بازار آریا
پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404
شنبه 30 فروردين 1404 - 22:14:33
بازار آریا - تجارت نیوز / قیمت دلار نقدی روز شنبه همزمان با شروع مذاکرات ایران و آمریکا در رم در بلاتکلیفی قرار گرفت و با تلرانس 100 تومانی در کانال 85 هزار تومانی نوسان داشت. در نخستین روز هفته، معامله‌گران زیادی در لاک احتیاطی فرو رفتند و پایان مذاکرات روز شنبه را زمان مناسبی برای مشخص شدن روند بازار ارز در روزهای آتی می‌دانستند؛ مذاکراتی که اکنون نتیجه آن مشخص شده و بوی تفاهم از آن به مشام می‌رسد.
قیمت دلار روز شنبه در معاملات نقدی با نوسان محدود 100 تومانی در مرز کانال 85 و 86 هزار تومانی نوسان داشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز شنبه با رقم 85 هزار و 850 تومانی معامله شد.
روند بازار ارز در نخستین روز هفته وابستگی بالایی با اخبار و رویدادهای سیاسی نشان داد و معامله‌گران بازار ارز به اخبار مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا در رم توجه ویژه‌ای داشتند. بر همین اساس، معاملات نقدی دلار اندک بود و در فضایی احتیاطی انجام شد.
بازار
پیش بینی قیمت دلار
کارشناسان اقتصادی معتقدند فضای مبهم پیرامون جزئیات توافق احتمالی و زمان‌بندی اجرای مفاد آن سرمایه‌گذاران را در شرایط احتیاطی قرار داده است. تحلیلگران بازار ارز می‌گویند اخبار مثبت از مذاکرات هسته‌ای می‌تواند قیمت دلار را تا کف کریدور 80 هزار تومانی پایین بیاورد.
فعالان بازار ارز امیدوارند با شفاف شدن چشم‌انداز مذاکرات و مشخص شدن زمان‌بندی لغو تحریم‌ها ثبات نسبی به بازار ارز برگردد. اما به نظر می‌رسد تا آن زمان معامله‌گران همچنان در سایه بلاتکلیفی، موقعیت‌ خود را با احتیاط مدیریت کنند.
با این حال اما به محض پایان‌یافتن مذاکرات ایران و آمریکا در رم، خبرهای مثبتی از تفاهم میان دو طرف مخابره شد. آن‌طور که عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران گفته است، آمریکایی‌‌ها تا کنون بحث غیرهسته‌ای مطرح نکرده‌اند. به نظر می‌رسد همین رویکرد، یکی از دلایل تداوم گفت‌وگوها بوده است.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز با مثبت خواندن مذاکرات روز شنبه، از برگزاری دور سوم گفت‌وگوها در عمان در آغاز هفته آینده خبر داده است.
انتشار این اظهارات و اخبار سبب شد قیمت تتر و دلار فردایی با ریزش مواجه شود. قیمت تتر در لحظه تنظیم این گزارش به 83 هزار و 700 تومان رسیده و قیمت دلار فردایی هم از کانال 86 هزار تومانی تا قیمت 84 هزار و 200 تومان سقوط کرده است.
در صورتی که قرار باشد قیمت دلار، الگوی دور نخست مذاکرات را تکرار کند، باید در انتظار ریزش بیشتر قیمت این ارز بود اما با توجه به اینکه کارشناسان اقتصادی، کف قیمت دلار را محدوده 80 تا 82 هزار تومان می‌دانند به نظر می‌رسد قیمت دلار با این سطح حمایت برخورد کرده و در همین مناطق نوسان کند. اما باید منتظر ماند و دید که آیا حاکم بازار فردا، هیجان است یا احتیاط؟ که در این صورت سناریوی دلار متغیر خواهد بود.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1296446/پیش-بینی-قیمت-دلار-31-فروردین-1404
بستن   چاپ