بازار آریا

آخرين مطالب

دفاع مشاور امنیت ملی آمریکا از موضع ترامپ در قبال زلنسکی اقتصاد جهان

دفاع مشاور امنیت ملی آمریکا از موضع ترامپ در قبال زلنسکی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : مشاور امنیت ملی آمریکا در دفاع از رئیس جمهور آمریکا و مشاجره او با همتای اوکراینی خود گفت: این یک کمین نبود. ما به دنبال امضای توافق منابع باارزش بودیم. مشخص نیست که زلنسکی واقعا به‌دنبال صلح است یا خیر.
مایک والتز مشاور امنیت ملی آمریکا در دفاع از رفتار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور و «جی دی ونس» معاون ترامپ علیه «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفت: «این یک کمین نبود. گزارش‌ها درباره کمین علیه زلنسکی دروغ است.»
او در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «فاکس‌نیوز» تصریح کرد: «ما فضای بسیار زیبایی برای امضای توافق منابع باارزش توسط رئیس جمهور 2 کشور آماده کرده بودیم. این توافق باعث تعمیق روابط آمریکا و اوکراین برای نسل‌های آینده می‌شد. ما به منابع آن‌ها نیاز داریم و آن‌ها به سرمایه‌گذاری اقتصادی ما نیاز دارند و قرار بود این توافق در سایه آمادگی انگلیس و فرانسه برای اعزام نیرو به اوکراین و تماس ترامپ با دبیرکل ناتو پیرامون ارائه ضمانت‌های امنیتی به اوکراین امضا شود.»
خبر مرتبط

بازار آریا


اعلام آمادگی زلنسکی برای امضای توافقنامه مواد معدنی رئیس جمهوری اوکراین تاکید کرد: ما آماده امضای توافقنامه مواد معدنی هستیم و این اولین گام به سوی تضمین های امنیتی خواهد بود.
والتز افزود: «این دیدار باید به یک لحظه مثبت برای اوکراین تبدیل می‌شد و پس از آن با روس‌ها مذاکره می‌کردیم تا این جنگ پایان یابد. اما دلیل اصلی خشم رئیس جمهور (ترامپ) این است که خواست زلنسکی مشخص نیست. مشخص نیست که او واقعا به دنبال پایان یافتن جنگ است یا خیر. با وجود هشدارهای پیشین، او به‌دنبال ایجاد نمایش جلوی سراسر جهان بود.»
او همچنین گفت: «در نتیجه معاون رئیس جمهور و ترامپ گفتن کافی است. رویکرد زلنسکی اشتباه بود. زمانبندی او اشتباه بود و با دولت اشتباه و رئیس جمهور اشتباهی سعی کرد چنین کاری انجام دهد. ترامپ، بایدن نیست و سراسر جهان متوجه آن شدند.»
مشاور امنیت ملی آمریکا تصریح کرد: «سفیر اوکراین عملا درحال گریه کردن بود، زیرا آن‌ها خواستار توافق بودند، اما زلنسکی به رفتار خود ادامه داد و من با صراحت به او گفتم که زمان به نفع تو نیست. شرایط میدانی به نفع تو نیست، شرایط جهانی به نفع تو نیست و صبر آمریکا و شهروندان آمریکا حدی دارد.»
او گفت: «زلنسکی به شنیدن عبارت‌هایی همچون "هرچه قدر لازم باشد"، دریافت چک‌های سفید و عدم دخالت مستقیم آمریکا در تعیین نتایج عادت دارد، اما او با دولتی تازه در آمریکا روبرو است و ما آماده‌ایم برای رسیدن به صلح، سیاستی تازه اتخاذ کنیم.»
زلنسکی که برای مذاکره با ترامپ درباره امضای توافقی در زمینه ارائه حق معدن‌کاوی در اوکراین به واشنگتن در ازای کمک‌های مالی و نظامی و تضمین‌های امنیتی آن، جمعه گذشته به واشنگتن سفر کرده بود، تقریبا به طور غیررسمی از کاخ سفید بیرون انداخته شد.
دیدار آن‌ها به هرج‌ومرجی در برابر جهان تبدیل شد که در آن، ترامپ با عصبانیتی آشکار به زلنسکی عتاب و خطاب می‌کرد.
مشاجره از جایی شروع شد که وقتی «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در این دیدار در حال دفاع از مذاکرات واشنگتن با مسکو برای پایان دادن به جنگ بود، زلنسکی حرف او را قطع کرد. رئیس‌جمهور اوکراین تجاوز روسیه به کشورش را تشریح کرده و پرسید، «جی‌دی، انتظار چه نوع دیپلماسی را از من داری؟»
ونس، زلنسکی را متهم کرد که به جای تشکر از ترامپ برای حمایت او، با شاکی شدن این گفت‌وگو را مقابل رسانه‌های آمریکای به مرافعه می‌کشاند.
معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به زلنسکی گفت که «شما سربازان وظیفه را به خط مقدم می‌فرستید چون مشکل نیروی انسانی دارید». اشاره ونس به کمبود شدید نیروی رزمی بود که موضع آن در میدان را تضعیف کرده است.
تنش‌ها در این گفت‌وگو زمانی بالا رفت که زلنسکی از ونس پرسید آیا مانند دیگر قانون‌گذاران و مقامات آمریکایی از خط مقدم بازدید کرده است و ونس پاسخ داد: شما آن‌ها را به یک تور تبلیغاتی می‌آورید.
زلنسکی پس از این دیدار در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کمک آمریکایی‌ها در کمک به بقای ما خیلی مهم بوده و من به این مساله اعتراف می‌کنم. با وجود گفت‌وگوی پر تنشی که داشتیم، ما همچنان شرکای استراتژیک می‌مانیم.
این در حالی است که او در گفت‌وگویی با شبکه فاکس نیوز درباره رفتار خود در دیدار با ترامپ گفت: من به رئیس‌جمهور و به مردم آمریکا احترام می‌گذارم، و فکر می‌کنم که باید بسیار باز و صادق باشیم و مطمئن نیستم که کار بدی انجام داده‌ باشم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1274041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلارم توقف واردات خودرو در 1404

شکایت از فرد منتشرکننده به دلیل تشویش اذهان عمومی

افزایش نسبی دما در تهران از فردا

تولید خودرو با وعده‌ها پیش نرفت؛ کاهش 5 درصدی تولید

ایرلاین‌های خارجی در راه ایران

قیمت مرغ و گوشت قرمز امروز 13 اسفند 1403

طرح انرژی اتحادیه اروپا 45 میلیارد یورو از واردات سوخت‌های فسیلی می‌کاهد

عارف: دقت کنیم در دام حواشی و مسائل غیرواقعی نیفتیم/ درباره برخی تصمیماتی که اجرا می‌کردم مخالف بودم اما بروز نمی‌دادم

پاسخ زلنسکی به آمریکا: جایگزن کردن من کار ساده‌ای نخواهد بود

زمانبندی ساعات کاری سامانه­ های ساتنا و پایا در ایام پایانی سال

سرگردانی در بورس

ذخیره‌سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

زنگنه: مردم به شایعات فضای مجازی درباره ریزش بازار بورس توجه نکنند

آنکارا خواهان فعالیت حداکثری خط لوله صادراتی نفت کرکوک-جیهان شد

تکذیب ادعای گم شدن طلای بانک‌ مرکزی

فروش ویژه کانکس‌های ارزان و مقاوم – فقط تماس بگیرید و قیمت باورنکردنی بگیرید!

شوخی جالب مجید مظفری با پزشکیان روی آنتن تلویزیون+ فیلم

پزشکیان مراسم افطاری برگزار نمی‌کند

قیمت رسمی فروش نفت ایران در مارس

اشتباه مهلک زلنسکی

بازگشت بیش از 9 میلیارد دلار از ارز پتروشیمی‌ها به چرخه اقتصاد کشور

گم شدن 61 تن طلای بانک مرکزی صحت دارد؟

واکنش توییتری رسایی به استعفای ظریف+‌ عکس

واردات خودرو شتاب گرفت

کنایه رسایی به استعفای ظریف/ دستی دستی خودمون رو بدبخت کردیم!/ حالا چه کسی باید پاسخ توییت‌های ترامپ را بده؟

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 90 هزار تومان بازگشت

ریزش 57 هزار واحدی شاخص بورس

دستور ویژه رئیس عدلیه در رابطه با ارز

راه‌های تحول‌ بخشیدن به تقاضای انرژی در صنعت نفت

فراگیری پوشش بیمه دی توازن و ثبات ایجاد می‌کند/ پیشنهاد ایجاد شعبه در غرب مازندران

افزایش ساعت کاری پایا و ساتنا در ایام پایانی سال

خرید نهال گردو، بادام و صنوبر: سرمایه گذاری در آینده و درامد میلیاردی بعد از 7سال

فروش نهال صنوبر3 و4 ساله با ارتفاع 6 و 7متری به قیمت 40هزارتومان در شعبه تهران نهالستان یاسین

ساعات کاری ساتنا و پایا در روزهای 29 و 30 اسفندماه

ظریف تیتر رسانه‌های خارجی شد/ عکس پربازدید از ظریف در شبکه تلویزیونی ترکیه + عکس

گلدیران، پیشرو در حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان

تردید اوپک‌پلاس برای آغاز برنامه تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه نفت

کلاهبرداری به بهانه «واریز سود سهام عدالت» و «کالا برگ الکترونیکی»

ساعات کاری ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال افزایش یافت

تکذیب ادعای گم شدن طلای بانک مرکزی

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

برگزاری سومین نشست قرارگاه ویژه مدیریت ناترازی انرژی

قیمت طلا، سکه و ارز 13 اسفندماه 1403؛ طلا و سکه ریزشی شد

قیمت رسمی فروش نفت ایران در مارس اعلام شد

درخواست طالبان برای افزایش همکاری رسانه‌ای با ایران

مهر تایید ایران بر میانجی‌گری روسیه برای مذاکره با آمریکا؟ + فیلم

«شورای ذی‌نفعان»

هرج و‌ مرج در بورس

خرید نهال گردو، بادام و صنوبر: سرمایه گذاری در آینده ودرامد میلیاردی بعد 7سال

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز دوشنبه 13 اسفند 1403/ کاهش قیمت طلا و سکه+‌ جدول

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی