بازار آریا

آخرين مطالب

هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است اقتصاد ایران

هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - استاندار کرمانشاه گفت: هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است و کلید این موفقیت، مدیریت کارآمد و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در مرزهای استان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _ شنبه بیستم بهمن _ در آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های زیرساختی و عمرانی منطقه آزاد قصرشیرین که با حضور شیخ جلال نوری استاندار گرمیان، اظهار کرد: چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی گرامی می‌داریم که ایران اسلامی امروز با عزت و اقتدار در عرصه جهانی می‌درخشد.
وی افزود: این انقلاب با توکل به خداوند، رهبری حکیمانه حضرت امام (ره) و همراهی مردم به ثمر نشست و امروز افتخار ما این است که با تعاملات اقتصادی، مسیر جدیدی برای توسعه در مرزهای مشترک جمهوری اسلامی ایران و عراق ایجاد کنیم
استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش کلیدی منطقه آزاد قصرشیرین در تحول اقتصادی استان و کشور، تصریح کرد: امروز، با آغاز اجرای پروژه‌های زیرساختی این منطقه، سنگ‌بنای توسعه‌ای گذاشته می‌شود که نه تنها قصرشیرین، بلکه کل استان را متحول خواهد کرد.
حبیبی تصریح کرد: هدف ما تبدیل قصرشیرین به الگویی موفق از مناطق آزاد کشور است و کلید این موفقیت، مدیریت کارآمد و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در مرزهای استان خواهد بود.
وی با اشاره به مزایا و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این منطقه، عنوان کرد: معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، وجود نیروی کار ماهر و علاقمند، فرصت‌های جذاب سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و موقعیت ممتاز مرز پرویزخان به عنوان مهم‌ترین مرز ترانزیتی کشور از جمله ویژگی‌های استراتژیک منطقه آزاد قصرشیرین است.
استاندار کرمانشاه با تأکید بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاران خارجی، افزود: منطقه آزاد قصرشیرین، یک فرصت بی‌نظیر برای سرمایه‌گذاران، به‌ویژه از کشور عراق و استان‌های همجوار است.
حبیبی با دعوت از تمام سرمایه‌گذاران در راستای ورود به این منطقه، تصریح کرد: این منطقه به رونق اقتصادی و تجاری دو کشور کمک کنند. این منطقه می‌تواند به قطب سرمایه‌گذاری خارجی در غرب کشور تبدیل شود و قطعاً با حمایت‌های دولت و ایجاد زیرساخت‌های لازم، شاهد شکوفایی آن خواهیم بود.
وی خطاب به مسئولان استانی و شهرستانی دستوراتی از جمله تسریع در روند اجرای زیرساخت‌ها و کاهش زمان‌بندی پروژه‌ها، تکمیل سریع‌تر پارکینگ‌ها، اقامتگاه‌ها و مراکز رفاهی و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به صورت جدی و برنامه‌ریزی‌شده صادر کرد.
استاندار کرمانشاه از سرمایه‌گذاران کشور عراق، به‌ویژه استان‌های همجوار دعوت کرد تا از فرصت‌های بی‌نظیر این منطقه بهره‌مند شوند و تأکید کرد: این منطقه می‌تواند به الگویی موفق در همکاری اقتصادی بین ایران و عراق تبدیل شود.
حبیبی گفت: از تمام سرمایه‌گذاران ایرانی و عراقی دعوت می‌کنیم تا در این منطقه آزاد سرمایه‌گذاری کنند و از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شوند. قصرشیرین، دروازه‌ای رو به رونق و شکوفایی خواهد بود.
وی از تمام مسئولان، سرمایه‌گذاران و مهمانان داخلی و خارجی قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با همکاری و تلاش همگانی، منطقه آزاد قصرشیرین به نقطه عطفی در توسعه اقتصادی و تجاری کشور تبدیل شود.
کد خبر 838199

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1263612/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار هواشناسی؛ موج دوم بارش‌ها در راه این استان از امشب

دستور نتانیاهو درباره مذاکره با حماس

پیش بینی قیمت دلار 21 بهمن 1403

درس‌هایی از مجمع ایران‌خودرو برای بازار سرمایه

روایت اکوایران از واقعیت پنهان مسکن در ایران

تحول اقتصادی ایران در سایه حکمرانی نوین

اسماعیل کارتال: شرایط روحیه تیم‌مان را بالا نگه می‌داریم و هر 4 روز یک بار هم بازی می‌کنیم

پیشنهاد عضو هیات ریسه اتاق اصناف ایران برای اجرای سریع و کامل سپتام/ مالکان دوربین مداربسته را نصب کنند؛ اخذ پایان کار منوط به تایید سپتام شود

دلار از مرز 90 هزار تومان هم عبور کرد!

آغاز عصر خصوصی شدن بزرگ‌ترین خودروسازی ایران

عراقچی: تجربه برجام نشان داد آمریکا اهل عهد نیست

استقبال سازمان ملل از تشکیل دولت جدید در لبنان

ایده های جدید دولت برای تامین برق و رفع ناترازی انرژی

کارآفرینی؛ کلید رشد و نوآوری در جامعه و اقتصاد کشور

عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم/ رفع تحریم‌ها نیازمند مذاکره است، اما نه تحت سیاست فشار حداکثری/ مذاکره نمی‌تواند از موضع ضعف صورت بگیرد زیرا دیگر اسمش مذاکره نیست و یک نوع تسلیم است/ تحریم‌ها مانع بزرگی بر سر راه توسعه اقتصادی ایران است

بیانیه مجمع نیروهای خط امام(ره) به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی/ امروز بعد از 46 سال از آن رویداد بزرگ تا چه اندازه در مسیر آرمان‌ها و اهداف انقلاب گام برداشته و در تداوم آن روزهای پر از امید توفیق یافته‌ایم؟

تلاش نتانیاهو برای شکست مذاکرات آتش‌بس

شام؛ میدانی برای تحقق جاه‌طلبی‌های سلطان/ پشت پرده هراس تحریرالشام از آنکارا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 21 بهمن 1403

تقابل بمب‌افکن‌ روسیه با جنگنده اف-35 ناتو در قطب شمال

اطلاعیه تعطیلی دانشگاه‌ها و مدارس استان همدان

چرا موقعیت اصلاحی بازار سهام طولانی شد؟

چهارمحال و بختیاری گنجینه‌ای از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها

معاون اقتصادی استاندار تهران: رئیس جمهور به زودی به ری سفر می کند

با خوردن این برگر، قند خون خود را کاهش دهید

افشاگری درباره هدف از طرح ترامپ در مورد غزه

واریز مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی

پشت پرده نقش‌آفرینی ترکیه در شام

مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست

نظر مهم کارشناسان از رفتار و آینده بازار سهام در هفته های پیش رو

اقتصاد ایالات متحده در آستانه تغییر بزرگ

تدوین برنامه راهبردی 5ساله سازمان حسابرسی در دولت چهاردهم

نهنگ‌های بازار رمزارز در هفته‌ اول فوریه چه آلت کوینی را خریداری کردند؟

مشکلات آزادراه شیراز ـ اصفهان رو به بهبود است

افتتاح و کلنگ‌زنی 58 طرح در شهرستان دنا

هشدار درباره احتمال ریزش سنگ و تخته‌سنگ در کندوان و هراز

تعداد شهدا در حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان اعلام شد

ساعت فعالیت مدارس و ادارات کردستان فردا تغییر کرد

دیدار مدیرکل سازمان منع سلاح شیمیایی با «احمد الشرع»

تعطیلی پرحاشیه بورس

سرمایه گذاری، حتی بالاتر از سود بانکی!

پزشکیان: کشورهای اسلامی زندگی را به مردم غزه باز می‌گردانند

شتاب‌بخشی به روند تولید نفت در میدان نفتی تنگیز قزاقستان

32 تفاهم‌نامه و 7 قرارداد بین المللی در کیش اکسپو منعقد شد

حمایت مجلس از توسعه صنعت پتروشیمی با هدف رشد تولید

شرایط استفاده از کارت رفاهی 300 میلیونی اعلام شد

قدرت پاسپورت ایران کاهش یافت

مستمری مددجویان بهزیستی واریز شد

مشهد فردا 21 بهمن تعطیل شد

پزشکیان: قطعا کشورهای اسلامی با کمک هم خواهند توانست غزه را دوباره آباد کنند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی