بازار آریا

آخرين مطالب

چقدر وام ازدواج و فرزند‌آوری پرداخت شد؟ اقتصاد ایران

چقدر وام ازدواج و فرزند‌آوری پرداخت شد؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم : پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری از ابتدای سال تا سی ام بهمن ماه به بیش از 241.4 هزار میلیارد تومان رسید.
براساس تکالیف قانون بودجه 1403 (جزء 1و2 بند (ث) تبصره 13 قانون بودجه) پرداخت 190 همت تسهیلات ازدواج و فرزند توسط شبکه بانکی برای سال جاری پیش بینی شده بود که تاکنون بیش از 51.4 هزار میلیارد تومان بیشتر از تکالیف تعیین شده توسط شبکه بانکی اعطا شده است.
براساس آخرین آمار از ابتدای سال جاری تا تاریخ 30 بهمن ماه مبلغ 1.965.296 میلیارد ریال توسط شبکه بانکی به 588 هزار و 31 نفر از متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت شده است که حاکی از تحقق 148 درصدی نسبت به سهمیه تعیین شده تا تاریخ 30 بهمن ماه است. همچنین میزان پرداخت تسهیلات یادشده نسبت به مدت مشابه سال قبل بیانگر رشد حدود 31 درصدی می‌باشد.
خبر مرتبط

بازار آریا


جزئیاتی از وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه سال آینده به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه، بودجه وام ازدواج و فرزندآوری برای سال 1404 کاهش نیافته و بانک مرکزی و مجلس بر تخصیص 275 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به توافق رسیدند. این در حالی است که بودجه این تسهیلات قرض الحسنه در سال جاری 200 همت بود.
همچنین در زمینه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری نیز در این مدت مبلغ 448.691 هزار میلیارد ریال به 542 هزار و 76 نفر از متقاضیان پرداخت شده است. بر این اساس پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان نسبت به سهمیه تا تاریخ یادشده حدود 106 درصد است. همچنین میزان پرداخت تسهیلات یادشده نسبت به مدت مشابه سال قبل بیانگر رشد 5 درصدی می‌باشد.
گفتنی است پرداخت تسهیلات مزبور تا پایان سالجاری نیز توسط شبکه بانکی به متقاضیان تداوم خواهد داشت.
براساس بند (ث) تبصره (13) قانون بودجه سال 1403 کل کشور :"بانک مرکزی مکلف است مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، از محل سپرده‌های قرض‌الحسنه اعم از جاری و پس‌انداز شبکه بانکی پس از کسر سپرده قانونی نسبت به اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری، به هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از 01‌/01‌/1399 بوده است مبلغ سه میلیاردریال و برای زوج های زیر 25 سال و زوجه های زیر 23 سال مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال (که این سقف ها برای خانواده های معزز شهدا و ایثارگران دو برابر است) اقدام نماید."
براین اساس، در راستای اجرای قوانین بودجه سال 1403 کل کشور و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت،، در ابتدای سالجاری مبلغ 1.440.000 میلیارد ریال سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و مبلغ 460.000 ریال میلیارد ریال سهمیه تسهیلات فرزندآوری تعیین و به شبکه بانکی ابلاغ شده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270621/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تورم در ماه های آینده تشدید خواهد شد

پرداخت باقیمانده پاداش پایان خدمت این بازنشستگان به زودی

دمای این شهر ایران به منفی 21 درجه رسید

بحران جدی تعطیلی جایگاه‌های CNG در آستانه نوروز

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با ایثارگران جنوب غرب استان

هکر‌ها به صرافی معروف حمله کردند/ 401 هزار اتریوم دزدیده شد

چرا طلا مدام گران می‌شود؟+ فیلم

وزیر نیرو: 10هزار ماینر قاچاق در کشور کشف کردیم

بحث و جدل درباره حداقل حقوق کارگران در سال آینده: حقوق ها 16 میلیونی می شود یا 24 میلیونی؟

بازار - 1403/12/04

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 اسفند 1403+ جدول

قیمت طلا 18 عیار امروز شنبه 4 اسفند 1403+ جدول

تراکتور ایرانی به 25 کشور صادر می‌شود

برای تامین امنیت اطراف کوی دانشگاه چه اقداماتی انجام شده است؟

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 4 اسفند 1403

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز شنبه 4 اسفند 1403/ کاهش قیمت

جنب و‌ جوش آخر سال دلار

فقط با یک کلیک، باغ میلیاردی احداث کن!

آغاز مرحله اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار 1403

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 4 اسفند 1403/ افزایش قیمت

قیمت دلار مبادله‌ای امروز شنبه 4 اسفند 1403/ افزایش قیمت

قالیباف فردا به لبنان می‌رود

حمله هکری بی‌سابقه به یک صرافی رمزارز

آغاز به کار نخستین خط اتوبوس برقی چینی در تهران

زیاد النخاله با قالیباف دیدار کرد

تضمین کیفیت نصب پروژه‌های لوله پنج لایه با خرید ابزارهای لوله‌کشی نیوپایپ

خواب خودروی ارزان تعبیر نشد

30 هزار خودرو روی دست خودروسازان مانده است

صنوبر نیگرا یارانه ای یک ساله 4هزارتومان و دوساله 10هزارتومان

اتوبوس برقی در تهران به بهره‌برداری رسید

سیاست دور زدن تحریم چرا نتیجه نداد؟

جشنواره فروش عیدانه 1170 رقم نهال میوه زودبارده بارکد دار + لیست قیمت

جشنواره درختکاری خرید نهال گردو فقط با 38 هزار و میوه 33 هزار

مهاجران ایرانی اخراجی به کاستاریکا رسیدند

هشدار درباره نقش فقر در وقوع جنایت+ فیلم

دپوی 30 هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان!

ثبت رکورد تحویل 19.5 میلیارد سوخت مایع به نیروگاه‌ها

ایران پنجمین کشور دارای بالاترین نرخ تورم در جهان؟

نوسانات قیمت گوشت تحت تاثیر عوامل بازاری است

شام؛ قربانی بی‌نظمی در خاورمیانه

فروش ویژه نهال گردو پیوندی 12 تنی + پسته اصلاح شده 6 تنی + بادام 9 تنی زودبارده زیر نظر جهاد کشاورزی

آگهی مزایده بزرگ ماشین آلات و تجهیزات

هزینه تکرار سیاست شکست خورده فشار حداکثری برای آمریکا/ ساز ناکوک کابینه ترامپ

«دولت های شکست خورده» چه بر سر مردم خود می آورند؟

تعرفه‌های پزشکی چقدر افزایش می‌یابد؟

کمبود آرد در این استان رد شد

تکان سنگین قیمت ها در بازار خودرو؛ افزایش قیمت خودرو

عملیات مشترک دلار و طلا در بازار/ طلای آب شده رکورددار شد

صنوبر؛ درختی با رشد سریع و سودآوری بالا برای سرمایه گذاری

جزئیاتی از سختی کار پرستاری در ایران/ پرستارانی داریم که در خودرو زندگی می‌کنند!

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی