بازار آریا
ورود وزیر آموزش‌وپرورش به ضرب‌وشتم چند دانش‌آموز در سنندج
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 17:43:47
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - ایسنا : پیرامون خبر منتشره درباره تنبیه چند دانش آموز در سنندج، وزیر آموزش و پرورش دستور ویژه برای بررسی ابعاد موضوع، پیگیری و استفاده از ظرفیت‌های حقوقی و قانونی آموزش و پرورش برای استیفای حقوق دانش آموزان را صادر کرد.
پیرامون خبر منتشره درباره تنبیه چند دانش آموز در سنندج، علیرضا کاظمی در گفت‌وگو با مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، ضمن ابراز تاسف از رفتارهای غیرتربیتی و غیرانسانی، دستور ویژه برای بررسی ابعاد موضوع، پیگیری و استفاده از ظرفیت‌های حقوقی و قانونی آموزش و پرورش برای استیفای حقوق دانش آموزان را صادر کرد.
وی در این گفت‌وگوی تلفنی با تأکید بر دفاع از حقوق تمام دانش آموزان، افزود: با فرد خاطی و این تخلف، قاطعانه برخورد خواهیم کرد و به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد حقوق دانش آموزان تضییع یا نادیده گرفته شود.
گفتنی است؛ پرونده فرد خاطی در مسیر تحقیقات و تحت رسیدگی جدی قرارگرفته و با توجه به زمان بر بودن روند رسیدگی عادلانه هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات کارمندان دراستان، دستور اعمال ماده 13 قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان( تعلیق 3 ماهه) توسط وزیر آموزش و پرورش صادر شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، گفتنی است وزارت آموزش و پرورش در صورت بروز موارد مشابهی از این دست، قطعاً قاطعانه برخورد کرده و هیچ مماشاتی در این زمینه صورت نخواهدگرفت.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1293443/ورود-وزیر-آموزش‌وپرورش-به-ضرب‌وشتم-چند-دانش‌آموز-در-سنندج
بستن   چاپ