بازار آریا

آخرين مطالب

چگونه می‌توان انتقال بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا را کاهش داد؟ تحلیل بازار آریا

چگونه می‌توان انتقال بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا را کاهش داد؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : همه‌گیری کووید- 19، جهان را به شدت تغییر داد و ماسک‌ها، قرنطینه‌ها، ممنوعیت‌های مسافرتی و الزامات بهداشت عمومی در سال 2020 با افزایش موارد ابتلا به جزء عادی روزگار تبدیل شد.
سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند که فقط در سال اول انتشار ویروس کووید-19، بیش از سه میلیون نفر جان خود را از دست دادند و این ویروس تأثیر عمیقی بر سیستم‌های بهداشتی و اقتصاد در سراسر جهان وارد کرده است. اکنون، نیم دهه بعد، محققان به بررسی چگونگی آمادگی بهتر برای بیماری‌های تنفسی آینده ادامه می‌دهند و تأثیر اقدامات بهداشت عمومی ترکیبی در کاهش انتقال ویروس از طریق هوا را مشخص می‌کنند. این یافته‌ها بینش‌های ارزشمندی را برای مدیریت نه فقط بیماری‌های همه‌گیر آینده، بلکه بیماری‌های فصلی مانند آنفلوآنزا و ویروس تنفسی ارائه می‌دهد.
خبر مرتبط

بازار آریا


این بیماری پوستی را با خود درمانی برطرف نکنید یک متخصص پوست و مو و استادیار دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حدود 2 درصد جامعه به بیماری پسوریازیس مبتلا هستند، بر لزوم پرهیز از خوددرمانی در این بیماری تاکید کرد و گفت: افراد باید در همان مراحل اولیه بروز علائم به پزشک مراجعه کنند تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.
واکسن
نتایج مقاله «مقایسه میزان شیوع آنفلوآنزا در کادر نظامیانی که واکسن آنفلوآنزا دریافت کرده‌اند با گروهی که واکسینه نشده‌اند در فصول شایع آنفلوآنزا» منتشر شده در پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی نشان داد که واکسیناسیون علیه بیماری آنفلوآنزا تاثیر مهمی در پیشگیری از این بیماری دارد و انجام واکسیناسیون می‌تواند برای کاهش ابتلا در محیط‌های پرخطر تاثیرات مهمی به همراه داشته باشد.
آنفلوآنزا، بیماری حاد تنفسی است که در نتیجه عفونت با ویروس‌های آنفلوآنزا ایجاد می‌شود. این بیماری دستگاه تنفسی فوقانی یا تحتانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و علائمی نظیر تب، بدن درد، گلودرد و سرفه را به همراه دارد.
ماسک
در میان اقدامات محافظتی مورد مطالعه، به ویژه ماسک‌های صورت با کیفیت بالا مؤثر بودند. برخی از ماسک‌های سوپاپ‌دار سرعت انتقال بیماری کووید- 19 را تقریباً 9 برابر در صورت استفاده جهانی کاهش دادند. این ماسک‌ها حتی در صورت استفاده جداگانه، بدون توجه به مدت زمان تماس، خطر انتقال را تا سه برابر کاهش می‌دهند. با این حال، ماسک‌های جراحی و پارچه‌ای در مقایسه بسیار کمتر مؤثر بودند. این تحقیق بر اهمیت اولویت‌بندی ماسک‌های با کیفیت بالا در استراتژی‌های بهداشت عمومی آینده، نه فقط برای بیماری‌های همه‌گیر، بلکه برای مدیریت بیماری‌های تنفسی فصلی تاکید می‌کند.
خبر مرتبط

بازار آریا


خطر ابتلا به این دو بیماری بیخ گوش این افراد مشتریان تتو که روز به روز به تعدادشان افزوده می‌شود حاضرند هزینه‌های زیادی بپردازند غافل از اینکه ممکن است عوارض خطرناک این اقدام گریبان آنها را بگیرد.
تهویه
بر اساس نتایج تحقیقات سایت ارث، فراتر از ماسک‌های با کیفیت بالا، تهویه نقش مهمی در کاهش انتقال ویروس دارد. ذرات ویروسی تمایل دارند در فضاهایی با تهویه ضعیف به ویژه در هنگام فعل و انفعالات نزدیک مانند صحبت کردن یا سرفه کردن تجمع پیدا کنند. دوبرابر کردن میزان گردش هوای داخلی، چه از طریق پنجره‌های باز، افزایش جریان هوا از سیستم‌های تهویه مطبوع یا بهبود تهویه مکانیکی می‌تواند خطر انتقال را تا 30 درصد کاهش دهد. تهویه بهتر با فاصله‌گذاری فیزیکی، حفاظت را بیشتر و رویکردی چند لایه برای جلوگیری از انتقال هوا ایجاد می‌کند.
تنوع در نرخ انتقال بیماری کووید- 19 می‌تواند تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله بار ویروسی، حساسیت فردی و شرایط محیطی باشد. برخی خطر قابل‌توجه بالاتری نسبت به دیگران دارند و بر نیاز به راهبردهای بهداشت عمومی که هم جنبه‌های زیست‌محیطی و هم جنبه‌های رفتاری را مورد توجه قرار می‌دهند، تأکید می‌کنند.
همه‌گیری کووید- 19 برای بسیاری از ما وحشتناک بود، به همین دلیل مهم است که از تجربیات خود چیزهای زیادی بیاموزیم؛ ما به‌عنوان افراد عادی و هم مسئول باید از این درس‌ها برای کنترل بهتر بیماری‌های تنفسی استفاده کنیم که نه فقط برای جلوگیری از همه‌گیری‌های آینده، بلکه برای مدیریت بیماری‌های فصلی مانند آنفلوآنزا نیز اهمیت دارد.
راهکارهایی برای کاهش انتقال ویروس
درس‌های حاصل از همه‌گیری بیماری کووید- 19 ارزش اقدامات پیشگیرانه در کنترل بیماری‌های منتقله از هوا را برجسته می‌کند. سرمایه‌گذاری بر روی ماسک‌های باکیفیت، بهبود کیفیت هوای داخل ساختمان و ارتقای تغییرات رفتاری مانند فاصله‌گذاری در هنگام شیوع بیماری می‌تواند خطرات انتقال ویروس را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد. این راهبردها نه تنها به پیشگیری از همه‌گیری‌های آینده کمک می‌کند، بلکه مدیریت بیماری‌های تنفسی فصلی را نیز بهبود می‌بخشد. با درک و به کارگیری این یافته‌ها، جامعه بهتر می‌تواند از خود در برابر اثرات بهداشتی و اقتصادی بیماری‌های منتقله از هوا محافظت کند. اقدامات ساده و در عین حال موثر مانند پوشیدن ماسک موثر و افزایش تهویه می‌تواند تفاوت اساسی در کاهش انتقال ویروس و نجات جان افراد ایجاد کند.
نتایج مقاله «پس از بیماری کروناویروس» منتشرشده در پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی نشان داد که همه‌گیری‌ها به‌عنوان بخش طبیعی زندگی و از نظر وقوع قابل پیش‌بینی هستند. بازگشت پیاپی ویروس نقص ایمنی اکتسابی بیماری مانند ایدز، سندرم تنفسی سخت، آنفلوآنزا، سندروم تنفسی خاورمیانه و بیماری کووید توانست بیماری‌های مشترک انسان و حیوان را از دهه 1980 نمایش دهد. هرچند عده‌ای همه‌گیری اخیر را به‌عنوان پدیده‌ای پیش‌بینی‌ناپذیر با پیامدهای تهدیدکننده نامیدند و البته کنار آمدن با آن نیز دشوار است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1242782/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک فعال اقتصادی: با سرمایه‌گذاری در جزیره بوموسی نیرو‌های بومی هم صاحب شغل می‌شوند

کارگروه مشترک روسیه و طالبان تشکیل خواهد شد

ظرفیت دانشگاهیان برای توسعه عمرانی و اقتصادی اردبیل استفاده شود

حضور‌ چشمگیر فعالان اقتصادی و مدیران شرکت‌های بزرگ تولیدی در غرفه اکسین در نمایشگاه ملی فولاد ایران در برج میلاد / تلاش فولاد اکسین خوزستان برای تحقق رشد تولید

واکنش عربستان به ادعای اسرائیل درباره الحاق کشورهای عربی

شناسایی راننده خودروی آفرود در بازار تاریخی سمنان توسط پلیس فتا

روایت مجید شاکری از مهم‌ترین عامل جهش ارزی اخیر

رایزنی امیرخان متقی با وزیر خارجه امارات

بررسی مجدد FATF در مجمع تشخیص مصلحت بدون افراط و تفریط

سالمندترین و جوان‌ترین استان‌های کشور مشخص شدند

نوسانات قیمت دلار پس از تحلیف ترامپ | آیا دلار بالاتر از 90 هزار تومان می‌رسد؟

کشف 233 همت کالای قاچاق در سال جاری

مسکو: گروه کاری روسیه و طالبان ایجاد خواهد شد

تسلیت‌گویی مسعود پزشکیان در پی وقوع زلزله تبت چین

احتمال ورشکستگی کسبه به علت قطعی برق

ایروانی: رژیم اسرائیل همچنان بزرگ‌ترین تهدید برای حال و آینده سوریه است

پدرسون: تعدی به حاکمیت سوریه باید متوقف شود

تحلیل اکوایران از تله فقر در بازار اجاره

یک فعال کارگری: افزایش 35 درصدی حق مسکن امسال کارگران تعیین تکلیف شود

صدر اعظم موقت اتریش معرفی شد

پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بزودی

پیش بینی قیمت دلار 20 دی 1403

بسته فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی تدوین شود

رد پای ناترازی انرژی در تعطیلی کارخانه‌ها

توسعه صنعت هوایی، راهبرد اصلی در «پیام»

رشد بی نظیر تجارت ایران و قطر / دوحه به تهران چشمک زد

هشدار درباره وضعیت اقتصادی ایران

خبر بد برای کوئیک سواران/ ریزش 11 میلیونی خودرو اقتصادی سایپا در بازار امروز 19 دی

عراقچی، مقام قطری را به حضور پذیرفت

پاریس «ایلان ماسک» را تهدید کرد

خرید طلای آب شده حتی با 100 هزارتومن! 5 سوت طلای هدیه

کشف 233 همت انواع کالای قاچاق؛ تشکیل 76 هزار و 747 پرونده

مجمع تشخیص در بررسی FATF از افراط و تفریط پرهیز می‌کند

بورس از مالیات بر سوداگری معاف شد

مجمع تشخیص در بررسی FATF از افراط و تفریط پرهیز خواهد کرد

سکوت بروکسل درباره ادعای ترامپ درخصوص گرینلند

تعلیق و ابطال مجوز 10 رسانه ازسوی ساترا

سازمان بورس برای بازگشایی نمادهای پتروشیمی‌ها شرط گذاشت + جزئیات

سند ساماندهی رمز ارزها تصویب شد

زمان دور جدید گفت‌وگوهای ایران و 3 کشور اروپایی

اتوبوس تهران مشهد در اتوبان بعثت واژگون شد / سرنوشت مسافران چه شد؟

تداوم رکود در بازار خودرو/ رانا پلاس ارزان شد + جدول

پایان ویکی پدیا؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 دی 1403

توصیه مهم آملی لاریجانی به مجمع تشخیص مصلحت؛ در بررسی FATF از افراط و تفریط پرهیز شود/ مجمع مصالح نظام را در نظر می‌گیرد

تجارت 265 میلیون دلاری ایران و قطر در 9ماه

اظهارات تازه رئیس مجمع تشخیص درباره ارجاع دوباره FATF به این مجمع

بررسی مجدد FATF در مجمع تشخیص مصلحت

آملی لاریجانی از بررسی دوباره FATF در مجمع تشخیص خبر داد

یک استقلالی بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس می‌شود!

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی