بازار آریا

آخرين مطالب

مهارت‌های ضروری برای موفقیت در بازرگانی خارجی اقتصاد ایران

مهارت‌های ضروری برای موفقیت در بازرگانی خارجی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - آریا بازار / احتمالا شما هم مانند میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به فکر تجارت کردن هستید و می‌خواهید با مردم دیگر کشورها وارد مذاکره شوید و محصولاتتان را به آن کشورها صادر یا کالای مدنظرتان را از آنها بخرید. اما تجارت و بازرگانی، فراتر از خرید و فروش ساده است. برای موفقیت در این حوزه، باید به مجموعه کاملی از مهارت‌ها مانند مهارت‌های زبانی، ارتباطی، بازاریابی و غیره مسلط باشید.
احتمالا شما هم مانند میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به فکر تجارت کردن هستید و می‌خواهید با مردم دیگر کشورها وارد مذاکره شوید و محصولاتتان را به آن کشورها صادر یا کالای مدنظرتان را از آنها بخرید. اما تجارت و بازرگانی، فراتر از خرید و فروش ساده است. برای موفقیت در این حوزه، باید به مجموعه کاملی از مهارت‌ها مانند مهارت‌های زبانی، ارتباطی، بازاریابی و غیره مسلط باشید. 


پس اگر در ابتدای مسیر بازرگانی هستید و می‌خواهید به سبک تجار موفق تجارت کنید، تا انتها این مطلب را بخوانید و با 8 مهارت ضروری برای موفقیت در بازرگانی خارجی آشنا شوید.
1) مهارت‌های زبانی
اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که تصمیم گرفته‌اید به دنیای تجارت و بازرگانی خارجی ورود کنید باید بگوییم که مهارت‌های زبانی یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که برای موفقیت در این مسیر به آن نیاز دارید. 
تصور کنید می‌خواهید با شرکتی در کشور دیگر وارد معامله شوید، برای اینکه بتوانید با آنها به خوبی ارتباط برقرار کنید، متن قراردادها را بخوانید و به‌طورکلی مذاکره خوبی داشته باشید باید به زبان آنها یا حداقل زبان انگلیسی مسلط باشید. 
البته استفاده از مترجم می‌تواند در برخی مواقع مفید باشد، اما اگر خودتان بتوانید به زبان طرف مقابل صحبت کنید و منظور او را به طور کامل درک کنید، قطعاً مذاکره بسیار بهتر و موفقیت‌آمیزتری خواهید داشت. به‌علاوه، همیشه به مترجم دسترسی ندارید و استفاده از مترجم هزینه‌های اضافی نیز به همراه دارد.
علاوه بر مذاکره، برای اینکه بتوانید در تجارت خارجی موفق باشید، باید مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را انجام دهید. مثلاً باید بدانید که در بازارهای جهانی چه چیزی فروش می‌رود، از کجا می‌توانید بهترین کالاها را بخرید و چگونه مشتریان خارجی را پیدا کنید. برای انجام همه این کارها، به زبان انگلیسی نیاز دارید. با زبان انگلیسی می‌توانید اطلاعات مورد نیازتان را پیدا کنید، با مشتریان و تامین‌کنندگان صحبت کنید و قراردادهایتان را بنویسید.


2) مهارت‌های ارتباطی
ارتباطات موثر، قلب تپنده و رمز موفقیت هر تاجر و بازرگانی است. فرقی نمی‌کند که در حال صحبت با مشتری خارجی باشید یا تامین‌کننده، نحوه ارتباط شما به شدت می‌تواند موفقیتتان در دنیای تجارت را تحت تاثیر قرار دهد. اصلا چرا ارتباطات موثر در دنیای تجارت مهم است؟
3) رضایت مشتری
وقتی با مشتریان خارجی بتوانید ارتباطات مؤثرتری برقرار کنید، به آنها حس ارزشمندتری القا می‌کنید و این موضوع اعتماد آنها به شما و کسب‌وکارتان را بیشتر می‌کند. این اعتماد، منجر به فروش بیشتر و ایجاد رابطه طولانی‌مدت می‌شود.
4) حل اختلافات
 در طول مذاکره و انجام معامله، ممکن است اختلافاتی با طرف مقابل داشته باشید. زمانی که به مهارت‌های ارتباطی مسلط باشید می‌توانید به‌صورت مسالمت‌آمیز این اختلافات را حل کنید.
5) بستن قراردادها
 ارتباطات مؤثر در بستن اصولی قراردادها نیز نقش مهم و کلیدی دارد. با برقراری ارتباط مؤثر می‌توانید به خوبی نیازهای مشتریان را درک کنید و به آنها پیشنهادهای جذاب بدهید. یا در طول مذاکره با تامین‌کنندگان از آنها تخفیف‌های خوبی بگیرید.
6) مدیریت بحران
در صورت بروز بحران می‌توانید با حداقل خسارت، مشکل ایجاد شده را رفع نمایید.
7) مهارت‌های بازاریابی
در دنیای تجارت امروز، داشتن محصولات و خدمات باکیفیت کافی نیست. شما علاوه بر محصولات باکیفیت باید اطلاعات کاملی از بازارهای هدف و نیازهای مشتریان داشته باشید تا بتوانید متناسب با نیازهای آنها بهترین محصولات را تولید و به آنها ارائه دهید. 
فرقی نمی‌کند که صادرکننده کالا باشید یا واردکننده، درهرصورت برای پیش‌بردن تجارتی موفق شما باید در زمینه تحقیقات بازار، برندسازی، بازاریابی دیجیتال، روابط‌عمومی، مدیریت کانال‌های توزیع و غیره مهارت داشته باشید. بیایید با یک مثال اهمیت این مهارت را بررسی کنیم. 
فرض کنیم دو شرکت ایرانی «الف» و «ب» هر دو تولیدکننده زعفران هستند و تصمیم گرفته‌اند صادرات به ترکیه داشته باشند. شرکت «الف» صرفاً به کیفیت محصولات توجه داشته و بر این باور است که کیفیت زعفران به تنهایی برای موفقیت در صادرات این محصول کافی است. اما شرکت «ب» علاوه بر کیفیت محصول برای بازاریابی هم ارزش و اهمیت قائل بوده و تحقیقات بازار قوی دارد و توانسته است یک برند قوی برای زعفران خود ایجاد کند. آنها برای برند خود یک وب‌سایت حرفه‌ای و چندزبانه ایجاد کرده‌اند و تصاویر باکیفیت و خوبی از زعفران‌ها، کارخانه و غیره گذاشته‌اند. علاوه بر این به‌صورت مستمر در نمایشگاه‌های مرتبط با حوزه غذا نیز حضور دارند.
با اجرای این استراتژی بازاریابی، شرکت «ب» به سرعت در بازار ترکیه شناخته می‌شود و محصولات آنها در فروشگاه‌های بزرگ و معتبر به فروش می‌رسد. آن‌ها موفق می‌شوند سهم قابل‌توجهی از بازار را به خود اختصاص دهند و سودآوری خود را افزایش دهند. اما شرکت «الف» علی‌رغم کیفیت بالای محصول، با مشکلاتی مانند عدم شناخت کافی از بازار و عدم ایجاد ارتباط موثر با مشتریان مواجه می‌شود. در نتیجه، فروش آن‌ها بسیار پایین است و سهم کمی از بازار را به خود اختصاص می‌دهند.

بازار آریا

8) مهارت در کار با ابزارها و تجزیه‌وتحلیل داده
مهارت در کار با ابزارها و سایت‌های حوزه بازرگانی و تجارت، به عنوان یکی از مهارت‌های کلیدی در عصر اطلاعات، نقش بسیار مهمی در موفقیت تجارت شما دارد. به کمک ابزارهای تجزیه‌وتحلیل داده می‌توانید آمار واردات و صادرات کشورها را بررسی کنید و بدانید که بهترین خریداران یا تامین‌کنندگان محصولات مدنظرتان کدام کشورها هستند.
یکی از بهترین سایت‌ها برای بررسی این اطلاعات وب‌سایت تریدمپ است. با استفاده از تریدمپ، می‌توانید به سادگی بزرگ‌ترین بازارهای جهانی برای محصولات خود را شناسایی کنید. تنها کافیست کد تعرفه گمرکی کالای موردنظر خود را وارد کنید تا به اطلاعاتی جامع درباره کشورهای اصلی واردکننده و صادرکننده آن کالا دست پیدا کنید. این ابزار قدرتمند، جستجوی شما برای پیداکردن شرکای تجاری را به شدت آسان می‌کند.
9) مهارت در حل مسئله
توانایی حل مسئله، یکی از مهم‌ترین مهارت‌های موردنیاز برای موفقیت در دنیای تجارت است. در محیط پویا و رقابتی امروز، کسب‌وکارها با چالش‌های مختلفی مانند کمبود منابع، تغییرات بازار و رقابت شدید روبرو هستند. افرادی که بتوانند به‌سرعت مشکلات را شناسایی کرده و راه‌حل‌های مناسب برای آن‌ها پیدا کنند، می‌توانند موفقیت بیشتری در حوزه تجارت داشته باشند. مهارت‌هایی مانند تحلیل داده‌، تفکر خلاق، همکاری تیمی و مدیریت زمان، از جمله مهارت‌های کلیدی هستند که به شما کمک می‌کنند تا بهتر بتوانید مسائل و چالش‌های مسیر تجارت را رفع کنید.
10) مهارت در انجام امور گمرکی
مهارت در انجام امور گمرکی یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در تجارت و بازرگانی خارجی است. این مهارت نه تنها باعث می‌شود که فرایندهای واردات و صادرات سریع‌تر انجام شود، بلکه می‌تواند باعث کاهش هزینه‌ها، تسریع در ترخیص کالا و افزایش بهره‌وری شود. 
به عنوان یک تاجر موفق باید به قوانین و مقررات تجارت مسلط باشید و خود را با آخرین تغییرات در رویه‌های گمرکی به روز کنید. از طرفی باید بدانید که مراحل ترخیص کالا از گمرک چگونه است و برای خروج کالا از اماکن گمرکی چه مراحلی را باید پشت سر بگذرانید.
قطعا هر چه مهارت شما در انجام امور گمرکی بیشتر شود، مدت زمان ترخیص کالا از گمرک سریع‌تر شده و این موضوع کاهش هزینه‌های تجارت را برای شما به همراه خواهد داشت.

بازار آریا

آیا داشتن همه مهارت‌ها برای شروع تجارت ضروری است؟
شروع تجارت و بازرگانی خارجی، به معنای تسلط بر تمام مهارت‌های بازرگانی نیست. بسیاری از تاجران موفق، بدون اینکه به همه مهارت‌های تجارت مسلط باشند، توانسته‌اند کسب‌وکارشان را رونق دهند.
یکی از این حوزه‌های تخصصی، امور گمرکی است. ترخیص کالا از گمرک، فرآیندی پیچیده و وقت‌گیر است که نیازمند دانش و تجربه فراوان است. به جای اینکه وقت خود را صرف یادگیری جزئیات پیچیده قوانین گمرکی کنید، می‌توانید این کار را به شرکت‌های تخصصی ترخیص کالا مانند شرکت پی اس پی اکسپرس بسپارید. این شرکت، با داشتن سال‌ها تجربه و تیمی از کارشناسان مجرب، می‌تواند کلیه امور مربوط به ترخیص کالا را به صورت حرفه‌ای و سریع برای شما انجام دهد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1230655/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی: شاهد طراحی آمریکایی و صهیونیستی برای تجزیه کشور‌های اسلامی هستیم

تمامی ادارات این استان تعطیل شد

روز آرام بازار خودرو/ شاهین ارزان شد

اردوغان: ترکیه از وحدت و تمامیت ارضی سوریه دست نمی‌کشد

وضعیت ناترازی‌ گاز تا پایان سال 1420

بازدید از مجتمع بندری کاسپین

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

تهران تعطیل شد

آیا بازار توافقی می‌تواند نوسانات ارز را کنترل کند؟

تعطیلی مدارس و ادارات تهران در پنج‌شنبه 29 آذر / بانک‌ها باز است

نقش اردوغان در سقوط دولت بشار اسد/ فرصت‌یابی اسرائیل برای ترسیم مجدد مرزهای منطقه

عراقچی: امیدواریم «دی 8» پیام محکمی به دنیا بدهد

وزارت دفاع روسیه بیانیه داد

تأثیر مبهم تعرفه‌های آمریکا بر تورم یورو/ گام دوم سیاستی در «پایتخت کریپتو»

کارشناس اقتصادی دلیل افزایش 8 برابری قیمت مسکن را شرح می‌دهد

چطور تخفیف بیمه ماشین را انتقال دهیم؟

دیدار استاندار اردبیل با خانواده شهید معظم «سردار سرلشکر سید جعفر خراسانی مقدم»

عملکرد قابل دفاع کارکنان پالایش و پخش/ افزایش 50 درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها

عزت و اقتدار هر کشور در گرو پیشرفت اقتصادی و توسعه صنعتی آن است

ایجاد شرکت پروژه و تحرک در مولدسازی

ایرلاین «لیان» به‌زودی در بوشهر راه‌اندازی می‌شود

پزشکیان با استقبال مقامات مصری وارد قاهره شد

اعزام قطارها در این خط متروی تهران از سر گرفته شد

تخصیص بیش از 6 هزار و 800 قطعه انواع سکه در حراج امروز

هدیه 10 سوت طلا بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام

کادو برای روز مادر چی بخریم؟

تورم نقطه ای آبان‌ به 35.3 درصد رسید

سفر تاریخی مسعود پزشکیان به مصر از لنز عکاسان + عکس

برخورد شدید یک قطار مسافربری با قطار باری

معاون ستاد ملی جمعیت: پوشک بچه‌ها هم در قانون آمده ولی برای اجرایش پول نیست!

کارشناس اقتصادی: رسیدن به فناوری در اقتصاد نامولد نفتی نیاز جدی پیدا نمی کند

ابلاغ قدردانی رئیس‌جمهوری از کارکنان صنعت نفت/ روزهای افتخارآفرین صنعت نفت

بررسی تاثیر تحریم ها بر بیکاری در ایران

پیام های تسلیت در پی درگذشت علاءالدین میرمحمد صادقی

تحویل بیش از 6 میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها در چهار ماه

تحویل بیش از 6 میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها در 4 ماه

رستمیان و بیرانوند؛ بهترین تیراندازان ایران در رنکینگ جهانی

واکنش بقایی به قطعنامه ضدایرانی در مجمع عمومی سازمان ملل

«علی اف» قصد ترکیه برای ایجاد پایگاه نظامی در جمهوری آذربایجان را رد کرد

زورآزمایی نتانیاهو و اردوغان در سوریه

پاسخ توانیر به گلایه صاحبان صنایع از قطع برق در شهرک‌های صنعتی

ادعای عضو شورای عالی بورس در مورد بدمصرفی گاز و اتمام منابع تا سال 1410

پایان سبز پاییز در بورس انرژی ایران

آماری عجیب از وضعیت بورس از زبان رضایی کارشناس بازار سرمایه

توزیع روزانه بیش از 320 میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی/تلاش شبانه‌روزی بیش از 16 هزار نفتکش

معاون اقتصادی سازمان بازرسی از مراکز دیسپچینگ برق و گاز بازدید کرد

نامه مهم عارف درباره واردات خودرو

برای تغییر ریل سیاست‌های اقتصادی دولت فکری کنید

هشدار خرازی نسبت به تسری ناامنی از سوریه به عراق

ارتش اسرائیل به 12 کیلومتری جاده دمشق به بیروت رسید

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی