بازار آریا

آخرين مطالب

وعده فرزانه صادق به چابهاری‌ها/ بومی‌ها در اولویت قرار گرفتند اقتصاد ایران

وعده فرزانه صادق به چابهاری‌ها/ بومی‌ها در اولویت قرار گرفتند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: بخش اعظم افرادی که در بندر چابهارمشغول بکار می‌شود باید از مردم بومی این منطقه باشند.
فرزانه صادق روز شنبه در جمع مسوولان بندرچابهار بلا تاکید بر ضرورت عجین شدن بندر شهید بهشتی و شهر چابهار خاطرنشان کرد: بندر شهید بهشتی به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور از ویژگی‌های بین المللی بسیاری برخوردار است که رونق و توسعه فازهای کنونی آن به مدد مردم منطقه خواهد آمد البته باید در نظر داشته باشیم که توسعه این بندر نباید به شهر آسیبی وارد کند.
وی اظهار کرد: 12 پروژه ای که امروز در بندر چابهار آغاز بکار کرده و یا وارد عملیات اجرایی می‌شوند منجر به اشتغال حدود 700 نفر می‌شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


زمان تکمیل راه‌آهن چابهار - زاهدان مشخص شد رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خبر داد که طرح راه‌آهن چابهار - زاهدان تا پایان سال آینده تکمیل می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: بخش اعظم افرادی که در این بندر مشغول بکار می‌شود باید از مردم بومی چابهار باشند که این افراد پس از آموزش‌های لازم در این پروژه‌ها مشغول به کار خواهند شد تا نرخ بیکاری در این منطقه کاهش یابد.
وی با اشاره بر ضرورت ارتقای کیفیت عملیات در بندر شهید بهشتی؛ مهمترین مسأله را لزوم تعامل این بندر با شهر چابهار خواند.
صادق افزود: از میان این پروژه‌ها سه پروژه شامل بهره برداری خودروهای آتش‌نشانی، تجهیزات جدید درمانگاه شهرک و کریدور لجستیکی بوده که اگرچه از سوی سازمان بنادر و دریانوردی اجرایی می‌شود اما در تعامل کامل با شهر چابهار و خدمت‌رسانی به مردم این منطقه است.
وی با ابراز تاسف از اینکه ساخت بندر شهید بهشتی از ابتدا به گونه‌ای بوده که امکان افزایش فازهای جدید را ندارد، ادامه داد: البته برای توسعه این بندر باید به ارتقای فازهای کنونی و افزایش خدمات آن اندیشید.
صادق با تاکید بر ضرورت عجین شدن بندر شهید بهشتی و شهر چابهار خاطرنشان کرد: بندر شهید بهشتی به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور دارای ویژگی‌های بین المللی بسیاری است که رونق و توسعه فازهای کنونی آن به مدد مردم منطقه خواهد.
وی ادامه داد: هم‌اکنون اسکله صیادی چابهار در حال لایروبی است تا لنج‌های صیادی همچنان معیشت پرور باشند.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در سرزمینی هستیم که با وجود تحریم‌ها؛ پرچم‌های افتخار به مدد تلاش‌های شبانه روزی مهندسان و کارگران سرزمین در حال اهتزاز است.
در این مراسم چهار فروند شناور خدماتی جست‌وجو و نجات با دستور وزیر راه و شهرسازی به آب انداخته شد که به گفته وی پشتیبان ایمنی دریانوردی خواهد بود و یکی از این شناورها که شناور آتش خوار است در اطفای حریق لنج‌های این بندر ایفای نقش خواهد کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271122/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل تهران چقدر هزینه دارد؟

اعلام موافقت اسرائیل با آزادی اسرای فلسطینی

تاکید وزیر خارجه بر عراقچی بر اراده ایران برای تعامل با همه کشورها بر اساس احترام و منافع متقابل

حمله پلیس آلمان به تظاهرات هواداران احزاب راست افراطی

تنها راه زنده بازگشتن اسرای اسرائیلی اجرای توافق تبادل اسراست

افزایش آمار تلفات ارتش اوکراین در کورسک

گزارشگر سازمان ملل: کمک‌های بشردوستانه به غزه کافی نیست

ادامه حملات اسرائیل به کرانه باختری/ احتمال اعزام تانک به این منطقه

قمار ولیعهد/ قربانی تازه جاه‌طلبی‌های کاخ سفید

معافیت مالیاتی؛ محرک قوی افزایش سرمایه

رشد بورس با موتور خودرو و سوخت پتروشیمی‌‌‌‌‌‌‌‌؟

درخواست آمریکا از اوکراین برای پس دادن کمک‌های مالی این کشور!

زمان مرحله جدید پیش فروش سکه

جیش الظلم مسئولیت تیراندازی به کارمند بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان را پذیرفت

«نه» امارات به راهبرد انزوای ایران

ناتو سیستم انتقال سوخت برای شرایط جنگی احداث می‌کند

حذف امتحان نهایی از پایه دهم/تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش تغییر کرد؟

تکذیب تعطیلی جایگاه‌های CNG

توقف خرید نفت روسیه توسط ترکیه

عدم‌افزایش تولید نفت مسکو پس از صلح با کی‌‌‌‌‌یف

چشم‏‏‏‏‏‏‌انداز ذخایر گازی اروپا

بازار - 1403/12/05

پیش‌بینی از اقدام بانک ژاپن در برابر جنگ تعرفه‏‏‌ای آمریکا

چشم‌انداز تورمی جهان

فعال شدن گسل دلار

فرار سرمایه‌گذاران از بورس تهران

آمار معاملات روزانه - 1403/12/05

مقایسه آثار نزار قبانی و نادر نادرپوردر یک کتاب

«سوءتفاهم» روی صحنه آبی

کنسرت داود آزاد در تالار وحدت

جنجال داوری در اصفهان

ماتزاری؛ 4.5 میلیون یورو

عجب مصاحبه بدی!

پرسپولیس، تیره مثل من‌سیتی!

زنجیره فولاد - 1403/12/05

بازار فولاد - 1403/12/05

بازار آتی - 1403/12/05

معامله بیش از 1.5تن شمش در بورس‌کالا

بازار آلومینیوم جان گرفت

صنعت و فرش آذربایجان؛ ظرفیتی مهم برای گسترش روابط با آلمان

تسهیلات جدید برای طرح‌‌‌های سرمایه‌‌‌گذاری کیش

افزایش پاداش مدیران متا به بهای اخراج کارمندان عادی

اینستاگرام همچنان پربازدیدترین شبکه اجتماعی در ایران

اختلال در دولت الکترونیک

عملکرد خودروسازان بزرگ زیر ذره‌‌بین دولت ایتالیا

خصوصی‏‌سازی کیفیت خودرو را افزایش می‌دهد

«خودرو» از تورم عقب ماند

سرنوشت جزیره خودروسازی ایران

همکاری‏‏‌های تجاری ایران و ارمنستان گسترش می‏‏‌یابد

تاثیر رژیم‏‏‌های غذایی بر ردپای کربنی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی