بازار آریا

آخرين مطالب

پزشکیان: مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست اقتصاد ایران

پزشکیان: مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : رئیس‌جمهور عنوان کرد: می‌گویند مراکز هسته‌ای را می‌زنند، مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست، روی زمین نیست، تو بزن، دوباره می‌سازیم. اگر این اندیشه را در جامعه درست کنیم مشکلمان را حل می‌کنیم.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پنجشنبه در نشست نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم که در جریان سفر امروز وی به جنوب تهران و شهرستان ملارد برگزار شد، اظهار کرد: چرا قبول کنیم جای درس‌خواندن بچه‌های ما در شهرها و روستاها مناسب نباشد؟ اگر نپذیریم، آنوقت راه اصلاحش را هم پیدا می‌کنیم. با مشارکت مردم و همکاری و پشتیبانی دولت نباید اجازه دهیم فرزندان‌مان که فردای کشور متعلق به آنان است در فضای نامناسب تحصیل کنند.
وی ادامه داد: اگر قرار است کشور ما الگو باشد و مطابق سیاست‌های ابلاغی رهبری انقلاب در منطقه در فناوری و اقتصاد اول شود، از همینجا شروع می‌شود. نمی‌شود به آنان نرسیم و بعد انتظار داشته باشیم اتفاقی رخ دهد.
خبر مرتبط

بازار آریا


اعتراض سازمان انرژی اتمی ایران به سیاسی‌کاری آژانس سازمان انرژی اتمی ایران با صدور بیانیه‌ای نسبت به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.
سرمایه اصلی فرزندان این مملکت هستند که آینده کشور را می‌سازند
پزشکیان افزود: ساختمان‌ها و ابزارها سرمایه نیستند، سرمایه اصلی فرزندان این مملکت هستند که آینده کشور را می‌سازند. همه بچه‌های مملکت بچه‌های ما هستند. عده‌ای پول و امکانات دارند و برای فرزندان خود جاهایی درست کرده‌اند اما بقیه چه؟
رئیس‌جمهوری تصریح: می‌شود ما مملکت اداره کنیم و سایرین را نبینیم؟ می‌شود ما باشیم و آنان آموزش درست نبینند؟ و وقتی مشکل پیدا شد یک نیروی نظامی و امنیتی درست کنیم که آنان را از خیابان جمع کنند؟ مقصر ما هستیم‌. ما باید کاری کنیم که آنان آموزش درست ببینند و باور و اعتقادی داشته باشند که باید این کشور را در منطقه اول کنند.
وی تاکید کرد: کارهای بسیاری می‌شود انجام داد اما به شرطی که نگاه خود را عوض کنیم. آنچه را که می‌بینیم به دست می‌آوریم. باید قله‌ها و بهترین‌ها را ببینیم. بهترین را بسازیم و آموزش دهیم و در رفتار نشان دهیم.
پزشکیان افزود: ما همه رفتنی هستیم اما تا زنده هستیم باید بهترین‌ها و برترین‌ها را بخواهیم و طوری حرکت کنیم که بچه‌های ما فردای این کشور را به شکلی خیلی زیباتر بسازند. ما نتوانستیم و آنان خواهند توانست. ما وظیفه داریم که بستر را برای آنان فراهم کنیم.
انرژی هسته‌ای و قدرت نظامی به برکت وجود دانشجویان و نخبگانی است که ماندند و ساختند
رئیس‌جمهوری گفت: امروز اگر به انرژی هسته‌ای و قدرت نظامی خودمان می‌بالیم که علی‌رغم تمام تحریم‌هاست، به برکت وجود عده‌ای از دانشجویان و نخبگان این کشور است که ماندند و ساختند. این باور را باید در فرزندان‌مان ایجاد کنیم که بمانند و بسازند.
وی تصریح کرد: نه اینکه در مدارس تیزهوشان به فرزندان‌مان آموزش می‌دهیم و 80 تا 90 درصد آنان هنوز تحصیل تمام نشده، در فکر خارج هستند. چه تربیتی صورت می‌گیرد؟ باید بچه‌های این کشور بمانند و اینجا را بسازد. باید بماند و با سختی‌ها بسازند تا مدینه فاضله‌ای که لازم است را درست کنند.
پزشکیان افزود: باید تلاش شبانه‌روزی کنیم و کار خود را پیش ببریم. چیزی را مفت به انسان نمی‌دهند. الان می‌گویند تحریم کردند و همه به لرزه می‌افتند که تحریم کرده‌اند. نگاه را عوض کنیم آنان هیچ کاری نمی‌توانند با ما بکنند.
فرض کنیم فقط ایران را داریم و هیچ‌جای دیگری وجود ندارد
رئیس‌جمهوری گفت: فرض کنیم فقط ایران را داریم و هیچ‌جای دیگری وجود ندارد، آیا باید زانوی غم بغل بگیریم و بمیریم؟ نمی‌توانیم خودمان کاری کنیم که کارستان شود؟ او تهدید می‌کند ما باید بترسیم؟ ما می‌توانیم مشکلات را اگر دست به دست هم دهیم و به نخبگان، معلمان، تولیدکنندگان و همه دلسوزان و ارزش‌هایی که باید، احترام بگذاریم مملکت را خواهیم ساخت و بهترین را هم خواهیم ساخت.
وظیفه معلمان ایجاد باور در فرزندانمان است تا برای کشور و ایمان خود بجنگند
وی تصریح کرد: ممکن است من نتوانم ولی باید در این راه و در رفتن به سوی آن بمیرم. این وظیفه معلمان و مسئولان است که بستر را برای فرزندان‌مان طوری فراهم کنیم که آنان با قدرت و ایمان و باور برای مملکت و کشور و ایمان خود بجنگند.
پزشکیان تاکید کرد: این چیزی است که باید به فرزندان خود بیاموزیم، نه اینکه در مدارس آرزوی‌شان این باشد که از این خاک بروند و تصور کنند اگر فلانی ما را تهدید کرد ما خواهیم ترسید و تسلیم خواهیم شد. این چیزی است که باید به فرزندان خود از همان بچگی آموزش دهیم که می‌توانند کشور خود را بسازند و حتی قادرند با علم و دانش خود دنیا را هم عوض کنند.
رئیس‌جمهوری گفت: امیدوارم با همدلی و همراهی و همبستگی آن چشم‌اندازی که رهبری انقلاب ترسیم کرده‌اند را در عمل محقق کنیم نه در حرف. فرق است بین دانستن و توانستن و باور کردن. باور است که ما را می‌سازد اما این باور بدون علم ما را به جایی نمی‌رساند و دعوا درست می‌کند، عده‌ای را داعشی و عده‌ای را نام دیگر می‌گذارد و مسلمان، مسلمان را می‌کشد. یک میلیارد مسلمان در منطقه وجود دارد، دو تا سه میلیون اسرائیلی به آنها دستور می‌دهد، تهدید می‌کند و تحکم می‌کند، شرم‌آور نیست؟
می‌گویند مراکز هسته‌ای را می‌زنند، مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست
وی با بیان اینکه مشکل قدرت نظامی نیست، مشکل اندیشه است و باید اندیشه بچه‌ها را درست کنیم، اظهار کرد: می‌گویند مراکز هسته‌ای را می‌زنند، مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست، روی زمین نیست، تو بزن، دوباره می‌سازیم. اگر این اندیشه را در جامعه درست کنیم مشکلمان را حل می‌کنیم.
پزشکیان با اشاره به اقدامات جامعه خیران مدرسه‌ساز، گفت: در هر محل هرکسی از دستش کاری برمی‌آید، در حد توان انجام دهد. آن مادر شهید که می‌خواهد خانه خود را برای ساخت مدرسه بدهد، این کار را با میلیاردها پول و با دنیا نمی‌شود عوض کرد. او همه‌چیز خود را می‌دهد اگر ما بخشی از پول ساخت یک مدرسه را می‌دهیم.
رئیس‌جمهوری خطاب به استاندار تهران گفت: شما زمین لازم برای ساخت مدرسه را شناسایی کنید، ما همه آن‌ها را خواهیم ساخت و با مشارکت مردم و سایر قوا در این مسیر قدم برمی‌داریم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270668/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژاپن چگونه با تعرفه‌های ترامپ مقابله می‌کند؟

قیمت سکه در جدال با مرز مقاومت کلیدی

احتکار برنج عامل اصلی نوسان بازار

سود 10 میلیاردی با کاشت نهال گردو ژنوتیپ 12پالیز

بازماندن 40 درصد داوطلبان کنکور از آزمون/ علت چیست؟

وعده فرزانه صادق به چابهاری‌ها/ بومی‌ها در اولویت قرار گرفتند

پزشکیان: شفافیت مالیاتی راهی برای کنترل فساد است

همتی: دو چیز گریز ناپذیر است، یکی مرگ است و یکی مالیات!

ابلاغ یک بخشنامه مهم درباره معافیت از مالیات بر ارزش افزوده

شرط شرکت در حراج امروز سکه اعلام شد+ جزئیات

امروز در اقتصاد ایران چه گذشت؟

فناوری نوین کلاهبرداری

تورم در ماه های آینده تشدید خواهد شد

پرداخت باقیمانده پاداش پایان خدمت این بازنشستگان به زودی

دمای این شهر ایران به منفی 21 درجه رسید

بحران جدی تعطیلی جایگاه‌های CNG در آستانه نوروز

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با ایثارگران جنوب غرب استان

هکر‌ها به صرافی معروف حمله کردند/ 401 هزار اتریوم دزدیده شد

چرا طلا مدام گران می‌شود؟+ فیلم

وزیر نیرو: 10هزار ماینر قاچاق در کشور کشف کردیم

بحث و جدل درباره حداقل حقوق کارگران در سال آینده: حقوق ها 16 میلیونی می شود یا 24 میلیونی؟

بازار - 1403/12/04

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 اسفند 1403+ جدول

قیمت طلا 18 عیار امروز شنبه 4 اسفند 1403+ جدول

تراکتور ایرانی به 25 کشور صادر می‌شود

برای تامین امنیت اطراف کوی دانشگاه چه اقداماتی انجام شده است؟

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 4 اسفند 1403

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز شنبه 4 اسفند 1403/ کاهش قیمت

جنب و‌ جوش آخر سال دلار

فقط با یک کلیک، باغ میلیاردی احداث کن!

آغاز مرحله اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار 1403

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 4 اسفند 1403/ افزایش قیمت

قیمت دلار مبادله‌ای امروز شنبه 4 اسفند 1403/ افزایش قیمت

قالیباف فردا به لبنان می‌رود

حمله هکری بی‌سابقه به یک صرافی رمزارز

آغاز به کار نخستین خط اتوبوس برقی چینی در تهران

زیاد النخاله با قالیباف دیدار کرد

تضمین کیفیت نصب پروژه‌های لوله پنج لایه با خرید ابزارهای لوله‌کشی نیوپایپ

خواب خودروی ارزان تعبیر نشد

30 هزار خودرو روی دست خودروسازان مانده است

صنوبر نیگرا یارانه ای یک ساله 4هزارتومان و دوساله 10هزارتومان

اتوبوس برقی در تهران به بهره‌برداری رسید

سیاست دور زدن تحریم چرا نتیجه نداد؟

جشنواره فروش عیدانه 1170 رقم نهال میوه زودبارده بارکد دار + لیست قیمت

جشنواره درختکاری خرید نهال گردو فقط با 38 هزار و میوه 33 هزار

مهاجران ایرانی اخراجی به کاستاریکا رسیدند

هشدار درباره نقش فقر در وقوع جنایت+ فیلم

دپوی 30 هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان!

ثبت رکورد تحویل 19.5 میلیارد سوخت مایع به نیروگاه‌ها

ایران پنجمین کشور دارای بالاترین نرخ تورم در جهان؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی