بازار آریا

آخرين مطالب

سرلشکر سلامی در دیدار با زیاد النخاله: اسرائیلی‌ها به وضوح احساس شکست می‌کنند اقتصاد ایران

سرلشکر سلامی در دیدار با زیاد النخاله: اسرائیلی‌ها به وضوح احساس شکست می‌کنند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه افتخار از آن کسانی است که احساس پیروزی می‌کنند، تاکید کرد: وقتی ما دو طرف صحنه را نگاه می‌کنیم اسرائیلی‌ها واضحا احساس شکست می‌کنند.
سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در دیدار با زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به پیروزی جبهه مقاومت فلسطین و مردم غزه در برابر رژیم صهیونیستی اظهار کرد: این پیروزی فتح مبین و نصرت آشکار الهی بود که موجب سرافرازی جهان اسلام شد خداوند فلسطین مظلوم را بعد از محاصره به پیروزی رساند.
فرمانده کل سپاه افزود: ملاقات‌هایی که در این یک سال و نیم داشتیم غم‌انگیز بود. این مصیبت‌ها و رنج‌هایی که مردم فلسطین را آزار می‌داد قلب ما را می‌فشرد و تحمل آن برای ما سنگین بود، خداوند را بسیار سپاسگزاریم که این ماجرا با پیروزی عزیزان ما در غزه رقم خورد.
خبر مرتبط

بازار آریا


سرلشکر سلامی: ایران برای برخوردهای سخت، اراده لازم را دارد فرمانده کل سپاه گفت: جمهوری اسلامی ثابت کرده که برای برخوردهای سخت، اراده لازم را دارد و به سلاح های پیشرفته مجهز است.
سرلشکر سلامی با تاکید بر این نکته که عملیات طوفان الاقصی دو فراز داشت اظهار کرد: یک فراز آن ابتدای عملیات در 7 اکتبر بود که عنکبوتی و پوشالی بودن قدرت صهیونیست‌ها را به جهان نشان داد. این هیمنه‌ها به ظاهر عظیم ولی در باطن بسیار شکننده‌اند.
وی افزود: قدرت‌های شیطانی به ظاهر بزرگ هستند، اولین کار برای اینکه این قدرت‌ها دچار شکست بشوند این است که در اذهان شکست بخورند. دومین کار این است که ذهن‌ها روشن بشود و شکست پذیر بودن به عنوان یک واقعیت در اذهان جا بیفتد.
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اهمیت تغییر تصویر در تغییر اندازه قدرت تاکید کرد: طوفان الاقصی این تصاویر را تغییر داده، تصورات را تغییر داده، تمام تلاش رژیم برای بازگشت به تصویر قبلی بود ولی خوشبختانه حرکت صهیونیست‌ها و آمریکا مثل حرکت در یک مسیر دایره‌ای است، هرچه از شکست فاصله گرفتند به شکست نزدیک‌تر شدند؛ هرچه تلاش کردند تصویر را تغییر بدهند نتوانستند و صحنه نشان داد که دائماً آسیب‌پذیر هستند، چون این‌ها جبهه باطل‌اند و ذاتاً عناصر پیروزی را در اختیار ندارند. «ان الباطل کان زهوقا» حقیقت ذات این‌هاست.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکا شاید پیروزی هایی داشته باشند اما حتما در انتهای کار شکست می‌خورند، افزود: ممکن است نوساناتی داشته باشند ولی حقیقت مسیر آنان شکست و زوال است. پیروزی‌های تاکتیکی امکان دارد شکل بگیرد ولی نصر و پیروزی استراتژیک وجود نخواهد داشت. غزه این واقعیت را نشان داد، یمن و لبنان این واقعیت را نشان دادند. این‌ها واقعیت‌های زنده‌ای هستند که روبروی ماست، به ما اعتماد به نفس‌ می‌دهد خداوند با ملت‌هایی است که صاحب قلب‌های مستحکم هستند.
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه افتخار از آن کسانی است که احساس پیروزی می‌کنند، تاکید کرد: وقتی ما دو طرف صحنه را نگاه می‌کنیم اسرائیلی‌ها واضحاً احساس شکست می‌کنند در کلام مسئولان و مردم آنان هیچ نشانه‌ای از پیروزی نیست. اینکه رهبران مقاومت را ترور کردند این هم برای صهیونیست‌ها پیروزی به حساب نمی‌آید، شکست آن‌هاست چون رهبران مقاومت با شهادت به پیروزی رسیدند و برای همیشه زنده و جاوید ماندند.
سرلشکر سلامی افزود: هیچ ملتی بدون قهرمان، بزرگ و پایدار نمی‌ماند، شهدای بزرگ برای همه مسلمان‌ها حجت‌های خدا هستند همانطور که سردار سلیمانی برای ایران شکوه جاودانه ساخته، این‌ها هم مسیر جاودانه ساختند. بعداً تاریخ فلسطین و لبنان را با اسامی این شهدا خواهند شناخت.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد، افزود: خود آمریکا هم در مسیر زوال است این‌ها روی زمین در حال اتفاق است و بخشی از آینده ماست، باید به خدا توکل کنیم و هرچه می‌توانیم عمل کنیم.
عملیات وعده صادق 1 و 2 باعث افزایش روحیه جبهه مقاومت شد
زیاد النخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این دیدار با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد فرماندهان عالی رتبه مقاومت از حمایت‌های سیاسی و نظامی ایران در منطقه و جهان و خنثی کردن توطئه‌های دشمن و زیاده‌خواهی آمریکا و اذنابش تقدیر کرد و افزود: این اقدامات در بالا بردن روحیه مردم فلسطین تاثیر بسزایی داشت.
دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه ما تحت پرچم اسلام مجاهدت و مقاومت خواهیم کرد افزود: ما همیشه از شهدای صدر اسلام و شهدای احد یاد می‌کنیم. در راس شهدای احد حمزه سیدالشهدا قرار داشت که داغ سنگینی برای مسلمانان و پیامبر بود ولی آن شهادت بزرگ فتح مکه را در پی داشت. ما از شهادت این شهدای بزرگ مقاومت الهام فتح بزرگ را می‌گیریم.
وی با اشاره به عملیات وعده صادق 1 و 2، گفت: این دو عملیات در روحیه مردم فلسطین تاثیر بسیار عالی داشت و باعث افزایش روحیه مقاومت شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270665/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژاپن چگونه با تعرفه‌های ترامپ مقابله می‌کند؟

قیمت سکه در جدال با مرز مقاومت کلیدی

احتکار برنج عامل اصلی نوسان بازار

سود 10 میلیاردی با کاشت نهال گردو ژنوتیپ 12پالیز

بازماندن 40 درصد داوطلبان کنکور از آزمون/ علت چیست؟

وعده فرزانه صادق به چابهاری‌ها/ بومی‌ها در اولویت قرار گرفتند

پزشکیان: شفافیت مالیاتی راهی برای کنترل فساد است

همتی: دو چیز گریز ناپذیر است، یکی مرگ است و یکی مالیات!

ابلاغ یک بخشنامه مهم درباره معافیت از مالیات بر ارزش افزوده

شرط شرکت در حراج امروز سکه اعلام شد+ جزئیات

امروز در اقتصاد ایران چه گذشت؟

فناوری نوین کلاهبرداری

تورم در ماه های آینده تشدید خواهد شد

پرداخت باقیمانده پاداش پایان خدمت این بازنشستگان به زودی

دمای این شهر ایران به منفی 21 درجه رسید

بحران جدی تعطیلی جایگاه‌های CNG در آستانه نوروز

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با ایثارگران جنوب غرب استان

هکر‌ها به صرافی معروف حمله کردند/ 401 هزار اتریوم دزدیده شد

چرا طلا مدام گران می‌شود؟+ فیلم

وزیر نیرو: 10هزار ماینر قاچاق در کشور کشف کردیم

بحث و جدل درباره حداقل حقوق کارگران در سال آینده: حقوق ها 16 میلیونی می شود یا 24 میلیونی؟

بازار - 1403/12/04

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 اسفند 1403+ جدول

قیمت طلا 18 عیار امروز شنبه 4 اسفند 1403+ جدول

تراکتور ایرانی به 25 کشور صادر می‌شود

برای تامین امنیت اطراف کوی دانشگاه چه اقداماتی انجام شده است؟

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 4 اسفند 1403

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز شنبه 4 اسفند 1403/ کاهش قیمت

جنب و‌ جوش آخر سال دلار

فقط با یک کلیک، باغ میلیاردی احداث کن!

آغاز مرحله اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار 1403

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 4 اسفند 1403/ افزایش قیمت

قیمت دلار مبادله‌ای امروز شنبه 4 اسفند 1403/ افزایش قیمت

قالیباف فردا به لبنان می‌رود

حمله هکری بی‌سابقه به یک صرافی رمزارز

آغاز به کار نخستین خط اتوبوس برقی چینی در تهران

زیاد النخاله با قالیباف دیدار کرد

تضمین کیفیت نصب پروژه‌های لوله پنج لایه با خرید ابزارهای لوله‌کشی نیوپایپ

خواب خودروی ارزان تعبیر نشد

30 هزار خودرو روی دست خودروسازان مانده است

صنوبر نیگرا یارانه ای یک ساله 4هزارتومان و دوساله 10هزارتومان

اتوبوس برقی در تهران به بهره‌برداری رسید

سیاست دور زدن تحریم چرا نتیجه نداد؟

جشنواره فروش عیدانه 1170 رقم نهال میوه زودبارده بارکد دار + لیست قیمت

جشنواره درختکاری خرید نهال گردو فقط با 38 هزار و میوه 33 هزار

مهاجران ایرانی اخراجی به کاستاریکا رسیدند

هشدار درباره نقش فقر در وقوع جنایت+ فیلم

دپوی 30 هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان!

ثبت رکورد تحویل 19.5 میلیارد سوخت مایع به نیروگاه‌ها

ایران پنجمین کشور دارای بالاترین نرخ تورم در جهان؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی