بازار آریا

آخرين مطالب

خبر وزیر جهاد کشاورزی درباره زمان عرضه کالاهای تنظیم بازاری اقتصاد ایران

خبر وزیر جهاد کشاورزی درباره زمان عرضه کالاهای تنظیم بازاری
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایلنا : وزیر جهاد کشاورزی گفت: آن بخش از کالاهایی که برای تنظیم بازار تدارک دیده شده، تا سه چهار روز آینده به‌صورت گسترده در سطح کشور عرضه می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، غلامرضا نوری قزلجه عصر شنبه – 18 اسفند ماه- در آیین افتتاح نخستین فروشگاه زنجیره‌ای «جاهد بازار» در تهران اظهار داشت: کالاهای تامین شده برای عرضه در بازاار شامل انواع میوه‌ها و بخشی از کالاهای اساسی مشمول قیمت‌گذاری یا ارز ترجیحی، مانند روغن، برنج، گوشت و مرغ است که به وفور و با قیمت مناسب در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.
وی افزود: در تأمین کالاهای اساسی هیچ کمبودی وجود ندارد، آن بخشی هم که برای تنظیم بازار تدارک دیده شده، تا سه چهار روز آینده به‌صورت گسترده در سطح کشورعرضه می‌شود. تلاش می‌کنیم در بازار شب عید افزایش قیمت بی‌رویه‌ای در کالاهای اساسی رخ ندهد.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تأمین کالا به میزان مورد نیاز بازار و به صورت روزانه در حال انجام است، گفت: اکنون مساله کاهش عرضه کالا حل شده و در روزهای آینده، کالاهای تنظیم‌ بازاری به صورت گسترده در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. البته کاهش ظرفیت عرضه در برخی اقلام، به دلیل مشکلات واردکنندگان در تأمین کالا بود که به سرعت جبران شد و هم‌اکنون شرایط به حالت عادی بازگشته است.
وزیر جهادکشاورزی خاطر نشان کرد: هفته گذشته برای چند روز واردکنندگان در تامین ارز مشکلاتی داشتند و به همین دلیل کمبودهایی در بازار گوشت قرمز ایجاد شد که الان این مشکل حل شده است؛ مطمئن باشید برنج هایی که برای آنها قیمت تعیین شده، هیچ کدام را کشاورز بیشتر کیلویی 85 هزار تومان نفروخته است.
نوری تصریح کرد: در زمینه حبوبات نیز سیاست‌گذاری‌های لازم انجام شده است. با توجه به نیاز بالای کشور، صادرات این محصولات ممنوع شده و واردات آن هم ثبت سفارش شده است. به‌زودی این کالاها نیز وارد بازار خواهند شد و در روزهای آینده در اختیار مردم قرار می‌گیرند.
حضور فعال بخش خصوصی در زنجیره عرضه محصولات
نوری قزلجه پس از افتتاح فروشگاه زنجیره‌ای «جاهد بازار» در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشارکت بخش خصوصی و اقدامات جهادی برای کاهش فاصله قیمتی محصولات از مزرعه تا سفره در دستور کار قرار دارد. حضور فعال بخش خصوصی اولویت وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد یک چرخه منصفانه از مزرعه تا سفره است. در این چرخه، تولیدکننده، فعالان بازار و مصرف‌کننده باید به‌صورت عادلانه سود ببرند.
وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: با افتتاح فروشگاه‌های زنجیره‌ای برخی رویه‌ها را تسهیل می‌کنیم تا کسب‌وکار و رفاه مردم را تحت تأثیر قرار دهیم. این فروشگاه‌ها در ابتدای راه هستند و امیدواریم در شهر تهران به سرعت توسعه پیدا کنند و در استان‌ها و شهرستان‌های دیگر هم گسترش یابند.
وی با اشاره به فاصله زیاد قیمت محصولات کشاورزی از مرحله تولید تا عرضه در فروشگاه‌ها گفت: یکی از وظایف ذاتی و اساسی وزارت جهاد کشاورزی، کاهش این فاصله است. این وظیفه نباید بر زمین بماند.
نوری تأکید کرد: در وزارت جهاد کشاورزی با استفاده از ظرفیت شرکت‌ها و مؤسسات موجود، سازمان تعاون روستایی و اتحادیه‌های تعاون روستایی، بنا داریم این اقدامات را به‌صورت نمونه و پیش‌آهنگ آغاز کنیم تا از تولیدکننده، فعالان و کسبه‌ای که در این چرخه حضور دارند حمایت کنیم و محصولات با قیمت مناسب به دست مردم برسد.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: اکنون تولیدکننده و مصرف‌کننده در یک اتحاد و اتفاق قرار ندارند. توسعه جاهد بازار و فروشگاه‌های عرضه مستقیم برای کاهش این فاصله ضروری است که با اقدامات جهادی و گسترده، در سراسر کشور گسترش می‌یابد.
اولین فروشگاه زنجیره‌ای «جاهد بازار» وابسته به مؤسسه جهاد استقلال با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، روز شنبه - 18 اسفند - در تهران افتتاح شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1276643/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس‌جمهوری این کشور در بیمارستان بستری شد

هشدار دانشمندان درباره شیوع انسانی آبله میمون

جهش تولید در صنایع دانش‌بنیان

سبزه عید و ماهی‌های قرمز را در این نقاط رها نکنید

پیش‌بینی اقتصاددانان از وضعیت تولید در 1404 چیست؟

جزییات سهمیه مناطق کنکور 1404/ معلولیت‌ها سهمیه منطقه 3 محسوب می‌شوند

محدودیت‌های تردد روز طبیعت در جاده‌های شمال

نبرد سوپرماشین‌ ها: فراری 12 چیلندری در مقابل لامبورگینی روئلتو

معرفی 22 هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی

بهار؛ فصل نو شدن زمین و جان

وضعیت هوای تهران در روز 13 فروردین

کنایه نماینده کنست به اقدامات نتانیاهو

قیمت طلا امروز چهارشنبه 13 فروردین 1404/ قیمت پایین آمد+ جدول

رونق اقتصادی 1404 در گرو رفع موانع تولید است

تعداد دامنه های فارسی افزایش یافت

ترافیک نیمه سنگین تا سنگین در 2 جاده شمالی

هشدار آتش‌نشانی به شهروندان در 13 فروردین

راهکار نظارت مؤثرتر استادان دانشگاه بر پایان‌نامه‌ها

حمله بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه 11 شهید برجای گذاشت

پیگیری عارف برای حل مشکلات آب 3 استان

اعلام جرم آمریکا علیه 2 تاجر ایرانی

157 نفر در آمبولانس به زندگی بازگشتند

اروپا شمشیر را برای ترامپ از رو بست ،همه ابزارهای مقابله روی میز است

ادعای آمریکا علیه برنامه‌های پهپادی و موشکی ایران

گفت‌وگوی 2 کشور درباره ایران + جزئیات

حمله پهپادی یمن به ناو هواپیمابر ترومن

تصمیم پنتاگون برای ناو هواپیمابر اس‌ترومن در خاورمیانه

ناترازی، واژه‌ای که در دولت پزشکیان خلق شد! / ماجرا تا کجا ادامه دارد؟

رونمایی از اولین اقدام اقتصادی دولت در سال 1404

پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد

رتبه‌بندی پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان از سال 2025 تا 2100

تولید هیوندای آیونیک 9 آغاز شد؛ شاسی‌بلند پرچمدار و برقی کره‌ای‌ها

کوییک GX L؛ مشخصات، آپشن‌ ها و تفاوت با دیگر نسخه‌ ها

چرا آب در آستارا قطع شد؟

واریز مرحله دوم طرح کالابرگ از 13 فروردین/ روش استعلام مانده اعتبار اعلام شد

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

پیگیری وضعیت آب اصفهان/ پزشکیان با 3 وزیر گفت‌وگو کرد

در پی یک رزمایش نظامی؛ آمریکا به چین هشدار داد!

مسیر پرپیچ‌وخم توسعه و رکود اقتصاد ایران/ مروری بر طلوع و غروب صنعت در 118 سال

ضرورت بهره‌گیری حداکثری از پروازهای همدان

بیت کوین صعودی شد

رژیم صهیونی،تنها نیروی نیابتی در منطقه است

برخورد قاطع پلیس با این خودروها در روز طبیعت

اعتبار کالابرگ به حساب این گروه‌ها واریز شد

اختلاس مارین لوپن

آغاز عملیات اجرایی راه آهن رشت-آستارا طی 2 ماه آینده

چهره ماندگار ریاضیات درگذشت

مروری بر مجموعه اینفوگرافی‌های منتشر شده در ایام نوروز

وزرای خارجه چین و روسیه رایزنی کردند

برج میلاد و میادین تره‌بار تعطیل شدند؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی