بازار آریا
وزیر جهاد کشاورزی:
صنعت دامداری ایران در میان پنج کشور برتر دنیا
جمعه 22 فروردين 1404 - 21:42:58
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - پایگاه اطلاع‌رسانی دولت : وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران جزو چهار پنج کشور برتر دنیا در صنعت دامداری،دامپروری به‌ویژه در گاوداری شیری است و با تولیدکنندگان رده اول جهان خیلی فاصله ندارد.
غلامرضا نوری قزلجه روز جمعه - ٢٢ فروردین - در بازدید از یک واحد صنعتی دامداری در اسلامشهر در جنوب غرب استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به همت دامداران پرتلاش کشور اکنون ایران جزو چهار پنج کشور اول دنیا در صنعت دامداری قرار دارد و در صنعت دامپروری به ویژه در گاوداری شیری و خیلی به تولیدکنندگان رده اول جهان خیلی فاصله نداریم.
‌وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه از روزهایی که واردکننده لبنیات بودیم فاصله گرفتیم، تصریح کرد: اکنون محصولات لبنی ایران به کشورهای اروپایی و به شرکت‌های تراز اول دنیا صادر می‌شود.باید از از همه فعالان صنعت دامداری و دامپروری از تولید کنندگان تا محققان امور دام تشکر کنیم زیرا کسب جایگاه‌های نمونه و برتر در بازار دام و لبنیات در جهان باعث افتخار و قابل تحسین است.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تامین محصولات در بازار شب عید گفت: بازار اسفندماه و پایان سال ١4٠٣ از نظر تامین مواد غذایی و محصولات نسبتاً خوب، آرام و کامل بود و با تلاش تولیدکنندگان و کمک اصناف بخش کشاورزی و مدیریت تنظیم بازار توانستیم بازار متعادل در قیمت داشته باشیم و تلاش می‌کنیم این روند ادامه داشته باشد.
‌قیمت جدید شیر خام و مرغ و تخم‌مرغ به‌زودی اعلام خواهد شد 
وی بر ضرورت حمایت‌ از تولیدکنندگان دام شیر خام و لبنیات، مرغ و تخم مرغ تاکید کرد و گفت: بخشی از هزینه‌های تمام شده تولید مواد لبنی و پروتئینی مربوط به تغذیه و نهاده‌های دامی است که با ارز مشخص ترجیحی به قیمت سال گذشته تامین می‌شود البته نرخ ارز ترجیحی سال گذشته کماکان به همان قیمت ادامه خواهد داشت و تغییر نخواهد کرد؛ اما بخشی از این هزینه‌های تمام شده متاثر از سایر قیمت‌ها و شاخص‌های اقتصاد کلان کشور و تورم است که باید لحاظ شود و قیمت گذاری جدیدی صورت بگیرد.
نوری گفت: روند قیمت‌گذاری با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌ها و اصناف این حوزه انجام می‌شود، جلسات کارشناسی متعددی برگزار شده و قیمت‌های سال جدی برای مرغ و تخم مرغ و شیر خام به زودی اعلام خواهد شد تا تولیدکنندگان با خیالی آسوده به کار تولید ادامه بدهند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مولفه‌های تاثیرگذار بر قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی گفت: شخص رئیس جمهور همواره تاکید دارند «ناترازی‌ها نباید روی روند تولیدات تاثیر بگذارد»؛ به ویژه خسارت تولیدات در حوزه کشاورزی که با قطع انرژی (آب و برق و گاز ) قابل جبران نیست و می‌تواند به کل زنجیره تولید زیان وارد کند. 
نوری گفت: بر اساس هماهنگی‌هایی که در دولت به عمل آمده امیدواریم امسال در حوزه کشاورزی شاهد قطع انرژی نباشیم؛ البته همکاری‌های خوبی را وزارت نیرو و نفت انجام داده‌ان و تداوم خواهد داشت تا در سالی که با خشکسالی مواجه هستیم بتوانیم با تامین انرژی کافی حداکثر استفاده و حداکثر بهره‌برداری در بخش کشاورزی و دامداری داشته باشیم تا نیازهای بازار مصرف را با تولیدات داخلی تامین کنیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1290953/صنعت-دامداری-ایران-در-میان-پنج-کشور-برتر-دنیا
بستن   چاپ