بیانیه مشترک وزرای نفت ایران با این 2 کشور
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - اقتصادنیوز : وزرای نفت جمهوری اسلامی ایران، الجزایر و لیبی در پایان مذاکرات دو روزه خود در طرابلس با صدور بیانیه مشترکی خواستار تقویت و انسجام اوپک در این مرحله بحرانی شدند.
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیمقرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارشهای روزنامههای «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان میشود.
17 بهمن 1364؛ بیانیه مشترک وزرای نفت ایران، لیبی و الجزایر
وزرای نفت جمهوری اسلامی ایران، الجزایر و لیبی در پایان مذاکرات دو روزه خود در طرابلس با صدور بیانیه مشترکی خواستار تقویت و انسجام اوپک در این مرحله بحرانی شدند.
17 بهمن 1374؛ 51 درصد سهام کارخانه مینو به آزادگان واگذار شد
51 درصد سهام کارخانه مینو به ارزش 80 میلیارد ریال بهصورت قطعی به آزادگان واگذار شد.
حجتالاسلام والمسلمین علیاکبر ابوترابی، نماینده ولی فقیه در امور آزادگان افزود: 20 درصد ارزش این سهام به صورت نقدی پرداخت شد و بقیه ارزش این سهام از محل سود حاصل از فروش تولید این کارخانه طی 4 سال خبر داد.
17 بهمن 1384؛ تنظیم مجدد روابط تجاری ایران با کشورهای خارجی
مجلس شورای اسلامی روز گذشته یک فوریت طرحی را به تصویب رساند که براساس آن بانکهای صادراتی، گمرکات و تمامی موسسات و دستگاه های دولتی موظف شده اند از ارائه هرگونه تسهیلات به تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاهای غیرضروری تحت لیسانس شرکتهای آمریکایی خودداری کنند.
در این طرح پیشبینی شده است که فهرست کالاهای غیرضروری با پیشنهاد وزارت بازرگانی به تصویب هیات وزیران برسد.
همچنین در پی دستورالعمل رئیسجمهوری مبنی بر لغو و بازنگری روابط اقتصادی و تجاری با کشورهای اهانتکننده به مقدسات اسلامی، معاون وزیر بازرگانی و رئیس اتاق ایران از اجرایی شدن این دستورالعمل خبر دادند.
مهدی غضنفری، معاون وزیر بازرگانی و رئیس سازمان توسعه تجارت خارجی، از ایران و پاکستان به عنوان کشورهایی که خواستار برگزاری نشست اضطراری سازمان کنفرانس اسلامی شدهاند، نام برد و گفت: اگر قرار است تحریمی علیه دانمارک یا دیگر کشورهای اروپایی صورت گیرد، بهتر است از طریق تصمیمگیری سازمان کنفرانس اسلامی باشد.
معاون وزیر بازرگانی با اشاره به دستور رئیسجمهوری افزود: نحوه مقابله با دانمارک به صورت کارشناسیتر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
رئیس اتاق ایران هم گفت: تاکنون این دستورالعمل به اتاق ایران ابلاغ نشده، اما به محض دریافت آن، اجرایی خواهد شد. علی نقی خاموشی تصریح کرد: اتاق ایران با پیروی از دستور رئیسجمهوری به اعضای اتاق دستور رعایت بازنگری در روابط اقتصادی با کشورهای اهانت کننده به پیامبر اسلام را صادر خواهد کرد.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر « شاخص بورس چهاررقمی شد » بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹:۳۷
-
۹ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1261921/