طلای طبیعی برای زیبایی و سلامتی
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - مهر : عسل، این معجزهی طبیعی، نه تنها یک خوراکی خوشمزه، بلکه گنجینهای از خواص دارویی است. از تقویت سیستم ایمنی تا بهبود سلامت پوست و مو، عسل همواره به عنوان یک درمان طبیعی مورد توجه بوده است.
عسل، این مادهی شگفتانگیز که از دیرباز به عنوان یک خوراکی ارزشمند و یک داروی طبیعی مورد استفاده قرار میگیرد، دارای خواص بینظیری برای سلامت بدن، پوست و مو است. این مادهی طبیعی که از شهد گلها توسط زنبورها تولید میشود، سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، آنزیمها و آنتیاکسیدانها است که آن را به یکی از مفیدترین محصولات طبیعی تبدیل کرده است.
خواص عمومی عسل برای سلامت بدن؛ تقویت سیستم ایمنی بدن
عسل به دلیل دارا بودن آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدباکتریایی، به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و بدن را در برابر عفونتها و بیماریها مقاوم میکند.
افزایش انرژی و کاهش خستگی
قندهای طبیعی موجود در عسل، مانند فروکتوز و گلوکز، به سرعت در بدن جذب شده و انرژی فوری را تأمین میکنند. به همین دلیل، عسل یک مادهی مغذی ایدهآل برای ورزشکاران و افرادی است که فعالیتهای بدنی سنگین دارند.
کمک به بهبود زخمها و سوختگیها
خاصیت ضدباکتریایی و التیامبخش عسل باعث میشود که برای درمان زخمهای سطحی، سوختگیها و عفونتهای پوستی مورد استفاده قرار گیرد. قرار دادن لایهای از عسل بر روی زخم، روند بهبود را تسریع میکند.
خواص عسل طبیعی بسیار زیاد و باورنکردنی است. این مایع بی نظیر توسط گونهای از زنبور به نام زنبور عسل تولید میشود. زنبور عسل برای تولید این ماده شیرین، انرژی زا، آرام بخش و مغذی از شهد گیاهان مختلف استفاده میکند. شهد گیاهان در بدن زنبور عسل تحت تأثیر آنزیمهای مختلف و آنالیزهای متنوع و متعددی قرار میگیرد تا اینکه نهایتاً به عسل تبدیل میشود که به دست ما میرسد.
ویژگیهای عسل طبیعی
عسل طبیعی مایعی است با طعم شیرین که گران روی بالایی دارد. زنبور عسل، عسل تولید شده را در کندو ذخیره کرده و نگهداری میکند. همراه با عسل مادهی دیگری به نام موم نیز توسط زنبور عسل تولید میشود. عسل از جمله مواد خوراکی و غذایی است که به ندرت دچار فساد میشود. همچنین بسیاری از مواد میکروبی و بیماری زا که در اکثر مواد غذایی رشد و تکثیر مییابند و موجب فساد آنها میشوند نمیتوانند در این ماده منحصر به فرد رشد یافته و تکثیر شوند و آن را فاسد شود.
به همین دلیل عسل جز مواد غذایی محسوب میشود که تجارت آن نسبت به سایر مواد غذایی سهولت بیشتری دارد. این ماده به دلیل عدم فساد و خواص بسیاری که برای آن معرفی شده به عنوان یک ماده مغذی، دارویی و درمانی شناخته شده است.
با توجه به آنچه گفتیم امروزه علاوه بر عسلی که به صورت کاملاً طبیعی توسط زنبورهای وحشی تولید میشود برخی افراد اقدام به پرورش زنبور و تولید عسل در محیطهای طبیعی میکنند. فعالیت زنبورداری امروزه یکی از مشاغل پر سود تلقی میشود. زنبورداران با توجه به تعداد کندوهایی که دارند میتوانند مقادیر متفاوتی از عسل را تولید کنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۶:۳۲
-
۱۲ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1277162/