بازار آریا

آخرين مطالب

حمایت چین از راهکار دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران اقتصاد جهان

حمایت چین از راهکار دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : سخنگوی وزارت امور خارجه چین یک روز پیش از رایزنی معاونان وزرای خارجه ایران، روسیه و چین در پکن بر حمایت این کشور از راهکار دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد.
چین درحالی که آماده میزبانی از دیپلمات‌های ایرانی و روسی برای گفت‌وگو درباره مسائل هسته‌ای و دیگر موضوعات در پکن می‌شود، خواستار یک راه‌حل «دیپلماتیک» برای موضوع هسته‌ای ایران شد.
طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه و در یک نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: «در شرایط کنونی، ما معتقدیم که همه طرفین باید آرامش و خویشتنداری را حفظ کنند تا از تشدید اوضاع هسته‌ای ایران و یا حتی حرکت به سمت رویارویی و درگیری پرهیز کنند.»
خبر مرتبط

بازار آریا


بررسی یک ایده جدید برای حل مسائل با آژانس اتمی وزیر خارجه ایران با بیان اینکه تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری دارد، گفت «یک ایده جدید برای حل مسائل مطرح است که در حال بررسی آن هستیم».
اظهارات مائو نینگ پس از اتهام پراکنی کشورهای غربی علیه ایران در نشست محرمانه شورای امنیت سازمان ملل متحد صورت می‌گیرد.
از طرفی، روز جمعه معاونان وزیران خارجه ایران، روسیه و چین درباره برنامه هسته‌ای ایران و دیگر مسائل در چین با یکدیگر رایزنی خواهند کرد.
«ما ژائوسو» معاون وزیر امور خارجه چین و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه و «کاظم غریب آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران در این دیدار حضور خواهند داشت.
به اذعان این رسانه غربی، آمریکا با خروج یکجانبه از برجام به شکل‌گیری شرایط کنونی دامن زده است و حتی با گذشت یکسال پس از خروج «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی، تهران برای نشان دادن حسن نیت خود به تعهدات برجامی خود پایبند بود و پس از آن، به‌طور مرحله‌ای شروع به کاهش تعهدات خود کرده است.
از آن زمان، به‌علت بدعهدی کشورهای غربی، تلاش‌ها برای احیای برجام شکست خورده است.
با این حال، پکن گفت که هدف از نشست پیش‌رو «تقویت ارتباطات و هماهنگی، از سرگیری هرچه سریعتر گفت‌وگو و مذاکرات اولیه» است.
مائو افزود: «چین صمیمانه امیدوار است که همه طرف‌ها بتوانند با یکدیگر همکاری کنند، اعتماد متقابل را به طور مستمر افزایش دهند و تردیدها را برطرف کنند و شتاب آغاز مجدد گفت‌وگو و مذاکره را به واقعیت تبدیل کنند.»
از سوی دیگر، «کاظم غریب‌آبادی» در صفحه اجتماعی ایکس درباره نشست پکن نوشت: «گفت‌وگوهای سه جانبه ایران-چین-روسیه راجع به تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها روز جمعه این هفته در پکن و با حضور اینجانب، «ما ژائوسو» معاون وزیر امور خارجه چین و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه برگزار می‌شود.»
وی افزود: «در این گفت‌وگوها که در چارچوب رایزنی‌های مستمر جمهوری اسلامی ایران با طرف‌های ذیربط برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران برنامه‌ریزی شده است، راجع به دیگر موضوعات مورد علاقه سه کشور، از جمله همکاری‌ها در قالب بریکس و شانگهای نیز بحث و تبادل نظر خواهد شد.»
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1278716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشد اقتصادی 3.7 درصدی در نه ماهه سال 1403

پزشکیان: در امتحان سختی قرار گرفته‌ایم/ دشمن توطئه علیه ایران را نه در خواب می‌بیند نه در بیداری

وزارت خزانه‌داری آمریکا وزیر نفت ایران را تحریم کرد

تسهیل فضای کسب و کار و حمایت از تولید را در دستور کار داریم

باکو: آماده گسترش همکاری با اعضای «اکو» هستیم

تقاضای امام جمعه قرچک برای اصلاح ساختار اقتصادی و بهداشتی منطقه

افشاگری رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس از مافیای سوخت

آخرین جزئیات برای برقراری پرواز ایران انگلیس

تهدید ترامپ به اعمال تعرفه 200 درصدی بر اروپا

پیش‌بینی‌های هواشناسی برای ایام نوروز اعلام شد

تصویر منتشر شده از 200 هزار تومانی‌های جدید

هم‌افزایی صنعت و دانشگاه، مسیر تحول اقتصادی آذربایجان شرقی است

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران

مسائل اقتصادی، سیاسی و عمرانی در مقطع خود مدیریت شوند

بمب خبری امروز؛ CFT و پالرمو در مجمع تصویب شدند؟

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است

رکوردشکنی قیمت سکه/ بازار ارز در انتظار؛ دلار مردد ماند

فوری/ آمریکا وزیر نفت ایران را تحریم کرد

توئیت عراقچی درباره همسایگان ایران

رجیستری این آیفون‌ها آغاز شد

خبر مهم عضو مجمع از آخرین وضعیت CFT و پالرمو در مجمع تشخیص

رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماهه سال 1403

بیانیه فدراسیون کوهنوری درباره اظهارات برادر الناز رکابی

معمای «4 چرخه تثبیت و جهش ارزی» در 8 سال

گزارش صداوسیما از قیمت میوه شب عید در بازار تهران

آخرین تصمیم‌گیری‌ها درباره سهمیه کارت سوخت + فیلم

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

تحلیل روند رشد قیمت طلا در سال 1403 و پیش‌بینی وضعیت اقتصادی و بازار طلا در سال 1404

جنش مقاومت ادعای اسرائیل را تکذیب کرد

بزرگ نمایی اقتصاد به سبک چینی!

تداوم افزایش نرخ جهانی طلا

رشد اقتصادی کشور اوج گرفت + نمودار

قیمت نفت تثبیت شد

اتصال نیروگاه هنگام به خطوط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی

فعال شدن صدور تاییدیه همتا برای رجیستری گوشی‌های آیفون

کاهش جمعیت بیکار در کشور

خودکفایی علمی باید در اولویت اول دانشگاه‌ها باشد

افشاگری رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس از مافیای سوخت/ قاچاق سوخت از معابر رسمی مایه شرمساری است/ با پدیده قاچاقچیان یقه سفید مواجه هستیم

احضار سفرای این کشورهای اروپایی به وزارت خارجه ایران

هنرمندانی که امسال دارفانی را وداع گفتند + فیلم

رئیس اتحادیه مواد غذایی: کالا‌های اساسی 100 درصد افزایش قیمت داشته‌اند

راه حل تناقض افزایش حقوق کارگران و فشار بر کارفرمایان

وقوع حمله انتحاری نافرجام در پاکستان

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد

توسعه روابط کرمانشاه و دیالی با رعایت منافع مشترک

نفت خام صادر نکنیم چه می شود؟

واریز حقوق این بازنشستگان آغاز شد

خبرهای خوش نفتی سال 1404 اعلام شد

مهم ترین نکات استفاده از کالابرگ الکترونیکی

قیمت سیمان امروز 23 اسفند 1403 + جدول

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی