بازار آریا

آخرين مطالب

درآمدزایی 8 میلیاردی با کاشت پربارترین ارقام نهال بادام اقتصاد ایران

درآمدزایی 8 میلیاردی با کاشت پربارترین ارقام نهال بادام
  بزرگنمايي:

بازار آریا - کاشت بادام به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین و سودآورترین محصولات کشاورزی در ایران، از دیرباز در مناطق مختلف کشور رواج داشته است.
رپرتاژ آگهی : با توجه به وضعیت اقتصادی و اقلیمی کشور، انتخاب رقم مناسب و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین کشاورزی می‌تواند نقشی کلیدی در افزایش درآمدزایی این محصول داشته باشد. در این مقاله به بررسی درآمدزایی از کاشت بادام و معرفی بهترین ارقام بادام می‌پردازیم.
درآمدزایی از کاشت بادام
کاشت بادام، به‌ویژه در مناطق خشک و نیمه‌خشک، می‌تواند یک منبع درآمد قابل توجه برای کشاورزان باشد. ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ بادام در جهان، سهم زیادی از بازار جهانی را در اختیار دارد. آمارها نشان می‌دهند که تولید بادام در ایران در سال 1403 به حدود 120 هزار تن رسیده است و با توجه به افزایش تقاضا در بازارهای داخلی و خارجی، پتانسیل بالایی برای سودآوری این محصول وجود دارد.
قیمت بادام: در سال 1403، قیمت هر کیلو بادام در بازار داخلی ایران بسته به نوع و کیفیت محصول بین 150,000 تا 300,000 تومان متغیر است.
بازار صادراتی: ایران با صادرات بیش از 50 هزار تن بادام در سال، یکی از بازیگران اصلی در بازار جهانی است. کشورهای هدف صادراتی ایران، عمدتا شامل کشورهای اروپایی، آسیای شرقی و منطقه خاورمیانه هستند.
با توجه به قیمت‌های فعلی، سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند بازدهی مالی خوبی داشته باشد، به‌ویژه اگر از ارقام پرمحصول و مقاوم در برابر بیماری‌ها استفاده شود.
ارقام بادام پرمحصول و مقاوم
انتخاب رقم مناسب یکی از اصلی‌ترین عوامل در افزایش بازدهی و کاهش هزینه‌های کاشت بادام است. برخی از ارقام بادام به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود، به‌ویژه مقاومت به بیماری‌ها و آفات، در برابر شرایط آب‌وهوایی سخت عملکرد بهتری دارند. در این بخش، به معرفی چهار رقم از بادام‌های پرمحصول و مقاوم پرداخته‌ایم که می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای کشت در ایران باشند.
بادام آذر
بادام آذر یکی از بهترین و مقاوم‌ترین ارقام بادام است که در ایران به‌ویژه در مناطق خشک و نیمه‌خشک کشت می‌شود. این رقم به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود، در برابر شرایط سخت اقلیمی مقاوم است و می‌تواند عملکرد خوبی داشته باشد. درختان بادام آذر به‌طور متوسط 2.5 تا 3 تن محصول در هکتار تولید می‌کنند که این مقدار برای کشاورزانی که در شرایط اقلیمی سخت فعالیت دارند، عدد مناسبی است.
مقاومت بالای این رقم در برابر بیماری‌ها و آفات قارچی و حشرات، از جمله مزایای آن به‌شمار می‌رود. همچنین بادام آذر دارای پوست نازک و مغزی خوش طعم است که در بازارهای داخلی و خارجی از تقاضای بالایی برخوردار است. این رقم به‌ویژه در مناطق کوهستانی و خشک ایران نظیر فارس، یزد و اصفهان عملکرد خوبی دارد و انتخابی مناسب برای کشاورزانی است که به دنبال یک محصول مقاوم و باکیفیت بالا هستند.
بادام اسکندر
بادام اسکندر یکی از ارقام با باردهی بالا و مقاوم است که به‌ویژه در استان‌های آذربایجان شرقی و کردستان کشت می‌شود. این رقم به‌دلیل سازگاری با شرایط سردسیر و توانایی مقاومت در برابر یخبندان‌های فصلی، انتخابی عالی برای مناطق با آب‌وهوای سرد است. بادام اسکندر در شرایط بهینه می‌تواند تا 4 تن بادام در هکتار تولید کند که نسبت به بسیاری از ارقام دیگر یک محصول‌دهی قابل توجه است.
این رقم همچنین دارای مغزی با طعم دلپذیر و خوشمزه است که در بازار مصرف داخلی و خارجی از استقبال خوبی برخوردار است. از دیگر مزایای این رقم می‌توان به مقاومت بالای آن در برابر بیماری‌های قارچی و قارچ‌های خاکی اشاره کرد. بادام اسکندر به‌عنوان یک رقم مقاوم و با کیفیت بالا، برای کشاورزانی که در مناطق سردسیر و کوهستانی فعالیت دارند، انتخاب مناسبی است.
بادام تونو (Tuono)
بادام تونو یکی از ارقام وارداتی از کشور ایتالیا است که در چند سال اخیر توجه زیادی را به‌ویژه در مناطق خشک و نیمه‌خشک ایران جلب کرده است. این رقم به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود، به‌ویژه مقاومت بالا در برابر خشکی و کم‌آبی، در بسیاری از مناطق ایران که با کمبود منابع آبی مواجه هستند، بسیار مناسب است.
بادام تونو می‌تواند در شرایط بهینه بین 3 تا 4 تن محصول در هکتار تولید کند، که یک مقدار قابل قبول برای کشاورزان است. مغز بادام تونو از طعمی عالی و ظرافت خاصی برخوردار است و به‌دلیل این ویژگی‌ها، در بازارهای صادراتی بسیار محبوب است. این رقم به‌ویژه در مناطقی که با مشکل آب روبه‌رو هستند، گزینه مناسبی برای کشت به شمار می‌رود. علاوه بر این، بادام تونو مقاوم به بسیاری از بیماری‌ها و آفات است، که باعث کاهش نیاز به استفاده از سموم شیمیایی و هزینه‌های اضافی کشاورزان می‌شود.
بادام فرانیس (Frances)
بادام فرانیس یکی از ارقام نسبتا جدید است که در سال‌های اخیر در ایران کشت می‌شود. این رقم به‌ویژه در مناطقی با خاک‌های شنی و کوهستانی رشد بسیار خوبی دارد و به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود در برابر بیماری‌ها و آفات مقاوم است.
در شرایط مناسب، بادام فرانیس می‌تواند 3 تن محصول در هکتار تولید کند. مغز این رقم دارای طعم و ظاهر بسیار خوشایندی است که در بازارهای داخلی و صادراتی قیمت بالایی دارد. این رقم از مقاومت خوبی در برابر بیماری‌های قارچی و قارچ‌های خاکی برخوردار است و می‌تواند عملکرد خوبی در مناطقی با آب‌وهوای خشک و نیمه‌خشک داشته باشد. بادام فرانیس یکی از بهترین گزینه‌ها برای کشاورزانی است که به دنبال تولید محصول با کیفیت بالا و بازارپسند هستند.
برای اطلاعات بیشتر و دیدن سایر ارقام نهال بادام به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://royalnahal.com/nahal-badam.html
نکات مهم برای افزایش درآمد از کاشت بادام:
برای دستیابی به بیشترین بازده از کاشت بادام، باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:
انتخاب رقم مناسب: بسته به نوع خاک، اقلیم و نیاز بازار، انتخاب رقم بادام مناسب بسیار مهم است.
آبیاری به‌موقع: بادام نیاز به آبیاری به‌موقع دارد. استفاده از سیستم‌های آبیاری قطره‌ای می‌تواند در صرفه‌جویی آب و بهبود کیفیت محصول موثر باشد.
مدیریت آفات و بیماری‌ها: استفاده از روش‌های ارگانیک و پیشگیری از آفات و بیماری‌ها می‌تواند هزینه‌های تولید را کاهش دهد و کیفیت محصول را افزایش دهد.
بازاریابی موثر: برای فروش بیشتر و درآمدزایی، آگاهی از بازار و ایجاد کانال‌های توزیع می‌تواند به افزایش سود کمک کند.
سخن آخر
کاشت بادام در ایران می‌تواند یک منبع درآمدزایی پایدار باشد. انتخاب ارقام مناسب مانند بادام آذر، اسکندر، تونو و فرانیس می‌تواند بهره‌وری بالا و سودآوری قابل توجهی را برای کشاورزان به همراه داشته باشد. با توجه به ویژگی‌های مقاومتی هر رقم و نیاز به مدیریت صحیح آبیاری، آفات و بیماری‌ها، کشاورزان می‌توانند از این محصول بهره‌برداری بهینه داشته باشند. در کنار این موارد، توجه به بازاریابی موثر و شناخت بازارهای داخلی و صادراتی، به رشد درآمد از کاشت بادام کمک خواهد کرد. همچنین توصیه می‌شود برای شروع کشت، نهال‌های بادام را از نهالستان‌های معتبر خریداری کنید تا از کیفیت بالای نهال‌ها و تضمین سلامت آن‌ها بهره‌مند شوید.جهت خرید نهال بادام و دریافت مشاوره رایگان همین الان با ما تماس بگیرید
09141811520
09141832100
09301811520
09201811520
برای اطلاعات بیشتر به سایت ROYALNAHAL.COM مراجعه نمایید.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273718/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خط و نشان پلیس برای گنگسترهای اقتصادی

دستور مهم ترامپ درباره اوکراین/ کمک‌های آمریکا متوقف می‌شود؟

توضیحات وزیر کشاورزی درباره افزایش قیمت‌ها/ سیب زمینی زیر 30 هزار تومان است، ولی در تهران شاید کمی بالاتر باشد

نظر وزیر صمت درباره خصوصی‌سازی ایران خودرو

وزیر کشور: دولت فعلا نمی‌خواهد بنزین و گازوئیل را گران کند

وزیر کشاورزی: افزایش قیمت برنج داخلی غیرمنطقی بود

تداوم سنگ‌اندازی‌ شرکت‌های بیمه در پرداخت خسارت افت قیمت خودرو

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت‌ها/ انتظارات تورمی با افزایش نرخ دلار موجب تورم می‌شود

دی‌دار، محصول برگزیده هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات شد

تحول در طراحی دفاتر کار با مبلمان اداری مدولار

گروه شمخانی از بلومبرگ شکایت کرد

زلنسکی از ترامپ بازی خورد/ رسانه‌ها به تسخیر رئیس جمهور آمریکا در آمد

لوفت‌هانزا امشب وارد تهران می‌شود + عکس

عارف: بنزین برای دولت نیم دلار تمام می شود اما 1500 تومان می‌فروشیم

پاسخ وزیر صمت در مورد قطعیت واگذاری ایران خودرو و سایپا به شرکت کروز

بازیگران سریال «با عرض معذرت» مشخص شدند + اسامی

ترخیص خودروهای خارجی 2 برابر شد

رمزگشایی از پشت پرده توافق آمریکا و روسیه در عربستان/ باج آمریکایی یا فرصت سازی روسی؟

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه آمد

توضیح معاون اجرایی رئیس‌جمهور درباره تعطیلی‌های کشور

وزیر جهاد: افزایش قیمت حبوبات اشکالی ندارد و منطقی است

رشد 10 هزار واحدی شاخص کل بورس

بنزین برای دولت نیم دلار تمام می شود اما 1500 تومان می‌فروشیم

صادرات نفت قزاقستان با خط لوله کنسرسیوم خزر پایدار است

امارات درباره ایران بیانیه صادر کرد

قیمت دلار مرز مقاومت را از دست خواهد داد؟

قیمت طلا، سکه و ارز 11 اسفندماه 1403؛ کاهش شدید قیمت طلا و سکه

سرخک در این شهر ایران شایع شده است/ وضعیت تامین واکسن

تکذیب یک خبر درباره آمبولانس‌های اورژانس در تالش

اصلاح سنگین در بازار طلا؛ روند نزولی قیمت سکه متوقف می‌شود؟

وزیر کشور: سهم هر استان از مصرف انرژی با هوشمندسازی تعیین شود

عرضه نفت شمال شرق سوریه به دمشق آغاز شد

مصرف 75 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی تمدید شد

توضیحات مهم حماس درباره مذاکرات مرحله دوم توافق آتش‌بس

عید فطر 1404 مصادف با چه روزی از فروردین 1404 است؟

پادکست ایده‌ها و پدیده‌ها

زورگیری‌‌ و جنایت زیر فشار اقتصادی

معادل‌ فارسی دوبله، دوبلور و دوبلاژ چیست؟

تحقق 90 درصدی بودجه مصوب کشور تا پایان بهمن ماه

قیمت طلا، سکه و دلار امروز شنبه 11 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌‌ها+‌ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 اسفند 1403/ افت قیمت‌‌ها+ جدول

وزیر نفت به صحن علنی مجلس می‌رود/ سوال نمایندگان چیست؟

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 11 اسفند 1403/ کاهش قیمت سکه امامی

قیمت دلار، یورو و پوند امروز شنبه 11 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز شنبه 11 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌‌ها+‌ جدول

مخالفت شرکت‌های فعال در کردستان عراق با از سرگیری صادرات نفت

چطوری با نرم افزار CRM سالن زیبایی مشتریان بیشتری جذب کنیم؟

پای گازپروم به پارس جنوبی باز می‌شود

تیر خلاص آمریکا به ژئوپلتیک جهانی/ فصل جدایی چین و روسیه فرا رسید؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی