بازار آریا

آخرين مطالب

هشدار نسبت به وقوع طوفان در تهران گزارش ویژه

هشدار  نسبت به وقوع طوفان در تهران
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید در استان تهران تا اواخر وقت فردا (7 اسفند) هشدار داد.
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی رنگ آورده با اشاره به افزایش شیو فشاری وزش باد شدید تا خیلی شدید آورده است: از عصر دوشنبه تا اواخر روز سه‌شنبه (6 تا 7 اسفند) وزش باد شدید و خیلی شدید در بعضی ساعات در استان تهران به‌ویژه مناطق غربی و جنوبی و ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.
بر اساس این هشدار، احتمال سقوط برخی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های سست یا موقت مانند داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، خطر سقوط بهمن در ارتفاعات بالا دست، گاهی رگبار برف یا کولاک برف در بخش‌های شمالی به‌ویژه ارتفاعات، امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها و خیزش موقت گرد و خاک در بخش‌های جنوبی دور از انتظار نیست.
خبر مرتبط

بازار آریا


طوفان گناباد را درنوردید بنا بر اعلام رئیس اداره هواشناسی گناباد طوفانی با سرعت 83 کیلومتر همراه با گرد و خاک، شامگاه یکشنبه پنجم اسفندماه این شهر را درنوردید.
اداره کل هواشناسی استان تهران به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی، احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سس مانند داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند داربست‌ها، برج‌ها و دکل‌ها، اجتناب از پرواز با پاراگلایدر، هواپیماهای سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف در کنار درختان و سازهای ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها و احتیاط کامل در انجام امور عمرانی را توصیه می‌کند.
به گزارش ایسنا در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.
به گزارش ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده، وضعیت جوی استان تهران، آسمانی کمی ابری، در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
همچنین با ادامه فعالیت سامانه بارشی، در بعضی ساعات امروز و فردا، در بخش‌های شمالی استان بارش باران و برف همچنین در ارتفاعات بارش برف و کولاک و در نیمه جنوبی نیز گاهی بارش پراکنده مورد انتظار است.
طی امروز و فردا روند کاهش قابل ملاحظه دما پیش‌بینی می‌شود که با یخبندان سطح زمین همراه خواهد شد.
آسمان تهران فردا (7 اسفند)، کمی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداکثر دمای 4 و حداقل دمای 3- درجه سانتیگراد و روز چهارشنبه (8 اسفند)، کمی ابری تا قسمتی ابری، وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداکثر دمای 8 و حداقل دمای 1- درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای 17- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272012/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش «رفیق‌دوست» در گسترش صنعت موشکی از زبان علی لاریجانی

جلسه علنی مجلس فردا (سه‌شنبه) تشکیل می‌شود

سهمیه بنزین نوروز 1404 چقدر است؟

جنگ در اوکراین چگونه آغاز شد؟ / پای آمریکا در میان است؟

چند درصد از مودیان به سامانه مودیان متصل شدند؟

الجولانی چهارشنبه به اردن می‌رود

ردپای هیجان در بورس

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف: تا 1420 دیگر گاز نداریم

سیستم ایمنی قوی ضامن استمرار تولید است

شتاب‌بخشی توسعه صنعت پتروشیمی با فناوری‌های نوین و تفکر جدید

ادارات و دانشگاه‌های این استان هم تعطیل شد / نحوه فعالیت مدارس

سخنگوی مرکز مبادله: فردا حراج شمش طلا و جلسات بازار ارز تجاری برگزار می‌شود

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: خدمت به جامعه ایثارگری باید همراه با اخلاص باشد

خاتمی: وضعیت کشور خوب نیست البته این وضع را آقای پزشکیان به وجود نیاوردند

تحلیل اکوایران از تصمیمات ناگهانی که فرصت تحلیل بازار را گرفت

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 6 اسفند 1403/ کاهش قیمت طلا 18 عیار و سکه+‌ جدول

خبر مهم فرزانه صادق درباره رونمایی از بسته حمایتی مستاجران+ جزئیات

قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه 6 اسفند 1403/ کاهش قیمت+ جدول

رمزگشایی از رویکرد خزنده آذربایجان در قفقاز جنوبی

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 6 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌ها+ جدول

خراسان شمالی تعطیل شد

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز دوشنبه 6 اسفند 1403/ کاهش قیمت

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 6 اسفند 1403/ کاهش قیمت طلا 18 عیار و سکه+‌ جدول

تحریم‌های جدید دولت ترامپ مرتبط با ایران

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران: خدمت کارکنان بیمه دی به جامعه ایثارگری توفیق بزرگی است

پیش بینی رشد اقتصادی ایران توسط صندوق بین المللی پول/ اینفوگرافیک

واحد‌های قضائی تهران تعطیل شدند

برنامه بانک‌ها در روز تعطیل تهران

قیمت طلا و دلار به سرازیری افتاد/ بازارساز میدان‌دار شد

آمریکا آب پاکی را روی دست اوکراین ریخت/ عضو ناتو نمی‌شوید

وزیر راه و شهرسازی: طی سه هفته آینده بسته حمایتی مستاجران رونمایی می شود

آغاز فعالیت اولین سکوی حفاری نفت ایران در دریای خزر

پلاک‌گذاری خودرو‌های وارداتی در چابهار آغاز شد

فرزانه صادق: اینکه گفته شود تحریم‌ها اجازه نمی‌دهد کار کنیم، قابل توجیه نیست

کاهش قیمت مسکوکات؛ ربع ثابت ماند و دلار به کانال 91 هزارتومان بازگشت

ادارات و مدارس البرز فردا تعطیل است

شرط پایان جنگ در اوکراین از نظر لاوروف

وزارت ارشاد: تبلیغات رمزارز‌ها ممنوع است

ارتفاع برف در این شهر ایران به یک متر رسید

مدیرکل سابق ستاد مبارزه با قاچاق: شاهد تخصیص بی‌رویه سوخت در کشور هستیم

راز تفاوت قیمت دلار و تتر در ایران مشخص شد

سکوت سنگین درهم، تردید دلار؛ سقوط سکه ادامه دارد؟

ادرات و مدارس البرز فردا تعطیل است

فوری/ تهران تعطیل شد

حاجی بابایی: همه زحماتی که تا الان کشیده ایم نتیجه اش این اقتصاد شده است

حاجی بابایی: 400 همت کسری در حوزه انرژی داریم

تنفس قیمت دلار؛ تحلیلی از آخرین وضعیت نرخ ارز و طلا

برخی تحریم‌ها علیه سوریه لغو شد

اتحادیه اروپا: پیشنهادات ملموس به ایران می‌دهیم/ تاکید مسئول سیاست خارجی قاره سبز بر تعامل با ایران

ادارات در این استان تعطیل شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی