بازار آریا
در جستجوی ساحل آرامش در سرمایه گذاری ، نسخه های شفابخش فارس برای سرمایه گذاری در تولید چیست؟!
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 17:39:00
بازار آریا - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در گفتگو با «خبرجنوب» مطرح کرد:
از رفع ناترازی انرژی تا تکمیل پروژه های نیمه تمام صنعتی و معرفی فرصت های جدید سرمایه گذاری
فاطمه ایزدی - «خبرجنوب»
استان فارس نیز همچون بسیاری از استان‌های کشور، وارث رنج‌هایی در حوزه اقتصادی است که بخشی از گره‌های آن به دست سرمایه‌گذاران و با رونق تولید باز می‌شود.
مسعود گودرزی که چند روزی است کلید معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس به او سپرده شده معتقد است برای تحقق شعار سال و فراهم نمودن شرایط سرمایه‌گذاری در استان باید موانع مادی و معنوی که سد راه سرمایه‌گذاران است برداشته شود. گودرزی که هم چند سالی بر کرسی‌های سبز بهارستان تکیه زده و هم در مسئولیت‌های مختلف اقتصادی، کارآزموده و باتجربه است باور دارد که هم تکریم و اکرام سرمایه‌گذار، مسیر را برای سرمایه‌گذاری در تولید هموار می‌کند و هم تسهیل مسیر کسب مجوز و پاسکاری نکردن سرمایه گذاران در ادارات، آنها را نسبت به سرمایه‌گذاری، دلگرم و مصمم‌تر می‌کند.
سرپرست معاونت ماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در گفتگو با «خبر جنوب» به نگاه ویژه مقام ارشد دولت در استان به موضوع اقتصاد و تحقق شعار سال اشاره کرد و اذعان داشت که برای فراهم کردن شرایط سرمایه‌گذاری باید اقداماتی انجام شود. بنا به تاکید گودرزی از رفع ناترازی انرژی گرفته تا تکمیل پروژه‌های ناتمام صنعتی و معرفی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری، تنها بخشی از اولویت‌ها و اقداماتی است که باید عملیاتی شود تا سرمایه‌گذاری و رونق تولید در فارس، رنگ دیگری به خود بگیرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از رفع ناترازی انرژی به منظور بهره‌برداری کامل از ظرفیت تولید به نام اولین و مهم‌ترین اولویت استانداری فارس نام برد و از پیگیری‌ها در راستای استفاده از انرژی خورشیدی و ایجاد نیروگاه‌های تولید برق مقیاس کوچک برای افزایش ظرفیت تولید انرژی و رفع نیاز کارخانجات استان خبر داد.
بنا به تاکید او حفظ ظرفیت فعلی تولید با هدف بهره‌گیری کامل از انرژی، یکی از اولویت‌های اصلی در استان فارس است چرا که برای این ظرفیت‌ها هزینه و سرمایه‌گذاری شده و بر همین اصل باید موانع برطرف شود.
به گفته گودرزی در طول سال‌های گذشته چند قانون شاخص برای تسهیل کار سرمایه‌گذاران در حوزه‌هایی همچون کسب مجوز، رفع موانع مالیاتی و تامین منابع در قالب تسهیلات تصویب شده و قانون گذاری در کشور در مسیر رفع موانع حرکت کرده است. با این حال اما او معتقد است برای تسهیلگری بیشتر در راستای سرمایه‌گذاری برای تولید باید برنامه‌های اساسی، تعریف و تدوین شود که در استان فارس، یکی دیگر از اولویت‌ها تعیین تکلیف و تکمیل واحدهای تولیدی و صنعتی است که پیشرفت فیزیکی قابل توجهی داشته‌اند.
بنا به تاکید او با نهایی شدن و قرار گرفتن این پروژه‌ها در مدار تولید، چرخ سودآوری نیز به چرخش درمی‌آید و با تبدیل سود به منابع می‌توان برای سایر فعالیت‌های اقتصادی سرمایه‌گذاری کرد.
گودرزی با اشاره به معرفی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری به عنوان یکی دیگر از اولویت‌هایی که باید در مسیر رفع موانع سرمایه‌گذاری به آن توجه شود بر متنوع سازی تامین منابع مالی تاکید کرد. این مسئول با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌ها و سرمایه‌گذاری، نیاز به منابع دارد اذعان داشت که در طول سال‌های گذشته در متنوع سازی تامین مالی موفق نبوده‌ایم چنانچه بیش از 90 درصد منابع مالی صرفا از طریق بانک‌ها محقق شده است.
گودرزی به این نکته نیز اشاره کرد که اگرچه عده‌ای نسبت به تهیه منابع توسط بانک‌ها گلایه دارند اما علیرغم ضعف‌ها، بانک‌ها از منابع مهم در تامین اعتبارات بوده اند. با این حال از دیدگاه سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس علاوه بر منابع بانکی، بسته ارائه دهنده منابع مالی دیگری اعم از سرمایه، صندوق توسعه ملی و سرمایه‌گذاری خارجی نیز وجود دارد که می‌توان از آنها بهره گرفت.
گودرزی در ادامه سرمایه‌گذاری را مولفه‌ای مردم پایه و مردم محور دانست و بر رفع موانع سرمایه‌گذاری در استان و ورود مردم به این مقوله تاکید کرد. او در همین راستا با استناد به بیانات مقام معظم رهبری اذعان داشت که در جایی که مردم و بخش خصوصی برای ورود به مقوله سرمایه‌گذاری، انگیزه ندارند دولت نه در کسوت رقیب بلکه باید به عنوان جایگزین مردم به عرصه وارد شود. در واقع نهادهای توسعه ای بخش‌های دولتی با تکیه بر سرمایه‌هایی که در اختیار دارند می‌توانند در برخی موضوعات اقتصادی کشور گره گشایی کنند. گودرزی به این نکته اشاره کرد که پروژه‌هایی نیز تعریف شده تا با بهره‌گیری از ظرفیت منابع دولتی این نهادها و ارگان‌های توسعه‌ای، گامی در پیشرفت اقتصادی استان برداشته شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به ضرورت بهبود معیشت مردم، سرمایه‌گذاری تولید و رونق اشتغال را در توسعه و ترقی معیشت موثر دانست و تاکید کرد که تولید، توزیع و مصرف، سه بخش مهم اقتصاد است که توجه به رکن تولید در افزایش درآمد سرانه و رونق اشتغال نقش خواهد داشت. او با تاکید بر رکن اثرگذار نظام توزیع در ارائه خدمات و ایجاد رونق شغلی در چرخه حمل و نقل، انبارداری و ...، بحث مصرف و ضرورت نظارت بر قیمت تمام شده کالاهای اساسی را گوشزد کرد و یادآور شد که دولت با تنظیم بازار به دنبال این است که کالاهای اساسی با قیمت عادلانه به دست مردم برسد. گودرزی ابزار نظارت و همچنین متنوع سازی و متکثرسازی منابع عرضه را در متعادل سازی نرخ‌ها و از تکاپو افتادن قیمت‌های جهشی و تنشی موثر دانست و تاکید کرد که در همین راستا به دنبال افزایش منابع عرضه مستقیم کالا برای مردم هستیم.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1290613/در-جستجوی-ساحل-آرامش-در-سرمایه-گذاری-،-نسخه-های-شفابخش-فارس-برای-سرمایه-گذاری-در-تولید-چیست؟!
بستن   چاپ