای 110 هزار تومان می‌رسد/ این وضعیت خوراک براندازی است

رد پای 3 کشور عربی در شهرک‌سازی اسرائیل

نقشه اسرائیل برای شکست مذاکرات آمریکا و حماس

حضور پرستاران خارجی در بیمارستان‌های تهران/ ماجرا چیست؟

افزایش نرخ جریمه رانندگی از امروز

روایت انور قرقاش از دیدار با عراقچی در تهران

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی