بازار آریا
بهترین هفته طلای جهانی در 5 سال اخیر/ اونس در مسیر 3500 دلار
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 19:54:55
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - اقتصادنیوز : موسسه مالی یوبی‌اس روز جمعه پیش‌بینی خود از قیمت طلا را برای دومین‌ بار در سال جاری افزایش داد و اکنون انتظار دارد که در طول 12 ماه آینده، این نرخ به 3500 دلار در هر اونس برسد.
طلا بهترین هفته خود را در طول پنج سال گذشته ثبت کرد و به بالاترین سطح خود رسید؛ چراکه سرمایه‌گذاران در پی افزایش تعرفه‌های آمریکا به‌ یکی از معدود پناهگاه‌های امن باقی‌مانده در بازارهای جهانی هجوم بردند.
در همین حال، براساس آنچه اکوایران گزارش داده است:‌ قیمت جهانی شمش طلا تا روز جمعه بیش از 6.5 درصد رشد کرد و به رکورد جدید 3,237 دلار در هر اونس رسید که براساس گزارشی از فایننشیال تایمز، بزرگ‌ترین رشد هفتگی از مراحل اولیه همه‌گیری کووید 19 در مارس 2020 محسوب می‌شود.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «درخشش طلای جهانی در آتش ترس و تردید؛ رمزگشایی از بازگشت فلز زرد به اوج/ جنگ تعرفه‌ای آغازگر موج جدید؟» بخوانید.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1292201/بهترین-هفته-طلای-جهانی-در-5-سال-اخیر--اونس-در-مسیر-3500-دلار
بستن   چاپ