بازار آریا

آخرين مطالب

زیرساخت‌های بازار را در سال 1404 بازنگری می‌کنیم/ به شرط ثبات بازار، دامنه نوسان بازنگری می‌شود اقتصاد ایران

زیرساخت‌های بازار را در سال 1404 بازنگری می‌کنیم/ به شرط ثبات بازار، دامنه نوسان بازنگری می‌شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در صورتی که بازار ثبات داشته باشد، در سال 1404 نسبت به بازنگری در دامنه نوسان و حجم مبنا اقدام خواهیم کرد.

حجت‌اله صیدی - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار - عصر امروز، در نشست کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران، گفت: سال 1403 سالی ویژه‌ و پر از رویدادهای عجیب بود، در نتیجه انصافا مدیریت اقتصاد در این سال، بسیار دشوار بود.
وی با اشاره به این‌که بازار سرمایه از جنس امید و صبر است، توضیح داد: با بررسی عملکرد و آمار متوجه می شویم که بازار زنده است و پیش می‌رود.
به گفته رئیس سازمان بورس، تاکنون ارزش معاملات در بازار به حدود 2550 همت رسیده که بیش از 1500 همت آن، معاملات خرد بوده است.
صیدی اعلام کرد: هم‌چنین رقم تامین مالی از بازار سرمایه به عدد قابل قبول 1130 همت رسید. ارزش عرضه‌های اولیه‌ هم حدود 6300 میلیارد تومان بود. البته ما به دنبال ارقام بیش‌تر هستیم، ولی با همین ارقام امیدها زنده نگه داشته شد و در نیمه دوم سال هم، شرایط بهتر شد.
رشد بازار، بالاتر از برآوردها
صیدی افزود: وقتی داشتیم برنامه‌ریزی می‌کردیم آرزوها این بود که در 6 ماه دوم سال، بازار 25 درصد رشد داشته باشد و شاخص به 2 میلیون و 500 هزار واحد برسد اما در حال حاضر شاخص نزدیک به 2 میلیون و 800 هزار واحد است. یعنی شما فعالان و نهادهای مالی بالای 35 درصد بازده را در نیمه دوم سال رقم زدید.
او گفت: امیدواریم در شاخص هم وزن هم که وضع مطلوبی نداشت به شرایط بهتری برسیم. دلیل مطلوب نبودن شاخص هم وزن این بود که شرکت‌های کوچک و متوسط رشد آن‌چنانی نداشتند. البته امیدواریم در سال 1404 از این ظرفیت استفاده شود.
همت خوب برای اداره اقتصاد
او با بیان این‌که در سال 1404 برخی عدم تعادل‌های ساختاری ادامه خواهد داشت، توضیح داد: مقام معظم رهبری هم دیروز اشاره کردند که مسئله اصلی کشور، اقتصاد است. وقتی که فعالان بازار این را می شنوند، در می‌یابند که همت خوبی برای اداره اقتصاد وجود دارد.
رئیس سازمان بورس اعلام کرد: بسته عملیاتی 5 محوری رئیس جمهوری، شامل راهکارهایی برای حل مسائلی از جمله ناترازی‌ها، رشد اقتصادی، بهبود معیشت، ثبات اقتصادی و مهار تورم است، در نتیجه بسیار حائز اهمیت است.
او در عین حال افزود: برای این‌که برنامه‌های مزبور اجرایی شود باید هم‌کاری کاملی بین ارکان وجود باشد.
3 برنامه محوری بازار سرمایه
صیدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: در بازار سرمایه با توجه به ظرفیت‌هایی که وجود دارد باید بازده خوبی را رقم بزنیم.
او توضیح داد: برای این کار 3 برنامه را اعلام و طراحی کرده‌ایم. اولین برنامه؛ ارتقا کارایی بازار است، یعنی این‌که شفافیت و افشای کافی و نقدشوندگی در بازار وجود داشته باشد.
او افزود: دومین برنامه، بهبود و ارتقای نظام راهبری شرکتی است و برنامه سوم نیز، توسعه بازار است که این هدف در گرو عرضه‌های اولیه و توسعه ابزارها است، با این هدف که بازار عمق و وسعت پیدا کند.
بازنگری در زیرساخت‌ها
رییس سازمان بورس در عین حال تاکید کرد: هم‌چنین 2 موضوع دیگر را هم پیگیری می‌کنیم که امیدواریم در سال آینده، کمک کننده باشد. اولین موضوع، بحث بهسازی و نوسازی نظام حکمرانی فناوری اطلاعات است.
او گفت:به دنبال آن هستیم که از یک‌سو نظام‌ موجود را ارتقا دهیم و در عین حال تحولی را در حوزه آی. تی و هوش مصنوعی ایجاد کنیم. امیدواریم قدم اول برای این کار در سال 1404 برداشته شود.
صیدی توضیح داد: موضوع دیگر، بازنگری در زیرساختارهای بازار است. اگر مقداری بازار ثبات پیدا کند، در دامنه نوسان و حجم مبنا بازنگری خواهیم کرد تا به نقدشوندگی و پویایی بازار کمک کند.
بازار را سیاسی نکنید
صیدی در پایان گفت: بازار سرمایه سیاسی نیست. این بازار کار خود را در حوزه تشکیل سرمایه و صیانت از حقوق سهام‌داران انجام می‌دهد. از سیاست‌مداران و فعالان سیاسی خواهش دارم که بازار سرمایه را وارد بحث های سیاسی نکنند و افزایش یا افت شاخص را به مسائل سیاسی ارتباط ندهند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1277018/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرصت طلایی با خرید نهال گردو چندلر و فرنور مجوزدار دیرگل خوشه‌ای

جابجایی‌های غول آسا چگونه انجام می‌شوند؟

این افراد منتظر واریز سود سهام عدالت نباشند

سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال در شوک

تداوم خروج پول از بورس؛ سرمایه ها به سمت بازار طلا و ارز می‌رود

اسلواکی: گاز آذربایجان بخشی از مذاکرات ترانزیت اوکراین است

تداوم روند کاهشی قیمت نفت برنت

اتمام حجت نخست وزیر جدید کانادا با آمریکا در اولین سخنرانی

نرخ خشکشویی چند؟

واریز یارانه اسفندماه 1403 چه زمانی است؟

iPhone 16e؛ تجربه‌ای فراتر از انتظار!

تفاوت رم لپ تاپ و دسکتاپ: آیا می‌توان از رم کامپیوتر در لپ تاپ استفاده کرد؟

عرضه و فروش صنوبر نیگرا یارانه ای جهاد کشاورزی 1ساله فقط 5هزارتومان و 2 ساله با تخفیف ویژه 10هزار تومان

بهترین زمان برای اندازه گیری فشار خون چه موقع است؟

هشدار برای 3 استان

تاکید روسیه بر ماهیت صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای ایران/ هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد

انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی به سال آینده موکول شد

جشنواره فروش عیدانه 1170 رقم نهال اصلاح شده زودبارده با باردهی تضمینی + ارسال یکروزه

عراقچی: مذاکره با قلدری متفاوت است/ تحت فشار و ارعاب مذاکره نخواهیم کرد

کارگران با وجود شاغل بودن، در فقر باقی می‌مانند

صهیونیست ها به ستوه آمدند/ خشم اسرائیل از آمریکا

احداث باغ گردو، راهکاری خارق العاده برای کسب درآمدهای میلیاردی

تهدید آمریکا: این افراد را اخراج می کنیم

درآمد 15میلیاردی از یک هکتار با کاشت 3 نهال گردو که 250 کیلو باردهی دارد

10 سایت معتبر آمریکا برای خرید کامپیوتر و لپ تاپ

هشدار کره شمالی درباره رزمایش آمریکا و کره‌جنوبی/ جرقه‌ای برای جنگ است

تداوم بارش‌ها در تهران و 20 استان دیگر طی امروز و فردا

قیمت طلا امروز دوشنبه 20 اسفند 1403/ افزایش قیمت

تعیین تکلیف آمریکا برای عراق/ فشار حداکثری بر ایران ادامه دارد/ باید به «استقلال انرژی» برسید

سوزوکی جیمنی 6 چرخ به بازار آمد/ تصاویر

توزیع نهال یارانه دار توسط بزرگترین تولید کننده نهال (رویال نهال)

مجتمع بزرگ آفتاب؛ خریدی شگفت‌انگیز با تنوع بی‌نظیر برای خانه‌ای ایده‌آل

موقعیت دلار به خطر افتاد/ ترامپ مسیر یورو را هموار کرد

دستگاه یخساز مناسب برای رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و هتل‌ها

احتمال رکود اقتصادی در آمریکا قوت گرفت

فرصت سازی عراق از خلیج فارس تا قلب اروپا/ خیز بغداد برای جذب عربستان، امارات و قطر

سقوط دوباره هواپیما در آمریکا

آخرین مهلت خرید نهال با 70 درصد تخفیف

فروش تخفیفی نهال گردو37هزارتومان و نهال بادام 30 هزارتومان و انواع نهال میوه24 هزار تومان

وزارت آموزش و پرورش و بانک صادرات ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

ایران سفیر سوئد را احضار کرد

برگزاری دوازدهمین جلسه ستاد اجرائی شاهد با حضور مدیران کل بنیاد و آموزش و پرورش استان سمنان

شفاف سازی در ارائه خدمات به جامعه ایثارگری بهره وری کار را بالا می برد

روسیه: در حال برنامه‌ریزی برای گفت‌ وگو درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران با آمریکا هستیم

واکنش ترامپ به رزمایش دریایی مشترک ایران، روسیه و چین

نخست وزیر جدید کانادا انتخاب شد

چرا گلبول‌های سفید بالا می‌روند؟

پیاده‌روی این فواید را به بدن می‌رساند

این خوراکی‌های خوشمزه باعث سکته مغزی می‌شوند

این سبزیجات را خام مصرف نکنید

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی