بازار آریا - عراقچی پس از لغو سخنرانی خود در بنیاد کارنگی که قرار بود روز گذشته (دوشنبه 1 اردیبهشت) به صورت مجازی انجام شود، متن سخنرانی خود را منتشر کرد.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای
اقتصاد ؛ وزیر امور خارجه پس از لغو سخنرانی خود در بنیاد کارنگی که قرار بود روز گذشته (دوشنبه 1 اردیبهشت) به صورت مجازی انجام شود، متن سخنرانی خود را منتشر کرد:
ما تنها کشور روی زمین هستیم که بر اساس دلایل اخلاقی و مذهبی، مخالفت رسمی خود را با سلاحهای هستهای اعلام کرده و این مخالفت با فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حرام بودن چنین سلاحهایی بیان شده است.
متأسفانه برنامه هستهای صلحآمیز ما به دلیل برداشتهای نادرست و روایتهای دارای انگیزههای سیاسی، دچار سوءتفاهم و تحریف شده است.
گرچه برجام، دستاورد مهمی بود، اما میخواهم کاملاً روشن کنم که بسیاری در
ایران معتقدند که برجام دیگر پاسخگوی نیازهایشان نیست. آنها خواهان توافقی تازه هستند که منافع
ایران را تضمین کند و در عین حال به نگرانیهای همه طرفها نیز پاسخ دهد.
استفاده از تهدید و فشار علیه ملت سرافراز ایران، سالهاست که ناکارآمدی خود را نشان داده و مسیر مصالحه را میبندد، نه این که باز کند.