بازار آریا

آخرين مطالب

قدرت اقتصادی، مبنایی ترین قدرتی است که در دوران کنونی بر قدرت های دیگر تاثیر می گذارد اقتصاد ایران

قدرت اقتصادی، مبنایی ترین قدرتی است که در دوران کنونی بر قدرت های دیگر تاثیر می گذارد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، در سفر به استان کرمان، در بازدید از مجموعه صنعتی کرمان موتور، با بیان اینکه اگر بخواهیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم باید اقتدار نظامی و بازدارندگی دفاعی و موشکی داشته باشیم و بنا بر توصیه قرآن کریم برابر دشمنان باید قوی شویم گفت: از فرهنگ اسلامی آموخته ایم دینداری عرصه‌های مختلفی دارد که یکی از بزرگترین عرصه های دینداری "قوی شدن" است.
وی با بیان اینکه یکی از مبنایی ترین قدرت ها که در دوران کنونی بر قدرت های دیگر تاثیر دارد قدرت اقتصادی است، گفت: امروز قدرت اقتصادی بر قدرت نظامی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی اثر دارد و این یک واقعیت است.
نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: یک زمانی عرصه‌ها را جدا می کردند و می گفتند عرصه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی امنیتی که این هم یک بازی بود والا در فرهنگ دینی ما همه اینها در هم تنیده‌ شده اند اسلام قدرت نظامیش با فرهنگیش با هم تنیده است.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی با تاکید بر اینکه خدا را شاکریم در ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف صنعتی معجزه اتفاق افتاده است اظهار کرد: هر چند در آغاز جنگ تحمیلی گلوله توپ نداشتیم، در اختیار ما هم قرار نمی‌دادند، امکانات دیگری هم نداشتیم و حتی به ما سیم خاردار نمی‌فروختند، اما امروز می‌بینیم در عرصه موشکی به نقطه ای شکوهمند رسیده ایم هر چند هنوز همه توانمان را آشکار نکرده ایم.
وی افزود: امروز در عرصه صنعت آنچه بیشتر از هر چیز انسان را خرسند می کند این است که از مرحله طراحی تا اجرا کار توسط جوان ایرانی انجام می‌شود این برای ما افتخار دارد امروز دیگر دستمان پیش کسی دراز نیست و این مهم به برکت انقلاب و نظام اسلامی با فرهنگ و روحیه بسیجی محقق شده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه تصریح کرد: مسیر استقلال، خودکفایی و عزت ایران اسلامی با هدایت های داهیانه رهبری معظم انقلاب اسلامی، همراهی مردم و همت، تلاش و پشتکار جوانان این مرز و بوم طی شد تا امروز ما به این نقطه اقتدار رسیدیم.
وی تصریح کرد: یکی از سناتورهای آمریکایی تاثیر گذار می گوید " امروز انقلاب اسلامی مرگ تدریجی ما را رقم زده است" و این مهم در پرتو فرهنگ بسیجی رقم خورده است.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به سخنان 30 سال قبل مقام معظم رهبری به دولت مردان اظهار کرد: توصیه معظم له برای پیمودن مسیر پیشرفت و سازندگی کشور استفاده و بهره گیری از کسانی بود که فرهنگ و روحیه بسیجی داشته باشند یعنی دو ویژگی تعهد و تخصص که وقتی این دو با هم پیوند بخورد معجزه می آفریند؛ همان معجزه‌ای که امروز در لبنان و غزه و یمن شاهد هستیم.
وی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع بسیجیان اظهار کرد: رهبر فرزانه ما فرمودند "بسیجی کسی است که عرق دینی و ملی دارد" بسیجی نمیخواهد بنده قدرت های بیرونی باشد".
نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر اینکه بسیجی دغدغه خدمت به مردم را دارد گفت: من از همه جوانان، مهندسان و متخصصان متعهد و بسیجی تشکر می‌کنم و در این مجموعه نمونه کشوری اعتماد به مردم و بخش خصوصی را به دولت‌مردان نمایش میدهید؛ دولتمردان اگر به بخش خصوصی اعتماد کنند، هم بهترین خدمت به مردم است و هم بهترین خدمت را به آبادانی و استقلال کشور می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در پایان تصریح کرد: امیدوارم گام‌های بزرگی را در جهت استقلال این کشور برداریم و با تولید، خودکفایی، استقلال اقتصادی و خدمت صادقانه به این مردم، الگویی از حکمرانی دینی را به زیبایی به نمایش بگذاریم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1218041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محکومیت گروگانگیری در پاکستان از سوی ایران

پزشکیان: قرار نیست با ذلت در برابر کسی سر خم کنیم

نسخه تایلند برای نجات اقتصاد؛ سیل پول نقد به راه افتاد

کرملین بیانیه صادر کرد

وزیر کار: افزایش حقوق کارگران نزدیک به نرخ تورم خواهد بود/ ویدئو

آذربایجان غربی لرزید

آمریکا مذاکرات با اوکراین را مثبت دانست

اوکراین آتش‌بس 30 روزه را پذیرفت

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

یک مقام اوکراینی مذاکرات ریاض را سازنده دانست

پژوپارس گران شد/ هایما چقدر قیمت خورد؟

دیدار رمضانی رهبر انقلاب با دانشجویان فردا برگزار می‌شود

تجلیل عراقچی از برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

وزیر علوم: به ازای هر 1500 دانشجو یک موسسه آموزش عالی وجود دارد

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی عقب افتاد

کشته شدن 11 نفر در حمله تروریستی در این کشور

الحدیده یمن مورد حمله قرار گرفت

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

گاز مناطقی از اهواز فردا قطع می‌شود

بازگشت بخش دوم بودجه به مجلس

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

فرزندان شهدا پرچم‌داران عرصه علم باشند/ جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، رسالت امروز فرزندان شهدا/ شناسایی فرزندان شاهد نخبه و ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و شکوفایی آنان

آواربرداری در خیابان طالقانی تهران ادامه دارد+ جزئیات

مالیات خودرو‌های لوکس چه زمانی اخذ می‌شود؟

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

تعیین دستمزد باز هم به تعویق افتاد

سقف برداشت وجه نقد از خودپردازها افزایش یافت

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

تاکید وزیر آموزش و پرورش بر استعدادیابی در سراسر کشور

جزئیاتی از توافق جدید لبنان و اسرائیل

دافعه بورسی

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

بلاتکلیفی دستمزد کارگران در آستانه سال نو؛ تعیین حقوق 1404 به هفته آینده موکول شد

امضای تفاهم‌نامه همکاری وزارت نفت و همراه اول

سرتیپ نصیرزاده به بلاروس وارد شد

واکنش کمیته ملی المپیک به مهاجرت یک ورزشکار زن

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

تاکید اروپا بر برخورد دیپلماتیک با برنامه هسته‌ای ایران

معاون رئیس جمهور: وجاهتی ندارد دایره ممنوعیت صادرات کالاهای غیر ضرور افزایش یابد

بازار طلا و سکه؛ درگیر نوسانات دوگانه/ دلار لغزیذ

ایردات شورای نگهبان به بودجه فردا بررسی می‌شود

آغاز طرح نظارت بر نمایندگی‌های خدمات پس از فروش خودرو

سقف برداشت از خودپردازها افزایش یافت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی