بازار آریا

آخرين مطالب

ایران با اتصال مستقیم به هند و روسیه به قطب حیاتی انتقال انرژی منطقه تبدیل خواهد شد؟ اقتصاد ایران

ایران با اتصال مستقیم به هند و روسیه به قطب حیاتی انتقال انرژی منطقه تبدیل خواهد شد؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ارتباط مستقیم گاز ایران، هند و روسیه بیش از یک پروژه انرژی و اقتصادی صرف است. این یک اتحاد استراتژیک با پتانسیل برای بازتعریف پویایی انرژی منطقه ای است. این کشورها با استفاده از نقاط قوت خود و پرداختن به منافع مشترک، می توانند آینده انرژی یکپارچه تر، امن تر و پایدارتر را ایجاد کنند. این همکاری نه تنها نویدبخش رشد و توسعه اقتصادی است، بلکه ایران را به عنوان یک قطب حیاتی انرژی قرار می دهد و نقش آن را در تجارت بین المللی گاز افزایش می دهد.
سهیل محمودیان کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری برنا در رابطه با اهمیت اتصال مستقیم گازی ایران به روسیه و هند در دولت چهاردهم گفت: موقعیت استراتژیک جغرافیایی ایران، همراه با ذخایر عظیم گاز طبیعی، آن را به یک کاندیدای ایده آل برای تبدیل شدن به یک قطب بزرگ ترانزیت گاز در غرب آسیا تبدیل کرده است. با داشتن دومین ذخایر بزرگ گاز در جهان، توانایی ایران در بهره برداری از این منابع برای منافع منطقه ای بی نظیر است. شبکه خط لوله گسترده آن که در حال حاضر به خوبی توسعه یافته است، می تواند برای تسهیل انتقال گاز از روسیه به هند و همچنین به سایر بازارهای بالقوه گسترش یابد. این زیرساخت نه تنها از جاه طلبی ایران برای تبدیل شدن به یک بازیگر اصلی در تجارت جهانی گاز پشتیبانی می کند، بلکه اهمیت ژئوپلیتیکی آن را نیز افزایش می دهد.
این کارشناس انرژی در رابطه با مسئله هند و بازار تشنه آن در جهت نیازمندی به گاز عرضه شده ایران و روسیه گفت: هند، یکی از سریع ترین اقتصادهای در حال رشد در سطح جهان، با تقاضای رو به رشد انرژی مواجه است که ناشی از صنعتی شدن سریع، شهرنشینی و رشد جمعیت است. به عنوان سومین مصرف کننده انرژی، نیاز هند به منابع انرژی قابل اعتماد و مقرون به صرفه بسیار مهم است. این تقاضا با منافع استراتژیک آن در تنوع بخشیدن به عرضه انرژی و افزایش امنیت انرژی همسو است. عرضه مستقیم گاز از روسیه از طریق ایران راه حلی پایدار و مقرون به صرفه را به هند ارائه می دهد که وابستگی به مسیرهای سنتی و تامین کنندگان انرژی را کاهش می دهد.

بازار آریا

وی با اشاره به جستجوی روسیه برای بازارهای جدید گازی و بهترین مسیر پیش‌روی آن از طریق ایران گفت: روسیه به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گاز طبیعی، دائماً به دنبال بازارهای جدید برای صادرات خود است. به طور سنتی، اروپا مقصد اصلی گاز روسیه بوده است. با این حال، تنش های ژئوپلیتیکی و تغییر پویایی بازار، روسیه را بر آن داشته تا بازارهای جایگزین را در آسیا جستجو کند. اتصال مستقیم به هند از طریق ایران نه تنها یک بازار پرسود باز می کند، بلکه هزینه های حمل و نقل و وابستگی به مناظر ژئوپلیتیک اروپا را کاهش می دهد. این تغییر جهت جریان‌های انرژی نشان‌دهنده یک محور استراتژیک به سمت آسیا است که با اهداف اقتصادی و ژئوپلیتیک گسترده‌تر روسیه همسو می‌شود.

بازار آریا

ایجاد یک ارتباط مستقیم گازی بین ایران، هند و روسیه دارای مزایای اقتصادی و استراتژیک متعددی است. اولا این موضوع برای روسیه با دور زدن مسیرهای سنتی مانند اروپا و اتصال مستقیم به هند از مسیر ایران، هزینه های حمل و نقل به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. این کارایی اقتصادی به قیمت‌گذاری رقابتی تبدیل می‌شود. یک خط مستقیم گازی بین روسیه و هند از مسیر ایران خطرات مرتبط با بی ثباتی ژئوپلیتیک و نوسانات بازار را کاهش می دهد. زنجیره تامین انرژی متنوع امنیت ملی انرژی را برای هند و روسیه تقویت می کند. دسترسی به انرژی مقرون به صرفه و قابل اعتماد از رشد صنعتی حمایت می کند، رقابت پذیری را تقویت می کند و توسعه اقتصادی را در هند تقویت می کند. این همکاری نفوذ ژئوپلیتیکی هر سه کشور را افزایش می دهد. ایران نقش خود را به عنوان یک هاب انرژی منطقه ای تقویت می کند، روسیه دسترسی خود را به بازارهای آسیایی گسترش می دهد و هند تامین انرژی پایدار را تضمین می کند.

بازار آریا

این کارشناس انرژی در پایان گفت: ارتباط مستقیم گاز ایران، هند و روسیه بیش از یک پروژه انرژی و اقتصادی صرف است. این یک اتحاد استراتژیک با پتانسیل برای بازتعریف پویایی انرژی منطقه ای است. این کشورها با استفاده از نقاط قوت خود و پرداختن به منافع مشترک، می توانند آینده انرژی یکپارچه تر، امن تر و پایدارتر را ایجاد کنند. این همکاری نه تنها نویدبخش رشد و توسعه اقتصادی است، بلکه ایران را به عنوان یک قطب حیاتی انرژی قرار می دهد و نقش آن را در تجارت بین المللی گاز افزایش می دهد. همانطور که این کشورها چالش ها و فرصت های پیش رو را دنبال می کنند، تعهد آنها به این چشم انداز مسیر بازارهای جهانی انرژی را در سال های آینده شکل خواهد داد.
انتهای پیام/ 

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1218062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحویل زمین سوخته نفتی

هیولای تورم دوباره بیدار شد

خودزنی آمریکا در خاورمیانه/ رونمایی از پلن ساکن جدید کاخ سفید

پذیرش خلع سلاح نفتی ایران

تعداد شهدای لبنان به 4000 نفر نزدیک شد

حضور پزشکیان در تالار وحدت تهران

صرفه‌‌‌جویی 79میلیون دلاری صنایع سمنان از داخلی‌‌‌سازی ارزی

موشکافی اشتغال‌زایی صنعت سرب و روی کشور

تولید گچ به سبک دهه 50

تابلوی هفته - 1403/09/07

سرمایه‌گذاری 30میلیون دلاری جاستین سان

بازی ایلان ماسک با قیمت دوج‌کوین

رالی پرنوسان بیت‌کوین

داریوش فرهنگ: سعی کردم کارهای دم‌دستی انجام ندهم

امشب؛ تکرار دو فینال جدید

بازارها پس از تعرفه ترامپی

تهدید تعرفه‏‏‌ای ترامپ

آمار معاملات روزانه - 1403/09/07

اوگو هلث: دسترسی به خدمات درمانی در نقاط دورافتاده سومالی

آیا هوش مصنوعی مولد ارزش این همه سر و صدا را دارد؟

رهبری سازمانی از درون شروع می‌شود

ناراحتی ایرج رامین‌فر از جای خالی بیضایی

نوید محمدزاده کارگردان تئاتر شد

تهدید مجری بی‌بی‌سی به اسیدپاشی

ستاره در مسیر ایران

طلب 12 میلیاردی سروش رفیعی

مصدومان استقلال می‌رسند

با لایک، فیکس نمی‌شوی!

عقبیم؛ خیلی عقبیم!

کلیدواژه توسعه صنایع معدنی

مزیت رقابتی شرکت‌ها در 2025

بازار جهانی - 1403/09/07

زنجیره فولاد - 1403/09/07

بازار فولاد - 1403/09/07

بازار آتی - 1403/09/07

شاخص‏‏‌های کالایی در مسیر رشد

ضرورت بهره‌‌‌مندی صنعت و کشاورزی از پساب حاصل از فاضلاب

فعالیت پنج دانشکده پرستاری در لرستان

اجحاف برقی به تولید یزد

پیشنهاد گوگل برای تغییرات جدید در نتایج جست‌وجوی اروپا

اندونزی پیشنهاد سرمایه‌گذاری اپل در این کشور را رد کرد

هوش مصنوعی جدید انویدیا برای تولید موسیقی

عصبانیت غول‌های شبکه اجتماعی از قانون جدید استرالیا

استانداردسازی هزینه فناوری اطلاعات از سبد خانوار

بودجه سال آینده شرکت‌های دولتی نیازمند اصلاح

فروش 102کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله

بازار ارز در انتظار خبر آتش‌بس

یخبندان تامین‌مالی

سهام نیسان سقوط کرد

جنجال جگوار

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی