بازار آریا

آخرين مطالب

یک شایعه سهام نیسان را بالا برد اقتصاد ایران

یک شایعه سهام نیسان را بالا برد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : سهام شرکت خودروسازی نیسان پس از گزارش «فایننشال تایمز» که مدعی شد این شرکت، برنامه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری شرکت تسلا طراحی کرده است، صعودی شد.
روزنامه «فایننشال تایمز» به نقل از منابع ناشناس، گزارش داد، این گروه بر این باور است که «تسلا»، سازنده خودروهای الکتریکی، علاقه‌مند به خرید کارخانه‌های نیسان در آمریکا است.
در این گزارش آمده است که این پیشنهاد، ائتلافی از سرمایه‌گذاران را به همراه تسلا به عنوان بزرگترین حامی، پیش‌بینی می‌کند و همچنین احتمال سرمایه‌گذاری حداقلی شرکت «فناوری فاکسکان» را شامل می‌شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


ورود خودروهای برقی چینی و افت سهام نیسان! سهام نیسان موتور 12 درصد سقوط کرد که بزرگترین افت این شرکت در بیش از دو دهه گذشته و پس از آن است که درآمدهای سه ماهه کمتر از انتظارات بود و پیش‌بینی‌ها را با توجه به رقابت سخت در چین برای فروش خودرو کاهش داد.
سهام شرکت نیسان پس از انتشار خبر سرمایه‌گذاری احتمالی، بیش از 12 درصد جهش کرد و در بازار توکیو، با 9.5 درصد افزایش بسته شد.
شرکت نیسان پس از لغو قرارداد با شرکت هوندا موتور برای ادغام هر دو برند، تحت یک شرکت هلدینگ که در اوایل ماه جاری به طور رسمی پایان یافت، بار دیگر به راه نجاتی دیگر نیاز پیدا کرد.
در حالی که نیسان در حال حاضر، در جستجوی شریک جدید است، «ماکوتو اوچیدا»، مدیرعامل این شرکت خودروسازی گفته است که دوام آوردن، بدون شریک دشوار است و ایده ارتباط با تسلا، با شک و تردید ناظران صنعت مواجه شد.
این تا حدی به دلیل مشکلات خود تسلا است زیرا تقاضا برای خودروهای الکتریکی کاهش یافته است. تسلا ماه گذشته برای اولین‌ بار در بیش از یک دهه گذشته، کاهش فروش سالانه را گزارش کرد و بیش از 10 درصد از نیروی کار خود را کاهش داد.
همچنین مشخص نیست که کدام دارایی‌های نیسان مد نظر خواهد بود. این خودروساز، سه کارخانه در آمریکا دارد و قبلاً هشدار داده بود که ممکن است افزایش برنامه‌ریزی شده تولید خودروهای الکتریکی در کارخانه کانتون ایالت می‌سی‌سی‌پی را به دلیل عدم اطمینان در مورد انرژی و سیاست‌های تجاری دونالد ترامپ، کاهش دهد.
«یاسوهیکو هیراکاوا»، مدیر سرمایه‌گذاری شرکت خدمات اینترنتی راکوتن(Rakuten) گفت: فکر کردن به مزیت‌های خرید نیسان برای تسلا، دشوار است. بدیهی است که نیسان به دارایی‌های قدیمی مانند موتورها و خطوط مونتاژ نیازی ندارد. تصور چیزی که تسلا به آن نیاز دارد و نیسان بتواند ارائه دهد، دشوار است.
«فایننشال تایمز» گزارش کرد که این پیشنهاد تحت نظارت «هیرومیچی میزونو»، عضو سابق هیئت مدیره تسلا به همراه «یوشیهیده سوگا»، نخست وزیر سابق ژاپن حمایت می‌شود.
طبق گزارش پایگاه خبری فورچون، «ماسک» در واکنش به این گزارش در پلتفرم شبکه اجتماعی ایکس، گفت: خط تولید سایبرکاب، شبیه هیچ چیز دیگری در صنعت خودرو نیست و مشخص نیست که آیا این بدان معناست که ماسک با چنین معامله‌ای مخالف است یا اینکه پیشنهاد نیسان برای عرضه کارخانه‌های آمریکایی خود، ممکن است برای جلب نظر ماسک کافی نباشد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فواید تخمه ژاپنی برای بدن

اگر همیشه خسته‌اید این مطلب را بخوانید

به جای ظرف‌های پلاستیکی در چه ظرف‌هایی غذا بخوریم؟

بیشترین پول بودجه به کدام استان‌ها رسید؟

6 راهکار بهداشتی برای تمیز کردن مرغ در آشپزخانه

سندرم اردک چیست؟

شایع‌ترین علت بروز سیاتیک

کیسه‌ چای هزاران نانوپلاستیک وارد یک فنجان چای می‌کند

اسراری که ناخن‌ها فاش می‌کنند

رژیم غذایی مناسب برای کودکان مبتلا به دیابت

ابداع برنجی که خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

راهکار حیاتی برای کاهش خطر سکته مغزی

علت پنهان در بیماری قلبی مادرزادی شناسایی شد

مصرف این ویتامین‌ها شما را به خطر می‌اندازد

ترامپ: بایدن بدترین رئیس جمهور تاریخ ماست !

برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل تهران چقدر هزینه دارد؟

اعلام موافقت اسرائیل با آزادی اسرای فلسطینی

تاکید وزیر خارجه بر عراقچی بر اراده ایران برای تعامل با همه کشورها بر اساس احترام و منافع متقابل

حمله پلیس آلمان به تظاهرات هواداران احزاب راست افراطی

تنها راه زنده بازگشتن اسرای اسرائیلی اجرای توافق تبادل اسراست

افزایش آمار تلفات ارتش اوکراین در کورسک

گزارشگر سازمان ملل: کمک‌های بشردوستانه به غزه کافی نیست

ادامه حملات اسرائیل به کرانه باختری/ احتمال اعزام تانک به این منطقه

قمار ولیعهد/ قربانی تازه جاه‌طلبی‌های کاخ سفید

معافیت مالیاتی؛ محرک قوی افزایش سرمایه

رشد بورس با موتور خودرو و سوخت پتروشیمی‌‌‌‌‌‌‌‌؟

درخواست آمریکا از اوکراین برای پس دادن کمک‌های مالی این کشور!

زمان مرحله جدید پیش فروش سکه

جیش الظلم مسئولیت تیراندازی به کارمند بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان را پذیرفت

«نه» امارات به راهبرد انزوای ایران

ناتو سیستم انتقال سوخت برای شرایط جنگی احداث می‌کند

حذف امتحان نهایی از پایه دهم/تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش تغییر کرد؟

تکذیب تعطیلی جایگاه‌های CNG

توقف خرید نفت روسیه توسط ترکیه

عدم‌افزایش تولید نفت مسکو پس از صلح با کی‌‌‌‌‌یف

چشم‏‏‏‏‏‏‌انداز ذخایر گازی اروپا

بازار - 1403/12/05

پیش‌بینی از اقدام بانک ژاپن در برابر جنگ تعرفه‏‏‌ای آمریکا

چشم‌انداز تورمی جهان

فعال شدن گسل دلار

فرار سرمایه‌گذاران از بورس تهران

آمار معاملات روزانه - 1403/12/05

مقایسه آثار نزار قبانی و نادر نادرپوردر یک کتاب

«سوءتفاهم» روی صحنه آبی

کنسرت داود آزاد در تالار وحدت

جنجال داوری در اصفهان

ماتزاری؛ 4.5 میلیون یورو

عجب مصاحبه بدی!

پرسپولیس، تیره مثل من‌سیتی!

زنجیره فولاد - 1403/12/05

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی