فسفات چرام سکوی جهش اقتصادی و اشتغالزایی در کهگیلویه و بویراحمد
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - امام جمعه چرام گفت: نیروهای بومی شهرستان، اولویت بکارگیری در فسفات چرام باشند.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید نورالله افشار، امام جمعه چرام در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: امام حسن عسکری (ع) می فرماید هیچ گرفتارى و بلایى نیست مگر آن که نعمتى از خداوند آن را در میان گرفته است.
امام جمعه چرام با بیان اینکه به قول سعدی در بوستان «خدای ار به حکمت ببندد دری، گشاید به فضل و کرم دیگری»، افزود: پذیرش و تسلیم حکمت های خداوند از نشان های اهل تقوا است.
افشار با بیان اینکه کلنگ زنی غنی سازی فسفات چرام در هفته گذشته انجام شد، ادامه داد: از همه مسئولانی که اهتمام داشتند و پیگیر این موضوع بودند آقایان استاندار، نماینده مردم، هلدینگ ها، فرماندار، شورای تامین شهرستان و سرمایه گذار تقدیر می شود.
امام جمعه چرام با بیان اینکه طبق نظر کارشناسان، کشاورزی اولویت مسولان برای شهرستان چرام باشد چون با احداث سد، همه مردم بهره خواهند برد و در این طرح غنی سازی نهایت حدود دویست نفر بطور مستقیم مشغول به کار خواهند شد، بیان کرد: چند پیشنهاد و نکته بیان می دارم، طبق شاخص ها چرام از شهرستان های امن استان است، مردم و مسولان آماده برای همکاری هستند و سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری در این شهرستان دعوت می کنم، معمولا در هر خانواده چرامی حداقل یک نفر جوان بیکار وجود دارد، نیروهای بومی شهرستان در اولویت بکار گیری فسفات باشند.
وی با بیان اینکه شاه بیت پدیده و پیروزی انقلاب اسلامی توجه به مسائل فرهنگی بود یکی از اشکالات این است که در کنار توجه به مسائل اقتصادی، فرهنگ که مثل اکسیژن است مورد کم توجهی قرار می گیرد در چنین طرح هایی پیوست فرهنگی برای رفع مشکلات فرهنگی وجود داشته باشد.
رفع آسیب های اجتماعی مثل خودکشی که یکی از آسیب های این شهرستان است از ظرفیت های استفاده چنین طرح هایی باشد، عنوان کرد: کمک به مساجد، مسایل تربیتی و توجه به پیشنهادات شورای فرهنگ عمومی در چنین طرح هایی دیده شود، در آینده تذکرات و پیشنهاداتی در باب چنین طرح هایی و فسفات چرام را با مردم در میان خواهم گذاشت.
افشار با بیان اینکه هفدهم آذر، پایان 61 سال حکومت حزب بعث و 52 سال حاکمیت حافظ اسد و بشار اسد در این کشور بود، گفت: تحولات سریع و شگفتانگیز اخیر که دوازده روز به طول انجامید، درسها و عبرتهای زیادی را در خود نهفته دارد و بعد از داعش دولت سوریه تحت فشار کشورهای عربی و غربی از ایران خواست تامین امنیت سوریه، در اختیار خود سوریها باشد. بنا بر همین درخواست، نیروهای ایرانی در سوریه به مرور کاهش یافت.
وی افزود: ایران طی سالهای گذشته برای متقاعد کردن دولت سوریه برای آغاز روندهای اصلاحی در حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تلاشهای جدی کرد اما این تلاشها معمولا از سوی طرف مقابل چندان مورد توجه قرار نمیگرفت و در بسیاری از مواقع این تلاشها به عنوان دخالت در امور داخلی سوریه تلقی میشد.
امام جمعه چرام ادامه داد: مقامات سوری به طور ضمنی به ایران پیام دادند که کشورهای منطقه طی پیامهایی به سوریه اعلام کردهاند که در صورت فاصله گرفتن از جبهه مقاومت در بازسازی سوریه کمکهای قابل توجهی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه عربستان از شرط های کمک به سوریه را بستن سفارت انصاراله یمن ذکر کرد و بشار نیز چنین کرد، عنوان کرد: شروع حملات تکفیریها (چندساعت پس از آتشبسِ لبنان) حکایت از اجرای یک برنامه از پیش طراحیشدهی "غربی، عبری، عربی" داشت که اینبار ضلع "ترکی" نیز به آن افزوده شده بود.
هدف از انجام این برنامه، انتقامگیری از طوفانالاقصی و خروج رژیم از حالت دفاعی به هجومی و ضربه زدن به عقبه جبهه مقاومت و مسیر مهم لجستیکی آن (سوریه) بود.افشار گفت: بشار در جنگ 33 روزه، درب اسلحهخانههای خود را به روی حزبالله گشود.
وی افزود: بشار اسد در طول چندماه اخیر بر اثر فشار فزاینده ناشی از آثار و تبعات اقتصادی و اجتماعیِ جنگ هشتساله با تکفیریها و تحریمهای فلجکننده غرب، و ساختار ناهمراه ارتش و بدنه نظامی و نیز وجود مشکلات سیاسی و اجتماعی که ناشی از نظام بستهی تکحزبی حاکم بود، دل به وعدههای عربستان و امارات از یک سو، و ترکیه و قطر از سوی دیگر خوش کرد. کاهش حمایتهای روسیه بخاطر درگیریاش در جنگ اوکراین از وی نیز موجب شد، تا احساس کند نمیتواند این بار را بر دوش بکشد.
افشار گفت: تمام تلاش دشمن برای این است که مسئله فلسطین و غزه به دست فراموشی سپرده شود، لذا تمام تلاش ما نیز باید شعلهورسازی آتش مبارزه با رژیم غاصب و برجستهسازی مظلومیت و جهاد فداکارانه مردم بینظیر غزه باشد و اتهام اختلاف بین میدان و دیپلماسی یا خیانت دولت در حمایت از مقاومت، دور از انصاف است.علیرغم نقدهایی که به دولت چهاردهم در برخی حوزهها وارد است، اما باید گفت در عرصه حمایت از مقاومت خصوصا در این مقطع، کمال همراهی را در میدان دیپلماسی و غیر آن داشته است.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف دشمنان با چنین موضوعاتی اختلاف بین مردم و حاکمیت و بی اعتمادی به دولت است، بیان کرد: مقاومت یک تفکر مقابله با استکبار است که دربین همه ملت های دنیا نهادینه شده است.ونشانه آن تظاهرات مردمی علیه صهیونیست ها است.
افشار با بیان اینکه برخی می گویند در سوریه مقابل داعش شهید دادیم پس با سقوط بشار شکست خوردیم، اولا هدف داعش تسلط بر شام ،عراق و ایران بود که اگر به ایران می رسیدند آمار کشتار و تخریب صدها برابر میشد، افزود:طبق منطق تحلیل گران ناآگاه، امام حسین ع در کربلا شکست خورد و دشمن به اهدافش رسید در حالی که شهادت آغاز راه بود و انقلاب ما در جنگ به دنیا صادر شد و فرهنگ مقاومت نیز به دنیا صادر شده است.
وی گفت: فرهنگ مقاومت مثل شیشه است اگر شکسته شود تیزتر خواهد شد.
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1227570/