بازار آریا
پسربچه 8 ساله پشت فرمان خودرو کوئیک!/ خودرو توقیف شد
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 14:34:13
روزنامه دنیای اقتصاد
بازار آریا - مهر : جانشین فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از توقیف یک دستگاه خودرو که راننده‌ای 8 ساله سوار آن بود خبر داد.
سرهنگ هوشنگ ابراهیمی اظهار کرد: مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر حین گشت زنی در یکی از خیابان‌های شهر متوجه حرکات مشکوک یک دستگاه خودروی سواری کوئیک شده و بلافاصله آن را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران پس از متوقف کردن خودرو با تعجب مشاهده کردند راننده آن یک کودک 8 ساله است که در این خصوص خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
خبر مرتبط

بازار آریا


مصرف این داروها پیش از رانندگی ممنوع برخی از داروها می‌توانند برای مدت کوتاهی پس از مصرف بر رانندگی شما تاثیر بگذارند. برخی دیگر می‌توانند برای چند ساعت و حتی چند روز، تاثیرگذار باشند، نیاز است پیش از رانندگی از عدم اثر دارو بر هوشیاری خود مطمئن شوید.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر خاطر نشان کرد: رانندگی بدون گواهینامه فرزندان عواقب جبران ناپذیری برای آنان بدنبال دارد و خانواده‌ها بایستی از در اختیار قرار دادن خودروی خود به آنان خودداری کنند.
سرهنگ ابراهیمی تصریح کرد: در این رابطه مالک خودرو احضار و پس از اعمال قانون به دلیل رانندگی بدون گواهینامه فرزندش با خودروی وی، این فرد به مرجع قضائی معرفی شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1288785/پسربچه-8-ساله-پشت-فرمان-خودرو-کوئیک!--خودرو-توقیف-شد
بستن   چاپ