پرسپولیس ثبات دارد، ولی رقیب نه
استقلال؛ محله برو و بیا!
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - دنیای اقتصاد : اصلا و ابدا نباید مدیریت در فوتبال ایران و به خصوص دو باشگاه سرخابی را خودگردان و مستقل دانست. پیش از این عوامل و افراد زیادی در عزل و نصب و شیوه مدیریت استقلال و پرسپولیس دخیل بودند و برای همین نمیشد مقصر اصلی ناکامیهای این دو تیم را گردن یک فرد و یک گروه انداخت، اما اکنون با خصوصیسازی عجیبی که انجام شده، متولیان اصلی دو باشگاه مشخص شدهاند، اما همچنان تصمیمات عجیب مدیریتی در این دو باشگاه و به خصوص استقلال، قربانی میگیرد.
باثبات مثل پرسپولیس
اکثر پرسپولیسیها دوست ندارند خاطرات دوران تلخ اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 برای آنها تکرار شود. زمانی که قرمزها اکثرا در میانههای جدول بودند، ترکیبشان پر از بازیکنان متوسط شده بود و تغییرات مدیریتی آنها بعضا از پنجرههای نقل و انتقالاتیشان پیشی میگرفت!
امروز اما سومین سالگرد معرفی رضا درویش به عنوان مدیرعامل پرسپولیس است؛ کسی که با وجود همه نقاط ضعف و حواشی، حداقل مدیر بدی برای قرمزها نبوده و نتایج تیم و سازوکار فعلی آن، چنین ادعایی را تایید میکند. به هرحال فوتبال، بازی نتایج است و از روی قهرمانیها و موفقیت میتوان کارنامه افراد را بررسی کرد و این ثبات هم به کار درویش آمده و هم به درد سرخپوشان خورده است. اتفاقی که در اردوگاه رقیب یعنی استقلال کاملا شیوه عکس آن اجرا شده و انگار نسخه پرسپولیس چند سال قبل درحال تجویز شدن برای آنهاست!
رفتوآمدهای تمامنشدنی
همزمان با سومین سال متوالی حضور درویش، امروز مدیرعامل جدید استقلال هم رسما کارش را آغاز میکند. علی نظری جویباری که چند روز قبل به عنوان یکی از اعضای تیم جدید مدیریت معرفی شد، قرار است جانشینی باشد برای فرشید سمیعی که عمر حضورش در بالاترین سمت باشگاه به 9 ماه هم نکشید. مهر ماه سال 1400 بود که مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل جدید استقلال جانشین احمد مددی شد و چند ماه بعد هم درویش جای مجید صدری را در پرسپولیس گرفت. از آن زمان 6 مدیر متفاوت بر صندلی اصلی ساختمان خیابان علامه جلوس کردهاند و استقلال با میانگین حضور دو مدیر یک فصل، رسما به محله برو و بیا تبدیل شده است!
تازه به جز آجورلو و علی فتحاللهزاده (که رفت و آمدهای تمام نشدنی دومی هم حکایتهای خاص خودش را دارد) دیگر نفرات یعنی حجت کریمی، علی خطیر، فرشید سمیعی و همین نظریجویباری هم برای نخستین بار شغل مدیرعاملی را در استقلال تجربه کردهاند؛ یعنی هیچگاه پیش از این مدیر هیچ باشگاه ورزشی دیگری نبودهاند!
با تغییرات در بدنه دولت، انتظار جابهجایی مدیران مختلف هم وجود داشت، اما از زمانی که استقلال به هلدینگ خلیج فارس واگذار شده، سه مدیر مختلف عزل و نصب شدهاند و این عدم ثبات بیشک مهمترین عاملی است که آبیپوشان اکنون به این اوضاع افتادهاند. به نظر شما تا کی قرار است استقلال تبدیل شود به محل آموزش مدیریت برای افرادی که هیچ پیشینه مهمی ندارند و تازه قرار هم نیست مدت زیادی در این پست ماندگار شوند؟
-
شنبه ۲۲ دي ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷:۳۰
-
۱۶ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1245480/