بازار آریا

آخرين مطالب

پزشکیان: حرف هایی نسبت به ایران می زنند که من شرمم می آید بیان کنم مقالات اقتصادی

پزشکیان: حرف هایی نسبت به ایران می زنند که من شرمم می آید بیان کنم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : رئیس‌جمهور گفت: می‌خواهیم با همه برادرانمان در صلح و آرامش زندگی کنیم. ما ارتباطات را با همسایگان صمیمی‌تر ادامه می دهیم. باید سرزمینی بسازیم که انسان‌ها در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.
مسعود پزشکیان صبح امروز در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم ایران را به جایگاهی که باید باشد، برسانیم. ایران برای همه سلایق، باورها و اقوام است.
وی ادامه داد: نمایشگاهی که برگزار می‌شود برای انتقال تجربیات و دستاورده و تبادل فرهنگ‌ها و خوبی ها است. در قرآن آمده است که در زمین سیر کنید. کسانی که سیر می کنند، رشد و توسعه پیدا می کند. ما دنبال رونق اقتصاد گردشگری هستیم. شعار امسال سازمان ملل صلح و امنیت جهانی است. صلح و امنیت جهانی با ارتباط، دوستی و صمیمیت امکان پذیر است. صلح و امنیت با تجاوز، قتل، کشتار، اخراج و تبعیض فراهم نمی‌شود. باید بستر ارتباطات انسان‌ها را فراهم کنیم.
خبر مرتبط

بازار آریا


قدردانی پزشکیان از مردم/ حضور حماسی در 22 بهمن به قدم‌های خادمان ملت استواری بخشید رئیس جمهور در اطلاعیه‌ای از حضور حماسی و پرشور مردم صبور و بیدار میهن اسلامی در جشن بزرگ ملی و گرامیداشت چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی قدردانی کرد.
رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر برویم و بیایند، ذهنیت‌ها نسبت به ایران تغییر می کند. حرف هایی نسبت به ایران می زنند که من شرمم می آید بیان کنم. خارج از کشور رفته‌ام ولی ایران و مردم ایران جور دیگری هستند. ایران مردم مهمان‌نوازی دارد. کسانی که گذشته خود را نمی شناسند، بی‌هویت هستند و نمی توانند برای آینده نقشه بکشند. در جای جای ایران تمدن، هنر و فرهنگ وجود دارد. بدانیم کجا بوده‌ایم، کجا هستیم و کجا می خواهیم برویم.
پزشکیان افزود: با دلی مالامال از صمیمت از کسانی که به ایران می‌آیند استقبال می‌کنیم تا متوجه شوند تبلیغات رسانه‌ها علیه ایران، زمین تا آسمان با آنچه واقعیت دارد، تفاوت دارد. آمادگی توسعه بستر گردشگری و رفع موانع در این زمینه را داریم. آماده پذیرش مهمانان در همه زمینه‌های سیاسی، گردشگری، علمی، تجاری و سایر زمینه‌ها را داریم.
وی در ادامه گفت: انسان‌ها با هم برابرند و خون هیچ کسی رنگین‌تر از سایرین نیست و هیچ قومی بر دیگری برتری ندارد. برتری با صداقت، علم و دانایی و انسانیت است. با کشتن و قتل و عام انسان به جایی نمی رسد. حیف نیست از مواهب خدادادی استفاده نکنیم؟ باید از فرصت استفاده کرده و با هم مهربان باشیم و از لذت‌های طبیعی و ساخت دست انسان بهره برده و لذت ببریم. حیف نیست با هم بجنگیم و مردم را از سرزمین خود بیرون کنیم؟ یک عده که انسان‌ها را بمباران می کنند، ادعای حقوق بشر می کنند. مردم غزه و زنان و کودکان و مراکز غیرنظامی را بمباران می کنند و می گویند با تروریسم مبارزه می کنیم؟ می‌گویند دنبال امنیت در منطقه هستیم. شما دست از کشتار بردارید، در منطقه امنیت ایجاد می‌شود. ما دنبال جنگ نیستیم. با همسایگان خود برادر هستیم و با دنیا از در گفت و گو و صلح درآمدیم، ولی کسی که قلدری کرده و تسلیحات کشتار جمعی آماده می‌کند، جنگ و خون ریزی به راه می اندازد نه ما.
رئیس‌جمهور در پایان گفت: می‌خواهیم با همه برادرانمان در صلح و آرامش زندگی کنیم. ما ارتباطات را با همسایگان صمیمی‌تر ادامه می دهیم. باید سرزمینی بسازیم که انسان‌ها در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1265013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معرفی 6 نمونه سایت صنعتی بزرگان صنعت کشور

سقف صدور کارت‌های هدیه افزایش یافت

انتشار تیزر پایتخت 7 در آستانه نوروز

جریمه 260 میلیون تومانی برای پرسپولیس و استقلال

موضع روسیه درباره توافق آمریکا و اوکراین در عربستان

واکنش آمریکا به تعرفه برنج 700 درصدی ژاپن/ جنگ تعرفه‌ای واشنگتن و توکیو کلید خورد؟

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

گمانه‌زنی‌ها درباره اولین سفر اروپایی الجولانی

واردات خودرو در 1404؛ بازی رقابت در زمین انحصار

بورس سبز شد

اوکراین: آماده ایم تا هر جایی با مقامات آمریکایی دیدار کنیم

سفر مقام اماراتی به ایران

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

زمان توزیع میوه شب عید به قیمت تنظیم بازار

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

تنها با کاشت گردو ژنوتیپ رویال می توانید باردهی بالای 12 تن در هکتار را تجربه کنید

مهاجم خارجی استقلال عذرخواهی کرد+ عکس

محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی در پایان هفته

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

واکنش قائم‌پناه به توهین تجمع کنندگان روز گذشته به رئیس جمهور

آخرین مهلت ثبت‌نام خودروی وارداتی اعلام شد

زمان معرفی گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد اعلام شد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

گوشواره های طلا زیر 2 گرم

قیمت مرغ و گوشت قرمز امروز 22 اسفند 1403

قیمت طلا امروز چهارشنبه 22 اسفند 1403/ افزایش قیمت

آخرین فرصت خرید 3 نهال گردو که 250 کیلو باردهی دارد

ویژه برنامه های تحویل سال تلویزیون

بارندگی های 2 شب گذشته کفاف رفع کم آبی تهران را نمی‌دهد

تمجید ایلان ماسک از نتایج مذاکرات واشنگتن-کی‌یف در عربستان

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

جداول بودجه 1404 اصلاح شد

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

ابلاغ خرید تضمینی گندم با این قیمت

جلسه بعدی مجلس 17 فروردین تشکیل می‌شود

4 سوال از وزرای دولت اعلام وصول شد

وزیر بهداشت: سه ماه از کارانه پرستاران را پرداخت کرده‌ایم

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

ارزش‌ افزوده نفت و گاز رشد کرد

گاز طبیعی بخش جدایی‌ناپذیر آینده انرژی جهان است

تضعیف ارزش دلار قیمت نفت را افزایش داد

لیست قیمت 51 خودرو وارداتی اعلام شد

زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی اعلام شد

زمان اجرای مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی+ جزئیات

آتش سوزی در خیابان انقلاب تهران+ تصاویر

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی