بازار آریا
ترامپ مدعی آغاز مذاکرات مستقیم با تهران شد؛
3 برداشت از اظهارات ترامپ
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 00:49:49
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در گفت‌وگو با خبرنگاران مدعی شد که مذاکرات مستقیم با ایران درحال برگزاری است.
به گزارش خبرنگار گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، دونالد ترامپ گفت: «ما در حال انجام گفت‌وگوهای مستقیم با ایران هستیم که برای روز شنبه برنامه‌ریزی شده است. خواهیم دید چه اتفاقی می افتد. 
او گفته که روز شنبه یک نشست بزرگ با ایرانی‌ها و دیدار مستقیم با آن‌ها خواهد بود. ممکن است با ایران توافق شود و این عالی خواهد بود.
به گفته ترامپ، مذاکرات مستقیم با ایران در بالاترین سطوح در حال انجام است.
او گفته نمی‌توانم بگویم جلسه‌ شنبه با ایران کجا برگزار خواهد شد؛ فقط می‌توانم بگویم که این دیدار بسیار محرمانه است و به‌صورت مستقیم با ایران انجام خواهد شد.
ترامپ گفت: «همه موافقند که انجام یک توافق بهتر از انجام اقدام واضح(نظامی) است و اقدام واضح چیزی نیست که من بخواهم در آن دخالت داشته باشم.. این به ایجاد منطقه‌ای بسیار خطرناک منجر می‌شود.»
اما در خصوص این اظهارات ترامپ سه برداشت می‌توان بیان کرد:
برداشت اول؛ این اظهارات چیزی جز فرافکنی و انداختن توپ در زمین ایران نیست و در راستای اظهارات نمایشی و غلوآمیز ترامپ قرار دارد.
برداشت دوم؛ ترامپ مذاکرات غیرمستقیم مدنظر ایران را پذیرفته و قرار بر این است این مذاکرات روز شنبه در کشور ثالث انجام شود، اما ترامپ به رسانه‌ها و افکار عمومی این‌گونه القا می‌کند که این همان مذاکرات مستقیم است.
برداشت سوم که تا حدی دور از ذهن است، پذیرش مذاکرات مستقیم از سوی ایران است که ترامپ آن را در دیدار با نتانیاهو رسانه‌ای کرده است.
حالا باید دید ادعاهای او چقدر واقعی است؟

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1289100/3-برداشت-از-اظهارات-ترامپ
بستن   چاپ