بازار آریا
زلنسکی برای پرداخت کمک‌های آمریکا اعلام آمادگی کرد
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 11:58:11
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - تسنیم : ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین از تمایل به پرداخت کمک های آمریکا خبر داد.
زلنسکی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در کی یف، پایتخت این کشور گفت: اوکراین از واشنگتن درخواست کمک 30 تا 50 میلیارد دلاری کرده است و آماده است آن را مستقیماً به ایالات متحده یا به عنوان کمک به صندوق مشترک تجارت مواد معدنی که هنوز ایجاد نشده است، بپردازد.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از اوکراین می‌خواهد قرارداد مواد معدنی را امضا کند. وی خواستار سودهای آتی از منابع معدنی اوکراین به عنوان غرامت برای میلیاردها دلار کمکی است که از آغاز تهاجم روسیه در سه سال پیش به این کشور داده شده است. کی یف نگران است که اعطای امتیازات گسترده برای ایالات متحده بتواند الحاق اوکراین به اتحادیه اروپا را دشوارتر کند.
خبر مرتبط

بازار آریا


ترامپ، نتانیاهو را بیشتر از زلنسکی تحقیر کرد بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که رفتار ترامپ با نتانیاهو در کاخ سفید که متکلم وحده بود، رفتاری بسیار تحقیر آمیز تر با زلنسکی را تداعی کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1290468/زلنسکی-برای-پرداخت-کمک‌های-آمریکا-اعلام-آمادگی-کرد
بستن   چاپ