بازار آریا
انقلاب شهری در پاریس؛
پاریس بهشت دوچرخه سواران؛ خودرو ناپدید شد!
جمعه 22 فروردين 1404 - 12:43:40
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - بیش از 6000 خیابان در پاریس وجود دارد که از این تعداد حدود 220 خیابان در حال حاضر بدون خودرو هستند. با اضافه شدن این 500 خیابان به معبر مخصوص رفت و آمد بدون خودرویی، ‌‌‌ «ریه‌‌‌های سبز» پایتخت فرانسه به 700 واحد (خیابان) می‌‌‌رسد.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد ؛ پاریس به یک مدینه فاضله برای دوچرخه‌سواران و عابران پیاده تبدیل شده است. در دهه 90، تنها 3 مایل مسیر دوچرخه وجود داشت، اما اکنون بیش از 150 مایل وجود دارد و تعداد سفرهای روزانه با دوچرخه به بیش از 400 هزار رسیده است. 
مسئولان شهری به دلیل افزایش تردد خودروها و خطرات ناشی از آن، اقدام به ایجاد خیابان‌های مدارس و پیاده‌روها کردند. گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی نیز باعث شد که تلاش‌ها برای سبز کردن شهر افزایش یابد. به همین دلیل، خودروها به تدریج ناپدید می‌شوند و استفاده از حمل و نقل عمومی و دوچرخه افزایش یافته است. 
نسبت سفرهای خودرویی در پاریس 45 درصد کاهش یافته و در عوض، سهم دوچرخه‌سواران 10 برابر شده است. در حال حاضر، تنها 30 درصد از ساکنان پاریس اتومبیل دارند، در حالی که در فرانسه این رقم 90 درصد است.
پاریسی‌ها در 22 مارس 2023 به محدود کردن استفاده از خودرو و بهبود کیفیت هوا رای دادند، مشروط بر اینکه 500 خیابان به پیاده‌رو و فضای سبز تبدیل شود. این طرح می‌تواند منجر به حذف 10 هزار جای پارک در آینده شود و انتظار می‌رود در هر یک از 20 منطقه پاریس حدود 25 خیابان خالی از خودرو شود. اجرای این برنامه احتمالا سه تا چهار سال به طول خواهد انجامید.
مشروح گزارش را از اینجا بخوانید

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1290816/پاریس-بهشت-دوچرخه-سواران؛-خودرو-ناپدید-شد!
بستن   چاپ