بازار آریا

آخرين مطالب

کافه‌های کانادایی‌ به ترامپ اعتراض کردند:

قهوه آمریکانو، کانادیانو نام گرفت اقتصاد جهان

قهوه آمریکانو، کانادیانو نام گرفت
  بزرگنمايي:

بازار آریا - در کافه‌های کانادا، قهوه "آمریکانو" دیگر با این نام شناخته نمی‌شود، بلکه به "کانادیانو" تغییر نام داده است.
به گزارش‌ گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد -نیلوفرادیب‌نیا: در کافه‌های کانادا، قهوه "آمریکانو" دیگر با این نام شناخته نمی‌شود، بلکه به "کانادیانو" تغییر نام داده است. این تغییر نام، روشی است که برخی از کافه‌ها برای نشان دادن اعتراض خود به سیاست‌های ترامپ و حمایت از کشورشان، کانادا، انتخاب کرده‌اند.
اعتراض یک کافی‌شاپ در تورنتو به دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، با یک تغییر کوچک شروع شد: یک خط نوشته شده با ماژیک سفید روی منوی نصب شده بر روی دیوار.
در منوی جذاب کافه بلم، پیش‌تر نام "آمریکانو" خودنمایی می‌کرد؛ همان نوشیدنی دلپذیر که از ترکیب اسپرسو و آب پدید می‌آید. اما اکنون، جای آن نامی دیگر،یعنی "کانادیانو"، نقش بسته است.
بر اساس گزارشی از واشنگتن‌پست، شماری از کافه‌های کانادایی در اقدامی اعتراضی، نام نوشیدنی «آمریکانو» را تغییر داده‌اند. این حرکت نمادین، واکنشی است به تعرفه‌های اعمال شده توسط ترامپ بر کالاهای کانادایی و همچنین درخواست‌های او مبنی بر تبدیل شدن کانادا به «ایالت پنجاه و یکم» آمریکا.
ویلیام اولیویرا، صاحب کافه بلم، تمایلی ندارد که کافه او به عرصه‌ای برای سیاست‌بازی تبدیل شود. با این حال، او معتقد است که حمایت از کانادا در شرایط کنونی، حتی با اقدامی ساده مانند تغییر نام یک نوشیدنی محبوب، امری ضروری است.
اولیویرا 25 ساله می‌گوید: «لازم است که که بایستیم و از خودمان دفاع کنیم و به دیگران یادآوری کنیم... که ما اجازه نمی‌دهیم کسی ما را تحت فشار یا مورد آزار و اذیت قرار دهد».
در همین ماه، ترامپ برای تحت فشار قرار دادن کانادا علاوه بر اتخاذ تدابیر سخت‌گیرانه‌تر در مقابله با مهاجرت غیرقانونی و ورود مواد مخدر به ایالات متحده، تعرفه 25 درصدی بر کالاهای کانادایی نیز وضع کرد. فردای آن روز، جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، از مردم کشورش خواست تا «محصولات ساخت کانادا را در اولویت خرید خود قرار دهند».
در ابتدا، ترامپ پس از آنکه کانادا وعده داد تلاش‌های خود را برای جلوگیری از ورود مواد مخدر و مهاجران غیرقانونی به ایالات متحده افزایش دهد، تعرفه‌ها را به حالت تعلیق درآورد. اما به تازگی، او اعلام کرد که این تعرفه‌ها از ماه آینده اجرایی خواهند شد.
اعتراضات کانادایی‌ها علیه دولت ایالات متحده، از زمان آغاز حملات ترامپ به همسایه شمالی، به طور چشمگیری افزایش یافته است. طرفداران هاکی در مسابقات ورزشی سرود ملی آمریکا را هو کرده‌اند، یک فروشگاه هدیه در انتاریو، لباس‌هایی با شعار «کانادا فروشی نیست» عرضه کرده و کارآفرینان، اپلیکیشن‌هایی برای شناسایی محصولات ساخت کانادا طراحی کرده‌اند.
بیش از 230 هزار کانادایی با امضای طوماری از ترودو خواسته‌اند تا تابعیت و گذرنامه ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی، را لغو کند. ماسک مسؤول سرویس DOGE ایالات متحده است که در راستای کاهش هزینه‌ها، هزاران کارمند دولتی را اخراج کرده است.
کافی‌شاپ «کیکینگ هورس» واقع در بریتیش کلمبیا، با انتشار پستی در اینستاگرام، از سایر کافه‌های کانادایی خواسته است تا نام نوشیدنی «آمریکانو» را به «کانادیانو» تغییر دهند. به گفته این کافی‌شاپ، این نوشیدنی به مدت 16 سال در آنجا با نام «کانادیانو» سرو می‌شده است.
در این پست آمده است: «ما رسماً این موضوع را به یک حرکت اعتراضی تبدیل کرده‌ایم و از تمامی کافه‌های سراسر کشور می‌خواهیم که نام این نوشیدنی را تغییر دهند».
در روزهای بعد، مخالفان این تغییر در شبکه اجتماعی ایکس خواستار تحریم کافی‌شاپ «کیکینگ هورس» شدند. برخی استدلال کردند که نام جدید با توجه به روایتی که در مورد منشأ این نوشیدنی وجود دارد، منطقی نیست. طبق گزارش مجله فود اند واین ، سربازان آمریکایی در طول جنگ جهانی دوم در ایتالیا از طعم قوی اسپرسوهای کلاسیک شکایت داشتند، به همین دلیل کافه‌های محلی با افزودن آب، نوشیدنی را رقیق کرده و آن را «کافه آمریکانو» به معنی «قهوه آمریکایی» نامیدند.//

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273353/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بقایی: قطعاً تقویت ظرفیت‌های دفاعی‌مان مسئولانه و ضروری است

تجاوز نظامی اسرائیل به جنوب سوریه

حذف یارانه غذای دانشجویی تکذیب شد

آزمایش جدید موشکی پیونگ یانگ

سفر هیئتی از اسرائیل و قطر به قاهره برای تکمیل مذاکرات توافق آتش بس در غزه

آمریکا از پیام عبدالله اوجالان استقبال کرد

آتش سوزی در خلازیر تهران/ چند نفر مصدوم شدند؟

پیش‌فروش سکه تا 6 ماه ادامه دارد

اقدام ترامپ علیه روسیه

خودرو باز هم گران می‌ شود؟

جزئیات متناسب‌سازی وضعیت مستمری‌بگیران بیمه کشاورزان/ تکلیف این گروه چه زمانی مشخص می‌شود؟

فرزین خبر داد: پیش‌فروش سکه تا 6 ماه ادامه دارد

نظم مافیایی دنیای ترامپ

ماموریت بیمه‌ای قالیباف به کمیسیون بهداشت

گره‌گشایی در بازارها؟

عرضه برخی از محصولات گروه خودروسازی سایپا از هفته آینده

اطلاعیه باشگاه استقلال درباره خطای داوری

عرضه محصولات سایپا از هفته آینده/ متقاضیان به این سامانه مراجعه کنند

قیمت دلار حبس در محدوده معین، درهم بلاتکلیف

ترامپ: پوتین در صورت توافق صلح به اوکراین حمله نمی‌کند

معمار برجسته ایرانی درگذشت

جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیک/ زمان توزیع اعلام شد

اعطای 2 سبد کالایی به یارانه‌بگیران+ جزئیات

وزیر راه راهی مجلس می‌شود/ بررسی سانحه دانش‌آموزان کرمانی در دستور کار

تغییر مسیر هواپیمای اسرائیلی از نیویورک به پاریس/ علت چه بود؟

صحت‌سنجی متن استیضاح همتی+ فیلم

همتی: مطئمن هستیم شرایط ‎اقتصادی بهتر خواهد شد

گسترش همکاری نفتی با شرکت‌های روسی؛ به‌زودی

ریزش قیمت خودروهای پُرتقاضا در بازار

ثبات قیمت زعفران در آستانه ماه رمضان/ طلای سرخ کیلویی چند؟

فرزین: برای حفظ آرامش بازار برنامه داریم

اوج‌گیری «نوروویروس» در انگلیس/ وضعیت بیمارستان‌ها وخیم شد

گوترش پیام جدید صادر کرد

حمله پهپادی اسرائیل به لبنان/ چند نفر شهید و زخمی شدند؟

یادداشت تفاهم بین ایران و ترکمنستان به امضا رسید

تذکر پزشکیان به روشن بودن چراغ‌ها در بازدیدی سرزده

جزئیات آزمون مقطع دکتری سال 1404

پایان 1403 با نرخ فقر 30 درصدی

فروش 1500 میلیارد ریال از املاک سازمان اموال تملیکی

واکنش حزب حاکم ترکیه به پیام اوجالان/ منتظر اجرا و اثر میدانی هستیم

رئیس سازمان صداوسیما لوح تقدیر گرفت

قهوه آمریکانو، کانادیانو نام گرفت

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

تحریم‌های آمریکا علیه وزیر دارایی اسرائیل لغو شد

در این بافت تاریخی توقف خودرو ممنوع!

نهایی شدن دستمزد تا 2هفته آینده؛ دستمزد صنفی تعیین می شود؟

رئیس جمهوری به بازدید شهرک صنعتی پرند رفت

اژه‌ای: کمک بخش خصوصی به دولت برای حل معیشت ضروری است

ثبات قیمت زعفران در آستانه ماه رمضان

افزایش قیمت تتر در پی کاهش ارزش بیت‌کوین

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی