بازار آریا - نشست هم اندیشی و آموزشی کارشناسان تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران با هدف هم افزایی و همفکری و تبادل نظر در ساری برگزارشد.
به گزارش ایثار، نشست هم اندیشی معاونین و کارشناسان حوزه تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در مرکز ایثار در ساری برگزارشد.
محمد اکبرزاده معاون توسعه، منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در این گردهمایی آموزشی ضمن ابلاغ سلام دکتر کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران به جمع حاضر، آموزش را فرصت مناسبی برای ارتقای سطح آگاهی همکاران عنوان کرد و گفت: تمامی آموزشها " مجازی و حضوری" باید در راستای جایگاه شغلی باشد، بیش از 80 درصد پرسنل ما را جامعه ایثارگری تشکیل می دهد و این باعث افتخار است و به فال نیک می گیریم.
وی افزود: در مقابل مشکلات جامعه ایثارگری باید آستانه تحمل خود را بالا ببریم، امروز در بنیاد انتظار از شما عزیزان بالاست و به تکلیف خود به خوبی عمل کنیم، رسالت کار ما فرهنگی است باید به موازین و مقررات پایبند باشیم، امانتداری و صیانت سرلوحه کار شما در بنیاد باشد و در پاسخگویی به جامعه هدف با دقت عمل کنیم.
معاون توسعه، منابع و برنامه ریزی بنیاد مازندران با اشاره به رازداری حرفه ای در حوزه مددکاری و طرح سپاس از جامعه ایثارگری، اظهار کرد: تلاش و زحمات شما منجر به رضایتمندی این عزیزان می شود، رفتار شما نسبت به جامعه هدف با عزت و بدون منت باشد، به بخشنامه های اداری اشرافیت و تسلط داشته باشید و با اطلاعات درست به خانوادهای معزز شهدا و ایثارگران پاسخ دهیم.
شاکری سرپرست معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد مازندران، گفت: یکی از مهمترین اهداف این گردهمایی هم افزایی، همفکری، انتقال تجربیات و همدلی در جهت ارتقای سطح بهره وری به منظور ارائه خدمت بهتر به جامعه ایثارگری به ویژه پاسخگویی درست است.
وی با ذکر توضیحات برنامه ها و فعالیت های حوزه تعاون و امور اجتماعی بنیاد مازندران، افزود: حسب دستور دکتر کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان مازندران مبنی بر مداومت در پیگیری ها و رفتار عزتمندانه همراه با حل مشکل، در اولویت اصلی این حوزه قرار دارد.
گفتنی است برگزاری آموزش در حوزه های مختلف بنیاد استان برای افزایش آگاهی همکاران جهت ارائه خدمات بهینه به جامعه معزز ایثارگری با تاکید سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران صورت می پذیرد.
نشست تخصصی روسای ادارات حوزه پذیرش، تسهیلات، اشتغال، مددکاری و
مسکن با معاونین و کارشناسان تعاون و امور اجتماعی شرق و مرکزی استان با محوریت بررسی مسائل و موضوعات مختلف و رفع چالشها از برنامه های این گردهمایی یک روزه بوده است.
انتهای پیام/

https://www.bazarearya.ir/fa/News/1288773/نشست-هم-اندیشی-و-آموزشی-کارشناسان-تعاون-و-امور-اجتماعی-بنیاد-مازندران-برگزارشد